Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-projektleder/konsulent

Danmarks Lærerforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-01-2023

Har du erfaring med at gennemføre større IT-projekter med en høj brugerinvolvering? Forstår du vigtigheden af dialog og samarbejde? Kan du skabe effektive processer og omsætte organisatoriske behov til konkrete digitale løsninger? Hvis ja så skal du læse videre!

 

Danmarks Lærerforening står foran en større modernisering af flere centrale IT-løsninger, hvoraf flere vil blive cloudbaseret (Dynamics 365). Vi søger derfor en erfaren IT-projektleder/konsulent, som kan sikre at projekterne bliver gennemført succesfuldt - med tæt inddragelse af brugerne og eksterne samarbejdspartnere.

 

Du bliver en del af en enhed, der består af en faglig leder og 11 engagerede medarbejdere. Enhedens samlede ansvar spænder over udviklingsprojekter, medlemsløsninger, systemdrift og support, leverandørstyring samt sikkerhedsrelaterede opgaver. Vi arbejder med flere nye Microsoft-baserede teknologier inden for blandt andet Dynamics, Power BI samt M365. Udover disse spændende projekter, arbejder vi også med Teams, SharePoint, sikkerhed i pipeline, så du får rig mulighed for at blive udfordret og udvikle dine kompetencer.

 

Atmosfæren i enheden er uformel og uhøjtidelig. Vi lægger vægt på tæt samarbejde, et godt grin og en åben kommunikation.

 

Dine hovedopgaver bliver at:

  • være projektleder for et eller flere projekter

  • bistå de øvrige projektledere/konsulenter i deres projekter

  • medvirke til udviklingen af foreningens digitale løsninger

  • håndtere leverandørstyring og kontraktstyring

  • afholde workshops med brugere/leverandører med henblik på procesafklaring.

 

Din profil

Du har erfaring fra en lignende stilling, er nysgerrig og dialogsøgende i din tilgang. Du behersker og forstår vigtigheden af kommunikation - både skriftligt og mundtligt. Det er en fordel, hvis du kan sætte dig til tasterne og udarbejde en klar sagsfremstilling af en kompleks teknisk problemstilling. Du er i stand til at lytte til de forskellige perspektiver og løse problemstillinger konstruktivt i samarbejdet med andre.

 

Du har erfaring med implementering af teknisk tunge IT-projekter med en høj grad af brugerinddragelse. Formentlig har du erfaring med agile metoder samt flere af de teknologier, vi arbejder med.

 

Det falder dig naturligt at arbejde systematisk og omhyggeligt med dine projektplaner. Det er afgørende, at du mestrer at sætte handling til dine projektplaner, skabe fremdrift og samtidig evner at bevare overblikket over komplekse projekter med mange aktører og interessenter.

 

Det er en fordel, hvis du har forståelse for dynamikken i en politisk ledet organisation.

 

Vi tilbyder

En arbejdsplads midt i hjertet af København, hvor du befinder dig i et udfordrende, afvekslende og selvledende arbejdsmiljø med attraktive ansættelsesvilkår, gode personaleordninger og rige muligheder for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne.

 

Kendetegnende for Danmarks Lærerforening er et engagement, der hviler på et fagligt stærkt fundament, god kollegial omgangstone og et sundt arbejdsmiljø.

 

Vilkår

Stillingen ønskes besat senest 1. marts 2023. Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og konsulentklubben i sekretariatet. Lønindplacering sker jf. overenskomsten efter det kommunale lønsystem ud fra kvalifikationer og erfaring.

 

I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt PFA Pensionsordning på 17,3 procent. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Vi har 6 ugers ferie og mulighed for optjening af 12 ekstra fridage.

 

Vil du vide mere?

Er du velkommen til at kontakte faglig leder Jørn Harding Mølholm på mobil 2346 8507.

 

Vi afholder samtaler løbende og lukker for opslaget, når vi har fundet den rette kandidat. Send derfor din ansøgning samt CV hurtigst muligt.

 

Fremtiden starter i skolen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

Ansøgningsfrist

09-02-2023

 

Stillingstype

Konsulent

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Danmarks Lærerforening

Adresse 1
Vandkunsten 12
1467 København K
Danmark
Adresse 2
Vandkunsten 12
1467 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-01-2023
Udløber
09-02-2023
Kviknummer
LJA-84424885
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danmarks Lærerforening

Adresse
Vandkunsten 12
1467
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-01-2023
Ansøgningsfrist
09-02-2023
Kviknummer
LJA-84424885
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed