Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-projekthaj/projektleder til digitalisering af job- og karriereydelser i HK

HK Danmark

Storkøbenhavn

Indrykket
12-04-2019

Er du den, som projektlederkolleger søger sparring hos, når projektgruppen er uenig eller styregruppen ikke vil tage ansvar?

Er du knivskarp på din projektværktøjskasse, og vil du arbejde med de nyeste teknologier, herunder Machine Learning og kunstig intelligens, med fokus på HKs ydelser inden for job- og karriereudvikling?

Vil du være projektleder, mentor og toneangivende på projektfagligheden i et team, der dyrker professionel IT-projektledelse gennem samarbejde, sparring og løbende kompetenceudvikling?

så er det måske dig, vi søger.

Jobbet
Vi søger en projektvirtuos med organisatorisk flair og et ambitiøst mind-set. Du kommer til at lede de digitaliseringsprojekter, der danner bund for Danmarks bedste ydelse inden for job- og karriereudvikling. Projekterne spænder fra skærpelse af HKs virtuelle karriereunivers til implementering på vores CRM og AX-platforme.

Du vil, i tæt samarbejde med forretningsledere, specialister og brugere, matche behov med tekniske løsninger og koordinere de interne og eksterne ressourcer, der får projekterne til at lykkedes.

Med støtte fra din leder bliver du nøgleperson i udviklingen af vores metodeværk med udgangspunkt i PRINCE2 og AgilePM. Som seniorprojektleder varetager du projektlederrollen for 2 til 3 IT-projekter herunder:

  • Samarbejdet med interessenter og valg af leverandører

  • Definition af krav gennem inddragelse af brugere og medlemmer

  • At bringe inspiration ind i projektudviklingen med afsæt i din viden om teknologiens muligheder

  • Planlægning, organisering og gennemførsel af projekter

  • Sikre overdragelse til driftsafdelingen.

Din profil
Du er en erfaren projektleder og sidder måske i stat, kommune eller en større virksomhed.

Etablering og fastholdelse af relationer og netværk på alle niveauer af organisationen falder dig naturligt. Dine stærke sociale kompetencer gør, at du evner at skabe tillid og fremdrift. Ved at navigere mellem interne og eksterne interessenter i en kompleks organisation, sikrer du, at der i projekterne tages beslutninger som efterfølgende implementeres.

Som person arbejder du struktureret og vedholdende. Du interesserer dig for detaljen, når det er nødvendigt, men sikrer hele tiden at bevare det store overblik. Du motiveres af at planlægge, igangsætte og afslutte projekter.

Vi tilbyder
En spændende stilling i HKs IT-afdeling med 33 kolleger og et godt og uformelt arbejdsmiljø.

Vi er organiseret efter opgaven. Stillingen er forankret i projektlederteamet, der tæller 5 kolleger. Til daglig vil du indgå i et tværfagligt team med fokus på digital understøttelse af HKs ydelser inden for job- og karriereudvikling.

 

Du vil blive en del af en kultur, hvor der er fokus på vores medlemmer, kvalitet og ikke mindst, din personlige og faglige udvikling.

Derudover tilbyder vi:

  • En lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer

  • Særligt gode uddannelsesmuligheder

  • Et arbejdssted med sund balance mellem arbejdsliv og fritid

  • Gode muligheder for fitness, motion, massage, sociale klubber og sund kantine.

Ansættelsesvilkår
Stillingen aflønnes i henhold til overenskomst mellem HK og Tillidsmandsklubben med bl.a. en attraktiv pensionsordning og en fritvalgsordning med mulighed for ekstra ferie, løn og/eller pension.

Tiltrædelse
1. august 2019.

Ansættelsessted
HK, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

Yderligere oplysninger
Kan fås ved henvendelse til IT-udviklingschef Jens Jakob Legarth, mobil: 2479 4014.

Ansøgning
Hvis du synes, at jobbet lyder som noget for dig, så send motiveret ansøgning og CV via HK's hjemmeside: http://hk.dk/jobs

Ansøgningsfrist: søndag den 5. maj 2019.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 10. og 15. maj 2019. 

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

HK er med ca. 250.000 medlemmer et af de store fagforbund i LO-familien. HK-medlemmerne er organiseret i 4 sektorer i forhold til overenskomster og i 7 lokalafdelinger i forhold til geografi.

HK Administration er HKs fælles shared service center, som har ansvaret for økonomi, HR, IT og intern service. Læs mere på www.hk.dk

 

 

 

 

 

 


Del dette job

Kontakt

HK Danmark

Adresse 1
A-KASSE
Adresse 1
Weidekampsgade 8
0900 København C
Danmark
Adresse 2
A-KASSE
0900 København C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-04-2019
Udløber
05-05-2019
Kviknummer
LJA-72498339
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web, Projektledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

HK Danmark

Adresse
A-KASSE
0900
København C
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-04-2019
Ansøgningsfrist
05-05-2019
Kviknummer
LJA-72498339
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT og web, Projektledelse
Beliggenhed