Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

It-koordinator med strategisk udsyn søges til Udlændingestyrelsen

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Storkøbenhavn

Indrykket
06-12-2018

Har du lyst til at arbejde med It? Har du blik for tværgående processer og mod på at være en centralt placeret samarbejdspartner? Udlændingestyrelsen søger en It-koordinator, der vil bidrage til fremdriften i styrelsens mange It-relaterede opgaver.

Om stillingen
Som It-koordinator er du omdrejningspunkt for en vigtig dagsorden i styrelsen og koncernen om at skabe udvikling og effektivisering gennem digitalisering og øget brug af It.

Du bliver bindeledet mellem Udlændingestyrelsen som forretningsansvarlig og Koncern It som It-leverandør. Dit ansvarsområde vil være at skabe fremdrift i It-relaterede sager, som kan veksle fra store It-projekter over oplæg om nye tiltag, til konkrete It-udfordringer og ønsker. Vi skal i 2019 implementere et nyt ESDH-system, som har afgørende betydning for, hvordan vi løser vores kerneopgave i Udlændingestyrelsen. Men vi skal også arbejde videre med initiativer i den koncernfælles digitaliseringsstrategi og arbejde med It-governance og styring af It-porteføljen på vigtige områder som eksempelvis kontrakt- og leverandørstyring.

Du vil derfor være i daglig kontakt med såvel It-projektledere, forvaltningsansvarlige og leverandører, som interne chefer og medarbejdere. Du får en selvstændig rolle med mulighed for tæt sparring med din teamleder, teamkolleger og kontorchef. 

Om dig
Du har en relevant uddannelsesbaggrund, f.eks. inden for samfundsvidenskab eller lignende eller en It- rettet profil. Vi ser gerne, at du har erfaring fra politisk styrede organisationer f.eks. centraladministrationen. 

Du bliver en del af et miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • Har en god forståelse for It-området og digitalisering 

  • Er udadvendt, opsøgende og lyttende

  • Er løsnings- og handlingsorienteret

  • Kommunikerer godt på skrift og i tale og mestrer at skabe stærke relationer både internt og eksternt 

  • Trives med en omskiftelig hverdag, en bred opgaveportefølje og navigerer sikkert rundt i drift, ad hoc og udviklings- og policyopgaver

  • Evner at prioritere hasteopgaver, men samtidig har fokus på interessenthåndtering og ledelsesbetjening 

  • Veksler fint mellem konkrete opgaver og tværgående overblik og analyse af f.eks. tendenser, mønstre mv. 

Din nye hverdag
Du bliver en del af et team, som arbejder med digitalisering, It og informationssikkerhed. Teamet er placeret i Kontoret for Kontrol og Forretningsudvikling, som hører under Center for Administration og Asylindkvartering.

Som ansat i Udlændingestyrelsen tilbydes du fleksibilitet i tilrettelæggelsen af din arbejdstid. Afhængigt af dine arbejdsopgaver kan det eksempelvis omfatte en ugentlig hjemmearbejdsdag eller en fire-dages-arbejdsuge. De konkrete vilkår aftales med din chef. 

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. 

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt teamleder Henriette Hvirring på telefonnummer 35 30 86 20 eller på e-mail hela@us.dk

Det er en forudsætning for stillingen, at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse til HEMMELIGT, og at du kan opretholde godkendelsen under hele din ansættelse.

Søg stillingen   
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, CV, eksamensbevis mv. senest søndag den 9. december 2018 kl. 23:59.  

Vi forventer at holde løbende 1. samtaler og 2. samtalerunde i uge 50. 

Mellem 1. og 2. samtalerunde kan der blive tale om en test af udvalgte kandidater. 

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.  

Udlændingestyrelsens hoveddomicil ligger på Østerbro i København, men flyttes til Næstved, forventeligt den 1. marts 2020. I Center for Asyl, der er placeret i Allerød, er det alene Teamet for tidsbegrænset forlængelse af asyltilladelser, der flytter til Næstved.  

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine persondata i folderen Sådan behandler vi persondata om dig før, under og efter din ansættelse i Udlændinge- og Integrationsministeriet. Du finder folderen på vores hjemmeside: http://uim.dk/filer/saadan-behandler-vi-persondata-om-dig.pdf

Udlændinge- og Integrationsministeriet har overordnet to politikområder: udlændinge og integration. Ministeriet har omkring 1.200 medarbejdere fordelt på Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Udlændingestyrelsen og departementet, herunder Udlændingenævnets sekretariat, Flygtningenævnets sekretariat og Nationalt ID-center. 


Del dette job

Kontakt
Udlændinge- og Integrationsministeriet
Slotsholmsgade 10
1216 København K
Kontakt
Ryesgade 53
2100 København Ø
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
06-12-2018
Udløber
09-12-2018
Kviknummer
LJA-68628561
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web, Kommunikation og medier
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Adresse
Ryesgade 53
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2018
Udløber
09-12-2018
Kviknummer
LJA-68628561
Jobtype
Fuldtid
Fag
IT og web, Kommunikation og medier
Beliggenhed