Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

It-revisor til Rigsrevisionen

Folketinget Rigsrevisionen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-05-2022

Har du lyst til at arbejde med revision af it-sikkerhed i staten et område, som er i stor udvikling, og som optager politikere, borgere, virksomheder og medier? Ønsker du et job, hvor der er fokus på din udvikling, og hvor der er mulighed for tage en certificering som it-revisor? Så er du måske vores nye kollega.

Hvem er vi?

I Rigsrevisionens 16. kontor er vi 15 medarbejdere, der reviderer it-sikkerheden i hele staten. Vi undersøger bl.a., om:

  • vi kan stole på, at registreringerne bag regnskaberne er korrekte
  • de offentlige virksomheder er klar til at modstå truslen fra hackere
  • it-systemer, der er vitale for samfundet, er sikret godt nok mod nedbrud

Vi udfører revision af generelle it-kontroller og komplekse forvaltnings- og finansielle brugersystemer, som understøtter især vores finansielle revision. Herudover bidrager vi til tværgående undersøgelser og udvikler løbende vores it-revisionskoncepter.

Vi løser en række opgaver inden for it-revision, der foregår i et samarbejde med virksomhederne og øvrige kolleger i Rigsrevisionen. Derfor prioriterer vi at skabe og opretholde en god kontakt til vores samarbejdspartnere internt og eksternt.

Kontoret er sammensat af forskellige kompetencer, fx cand.merc.aud.er, it-teknikere og samfundsvidenskabelige medarbejdere. Vi arbejder i teams, som er sammensat af 3-4 medarbejdere med forskellige faglige kompetencer. Tilsammen dækker det enkelte team alle typer af it-revisioner.

Hvem er du?

Vi søger dig, som fx er uddannet cand.merc.aud. eller cand.merc.it. Vi forestiller os, at du er nyuddannet eller har et par års erfaring. Du har måske taget et relevant fag på studiet omhandlende it-revision eller har måske en relevant certificering, fx CISSP, CISA eller CISM, men det er ingen betingelse.

Vi har høje krav til dokumentation og rapportering af vores arbejde. Derfor lægger vi vægt på, at du er god til at formulere dig mundtligt og skriftligt på dansk og kan formidle dine revisionsresultater i et klart sprog.

Vi forventer, at du er engageret, har drive og lyst til at arbejde effektivt med revision af store statslige økonomi-, regnskabs- og tilskudssystemer. Herudover forventer vi, at du medvirker til den løbende udvikling af it-revisionen. Du vil blive placeret i det team, hvor vi vurderer, at dine kompetencer bedst kan komme i spil og udvikle sig.

Da it-udviklingen aldrig står stille, lægger vi vægt på at holde os ajour med området og deltager bl.a. i kurser og workshops både hver for sig og sammen som kontor. Vi tilbyder endvidere mulighed for, at du kan blive certificeret som fx it-revisor (CISA).

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontorchef Michael Kubel på tlf. 33 92 86 17 eller chefkonsulent Anina Oksbjerg på tlf. 33 92 86 16.

Rigsrevisionen

Gennemsnitligt har vi en 37-timers arbejdsuge (inkl. frokost), men der vil være perioder med ekstra travlhed. Vi har flekstid, så du har gode muligheder for at skabe balance mellem karriere og fritid.

Vi prioriterer kompetenceudvikling højt og tilbyder gode efteruddannelsesmuligheder. Du kommer bl.a. til at indgå i vores kompetenceudviklingsforløb, som strækker sig over de første 3 år af din ansættelse. Det giver dig et solidt kendskab til Rigsrevisionen og udbygger løbende dine kompetencer.

Dine løn- og ansættelsesvilkår er efter overenskomst og kvalifikationer. Ved ansættelse skal du fremvise en straffeattest. Stillingen kræver endvidere, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Du kan læse mere om Rigsrevisionen på www.rigsrevisionen.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning, så vi har den senest mandag den 23. maj 2022. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25.

Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.

Ansøgningsfrist

23-05-2022

Tiltrædelsesdato

15-08-2022

Kategori

Revisor

Hjemmeside

https://www.rigsrevisionen.dk

Kontakt

Nicoline Wissendorf Funder

33928376

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Folketinget Rigsrevisionen

Adresse 1
Landgreven 4
1301 København K
Danmark
Tlf
33 92 84 00
Adresse 2
Landgreven 4
1301 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-05-2022
Udløber
23-05-2022
Kviknummer
LJA-83589119
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Folketinget Rigsrevisionen

Adresse
Landgreven 4
1301
København K
Danmark
Tlf: 33 92 84 00
Praktisk information
Indrykket
06-05-2022
Ansøgningsfrist
23-05-2022
Kviknummer
LJA-83589119
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed