Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

It-revisor - Skatteministeriets Koncernrevision

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-04-2024

Har du lyst til at bruge dine kompetencer inden for it-revision i en anden sammenhæng end blot revision? Så er du måske den chefkonsulent, som vi mangler i Koncernrevision. Har du lyst og evner til at kaste dig ud i faglig ledelse, kan den rigtige kandidat blive udnævnt til souschef for vores it-teams.

 

I Skatteministeriets Koncernrevision bidrager vi til departementets samlede tilsyn med de enkelte styrelser i koncernen. Skatteministeriet har nogle af de største offentlige it-porteføljer. Derfor er informations- og it-sikkerhed et vigtigt tilsynsområde i departementet.

 

Om stillingen

Koncernrevision er en del af afdelingen for Koncernstyring i Skatteministeriets departement, hvor kontoret bidrager til departementets tilsyn med de enkelte styrelser i Skatteministeriets koncern. Koncernrevision består af 13 engagerede medarbejdere med forskellige uddannelsesbaggrunde, der arbejder inden for områderne økonomi, regnskab, it, risikostyring og intern kontrol. Du vil blive en del af et kontor med et godt sammenhold, hvor vi løfter i flok.

 

Skatteministeriets koncern har en meget omfattende it-portefølje med store og komplekse applikationer og systemer. Du vil med andre ord få et af de mest spændende og udfordrende jobs, du kan få som it-revisor. Du får samtidigt mulighed for at fordybe dig i opgaverne og præge den enkelte opgave ved involvering i alle faser fra planlægning, udførelse, kvalitetssikring til rapportering.

 

Du vil få en bred opgaveportefølje, hvor du sammen med dine kollegaer løser en række vigtige opgaver indenfor områderne informations- og it-sikkerhed, compliance samt generelle it-kontroller og applikationskontroller. Det gør du dels gennem udførelsen af revisioner/undersøgelser og pre-audit, og dels gennem ydelsen af rådgivning og assistance til departementet og koncernens styrelser på udvalgte it-områder.

 

Udnævnes du til souschef for vores it-teams, vil du indgå i ledelsesteamet i kontoret. Her vil du medvirke til udvikling af kontorets opgaver herunder standarder og metoder til løsningen af disse. Du vil også medvirke til kompetenceudvikling af kontoret indenfor it-revision. Som souschef vil du tillige skulle fungere som daglig sparringspartner for kontorets dygtige medarbejdere og bistå den løbende kvalitetssikring af opgavevaretagelsen.

 

Om dig

Du har en relevant uddannelse og har solid erfaring som it-revisor. Du et bredt kendskab til it-revision herunder gennemgang af cybersikkerhed, generelle it-kontroller og brugersystemer.

 

Som person vægter du det gode samarbejde højt såvel internt som eksternt, og konstruktiv dialog er en af de mange redskaber, som du har i din værktøjskasse. Du sætter en ære i at levere produkter med høj kvalitet til gavn for koncernen.

 

Arbejd tæt på det, der tæller

I Skatteministeriet arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retning og skaber løsninger for Skatteforvaltningen.

 

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, hvor vi dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der også er plads til det sociale.

 

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket Søg stillingen senest 21-05-2024. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Malene Sau Lan Leung på e-mail msl@skm.dk / tlf. 72 37 86 12 eller souschef Anne Hauberg Biering Rønnebek på e-mail AHR@skm.dk / 72 37 24 77.

 

Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen.

 

Tiltrædelse snarest muligt og ansættelse efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

 

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

 

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

 

Stillings-ID

179556

 

Ansøgningsfrist

21-05-2024

 

Tiltrædelsesdato

Start hurtigst muligt

 

Arbejdssted

Hovedstadsområdet

 

Arbejdssted

Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K

 

Kontakt

Malene Sau Lan Leung

Kontorchef

E-mail

72378612

 

Hjemmeside

www.skm.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-04-2024
Udløber
21-05-2024
Kviknummer
LJA-85454030
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-04-2024
Ansøgningsfrist
21-05-2024
Kviknummer
LJA-85454030
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed