Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-revisor med forretningsforståelse (Special- eller chefkonsulent)

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-04-2021

Vil du være med til at sikre, at it-sikkerheden i en ISO 27001-certificeret styrelse med en af statens største it-afdelinger er optimal til gavn for danske landmænd samt næsten 1200 kollegers daglige arbejde? Så har vi en spændende stilling klar til dig.

 

Giv dit bidrag til, at styrelsens it-systemer er velfungerende

Jobbet består i test af it-kontroller. IT-revision er en integreret del af systemrevisionen af styrelsens tilskudsadministration. Jobbet er et vigtigt led i overvågningen af, at IT-systemerne er velfungerende og pålidelige, således at vores kunder trygt kan aflevere deres data til vores styrelse, at ledelsesinformationen bygger på korrekte data og vores kunder får udbetalt de rigtige tilskudsbeløb. ISO 27001 audit fylder ligeledes meget i jobbet. Landbrugsstyrelsen har kun været ISO 27001 certificeret i et år og audit bidrager således stadig væsentligt til forbedring af ISMSet.  Det betyder, at dine opgaver bliver:

  • IT-revision (applikationskontrol, kontrol af implementering af IT-systemer) som led i revision af EU-tilskudsordninger.

  • Planlægge og gennemføre intern audit af Landbrugsstyrelsens ledelsessystem for informationssikkerhed (ISMS).

  • Fagligt lede et revisionsteam på 2-3 personer til planlægning, koordinering og samarbejde internt og eksternt

  • Udvikling og vedligeholdelse af IT-revisionsmetoder og rapporteringssystemer bl.a. gennem samarbejde og erfaringsudveksling med andre interne revisionsorganer.

 

Du har erfaring med it-revision og er god til at formidle tekniske problemstillinger

Du er cand. merc. aud. eller har en tilsvarende relevant videregående uddannelse. Du har en baggrund og erfaring inden for IT-revision eller tilsvarende compliance funktion, og du har et godt kendskab til ISO 2700X. Du har måske en af følgende certificeringer: CISA, CISSP eller CISM.

Vi lægger vægt på, at du arbejder struktureret, kan se fordelen i samarbejde, har lyst til udvikling, og er i stand til at kommunikere resultaterne af revisionen på en klar måde, så styrelsen får gavn af vores indsats. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling i en større virksomhed eller statslig institution.

 

Vi bidrager til robuste interne kontrolsystemer og der bliver lyttet til os

Landbrugsstyrelsens interne revision består af 12 medarbejdere, der foretager system- og forvaltningsrevision af styrelsens tilskudsadministration og kontrolaktiviteter. Landbrugsstyrelsen udbetaler hvert år ca. 7 mia i støtte- og udviklingsaktiviteter fra EU. Vi har derfor høje revisionskrav og samarbejder med styrelsens eksterne revisor i forbindelse med aflæggelse af regnskab for disse EU-midler.

 

Vi ser os selv som en fremsynet og dynamisk arbejdsplads, hvor der er grobund for spændende udfordringer og udviklingsmuligheder. Både når det kommer til dine arbejdsopgaver, dit fagområde, mængden af ansvar og ny viden. Vi investerer hvert år i efteruddannelse og kurser, udviklingssamtaler og god ledelse og nyder godt af motionsrum, sund kantine, frugtordning, m.v.

 

Hvis du vil vide mere

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Vibeke Højmark på tlf. 25 23 83 38.

 

Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på vores hjemmeside www.lbst.dk.

 

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes ud fra erfaring og anciennitet og i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsens centrale del i Nyropsgade i København.

 

Ansøgning

Du søger stillingen ved at sende en ansøgning, CV, eksamensbevis (inkl. karakterer) og eventuelle referencer online i vores rekrutteringssystem på www.mfvm.dk/job senest den 9. maj 2021. Ansættelsessamtaler forventes at blive holdt den 17. maj.

 

Ansøgningsfrist:

09-05-2021

 

Arbejdssted:

København

 

Hjemmeside:

www.lbst.dk

 

Kontakt os:

Vibeke Højmark

Enhedschef

25238338

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

Adresse 1
Nyropsgade 30
1780 København V.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-04-2021
Udløber
09-05-2021
Kviknummer
LJA-81986164
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen
Lignende job

Frie Skolers Lærerforening

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

Adresse
Nyropsgade 30
1780
København V.
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-04-2021
Ansøgningsfrist
09-05-2021
Kviknummer
LJA-81986164
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed