Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

It-sikkerhedskonsulenter til Datatilsynet

Datatilsynet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-08-2019

Når databeskyttelse betyder alt

 

It-sikkerhedskonsulenter til Danmarks databeskyttelsesmyndighed

 

Det digitale Danmark - og ikke mindst den fortsatte udvikling heraf -  afhænger af, at vi sikrer en ordentlig håndtering af de stadig større mængder data, der indsamles også når det drejer sig om den enkelte borger. Derfor søger vi dig, der véd, at informationssikkerhed er vigtig, og brænder for at hjælpe andre med at forstå og efterleve databeskyttelsesreglerne. Vi lykkes, når vi løfter bl.a. disse vigtige samfundsopgaver:

 

  • Rådgive og vejlede borgere, myndigheder og private virksomheder

  • Efterforske brud på persondatasikkerhed og levere skarpe it-risikoanalyser

  • Arbejde aktivt i felten med tilsyn og følge de nyeste teknologiske tendenser

 

 

For at lykkes med ovenstående tilbyder vi dig fagligt dygtige kollegaer, masser af tværfagligt samarbejde samt meningsfulde og vigtige arbejdsopgaver. Vi ønsker, at du bidrager til, at Datatilsynet bliver anset som en afgørende samarbejdspartner, der hele tiden hæver ambitionsniveauet for samfundets evne til at håndtere data.

 

Vi er nysgerrige på netop dine erfaringer og specialistområder, når det kommer til det it-sikkerhedsmæssige område uanset uddannelsesbaggrund. Du motiveres af at arbejde tværfagligt med omverdenens behov for øje. Du er stærk på din faglighed og ydmyg omkring kollegernes fagligheder. Du er vedholdende, løsningsorienteret og elsker samarbejde. Du har en bred teknologiforståelse og forstår at omsætte din viden til konstruktive løsningsforslag, når du rådgiver og vejleder om informationssikkerhed og databeskyttelsesreglerne.

 

Vi er mere end 60 dedikerede medarbejdere. Du får gode arbejdsforhold og stor fleksibilitet i en ofte travl hverdag. Du får et udviklende job på en arbejdsplads i højt tempo, der har alsidige og udfordrende opgaver og fokus på høj faglighed, kvalitet og service. Du kan altid sparre med og søge inspiration hos dygtige og engagerede kollegaer.

 

Vi søger både fuldmægtige, specialkonsulenter og chefkonsulenter i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelse.

 

Har du lyst til at blive en del af Datatilsynet, skal du søge stillingen elektronisk på www.justitsministeriet.dk under Karriere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etnisk baggrund.  

 

Ansøgningsfristen er d. 16. september 2019 klokken 12.00. Vi afholder samtaler løbende. I ansættelsesprocessen bistås Datatilsynet af Mercuri Urval, som bl.a. vil gennemføre test, interview og referencetagning. Personoplysninger, som indsendes til Datatilsynet og behandles som led i rekrutteringsprocessen, vil derfor også blive behandlet af Mercuri Urval.

 

Du er altid velkommen til at tale med Allan Frank, it-sikkerhedsspecialist, på tlf. 33 19 32 54 (i ugerne 30-31) eller Cristina Angela Gulisano, direktør, på tlf. 33 19 32 20 (i ugerne 33-37). Du kan også læse mere om os på www.datatilsynet.dk.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Datatilsynet

Adresse 1
Borgergade 28, 5. sal
1300 København K
Danmark
Tlf
3319 3200
Praktisk information
Oprettet
06-08-2019
Udløber
16-09-2019
Kviknummer
LJA-74698373
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Datatilsynet

Adresse
Borgergade 28, 5. sal
1300
København K
Tlf: 3319 3200
Praktisk information
Indrykket
06-08-2019
Ansøgningsfrist
16-09-2019
Kviknummer
LJA-74698373
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed