Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

It-revisor til Intern Revision i Landbrugsstyrelsen

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-01-2023

Vil du være med til at sikre, at it-sikkerheden i en af statens største it-afdelinger er optimal - til gavn for danske landmænd samt 1200 kollegers daglige arbejde? Så har vi en spændende stilling klar til dig.

 

Giv dit bidrag til styrelsens it-systemer

Jobbet består i revision af generelle it-kontroller og applikationskontroller. IT-revision er en integreret del af systemrevisionen af styrelsens tilskudsadministration. Jobbet er et vigtigt led i overvågningen af, at IT-systemerne er velfungerende og pålidelige, så vi sikrer, at landmænd og virksomheder trygt kan aflevere deres data til styrelsen, at ledelsesinformationen bygger på korrekte data og vores kunder får udbetalt de rigtige tilskudsbeløb.

 

Styrelsen er ISO 27001 certificeret.  Det betyder, at dine opgaver bliver:

  • IT-revision: Applikationskontrol og kontrol af implementering af IT-systemer, som led i revision af EU-tilskudsordninger.

  • Planlægge og gennemføre intern audit af Landbrugsstyrelsens ledelsessystem for informationssikkerhed (ISMS).

  • Udvikling og vedligeholdelse af IT-revisionsmetoder og rapporteringssystemer bl.a. gennem samarbejde og erfaringsudveksling med andre interne revisionsorganer.

 

Du har erfaring med it-revision og er god til at formidle tekniske problemstillinger.

Du er cand. merc. aud. eller har en anden relevant videregående uddannelse. Du har erfaring inden for IT-revision eller tilsvarende compliance funktion eller lyst til at lære det.

 

Vi lægger vægt på, at du arbejder struktureret, kan se fordelen i samarbejde, har lyst til udvikling, og er i stand til at kommunikere resultaterne af revisionen på en klar måde, så styrelsen får gavn af vores indsats. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling i en større virksomhed eller statslig institution.

 

Vi bidrager til robuste interne kontrolsystemer - og der bliver lyttet til os

Landbrugsstyrelsens interne revision består af 16 medarbejdere, der foretager system- og forvaltningsrevision af styrelsens tilskudsadministration og kontrolaktiviteter. Landbrugsstyrelsen udbetaler hvert år ca. 8 mia. i landbrugsstøtte fra EU. Vi samarbejder med styrelsens eksterne revisor i forbindelse med aflæggelse af regnskab for disse EU-midler.

 

Vi ser os selv som en fremsynet og dynamisk arbejdsplads, hvor der er grobund for spændende udfordringer og udviklingsmuligheder. Både når det kommer til dine arbejdsopgaver, dit fagområde, mængden af ansvar og ny viden. Vi investerer hvert år i efteruddannelse og kurser, udviklingssamtaler og god ledelse - og nyder godt af motionsrum, sund kantine, frugtordning, m.v.

 

Hvis du vil vide mere

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte revisionschef Morten Henrichsen på tlf. 23 64 67 70.

 

Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på vores hjemmeside www.lbst.dk.

 

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes ud fra erfaring og anciennitet og i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Fødevareministeriet med tilhørende institutioner og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsens centrale del i Nyropsgade i København.

 

Ansøgning

Du søger stillingen ved at sende en ansøgning med CV, eksamensbevis med karakterudskrifter og eventuelle referencer online i vores rekrutteringssystem senest d. 7. februar 2023.

 

Vi ser frem til at læse din ansøgning og forventer at indkalde til samtaler i uge 7.

 

Ansøgningsfrist:

07-02-2023

 

Arbejdssted:

København

 

Hjemmeside:

www.lbst.dk

 

Kontakt os:

Morten Henrichsen

Revisionschef

23 64 67 70

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

Adresse 1
Nyropsgade 30
1780 København V.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-01-2023
Udløber
07-02-2023
Kviknummer
LJA-84435727
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

Adresse
Nyropsgade 30
1780
København V.
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-01-2023
Ansøgningsfrist
07-02-2023
Kviknummer
LJA-84435727
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed