Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT & Digital Business Manager

Bording Link A/S

Nordjylland

Indrykket
14-06-2018

Er du linket mellem IT og forretningsudviklingen?

 

Som led i en ambitiøs strategi søger Bording Link A/S en IT & Digital Business Manager i en nyoprettet stilling. Markedet er under forandring, og du skal aktivt være med til at skabe vækst i forretningen på de forretningsområder, hvor IT- systemer og værktøjer er en del af løsningen med Bording Links kunder.

Du arbejder tæt sammen med salgsorganisationen i samarbejdet med kunderne, når der skal sælges og udvikles kundeløsninger, og hvor du deltager i design af koncepterne og står for kravspecifikation og prototyper samt projektledelse fra ide til endelig implementering. Du vil også indgå i et samarbejde med koncernens digitale ansvarlige om udvikling af løsninger og koncepter på tværs af selskaberne.

 

Du refererer direkte til den adm. direktør og bliver overordnet ansvarlig for Bording Links interne IT-infrastrukturer, systemer, hardware og support. Du leder ved at gå forrest og indgår aktivt ind i det praktiske arbejde med opgavestrukturering, systemudvikling, dokumentation og løsningsudvikling. Du får til opgave løbende at effektivisere interne forretningsprocesser for at styrke serviceniveauet og konkurrencekraften, og en væsentlig del af dette vil være en optimering af processer og workflow. Derudover bliver du personaleansvarlig for virksomhedens fire IT medarbejdere.

 

Ledelse, optimering og forretning for øje

Du har en solid IT-baggrund og en relevant IT-uddannelse og er primært en forretningsorienteret generalist frem for en specialist. Du formår at forstå både forretningen og IT, og du har en stor interesse i og erfaring med udvikling af digitale løsninger til kunder. Du kommer måske fra et digitalt bureau eller en IT-virksomhed, hvor du har bygget bro imellem forretningen og IT.

 

Du evner at agere på et operationelt, taktisk og strategisk niveau, kan skabe overblik og har øje for optimeringsmuligheder. Du formår både at servicere, være ideskabende og udfordre kunderne og løsningerne, således at de mest optimale løsninger realiseres. Endelig er du en stærk projektleder, der formår at drive og eksekvere projekter fra start til slut.

 

Bording Link anvender Microsoft Visual Studio, C# og .Net, Microsoft SQL, Adobe pakken primært Acrobat Pro - og Office Pakken, og erfaring med og endvidere kendskab til Quadient Inspire og Prisma vil være en fordel.

 

En organisation i udvikling

Du bliver en del af en ambitiøs organisation, hvor du i et spændende job bliver en nøglefigur i virksomheden på grund af din opgave med at sikre implementering af nye forbedrede systemer, processer og løsninger. Du får stor frihed til at skabe dine egne jobrammer med direkte reference til den adm. direktør, der har et stort fokus på udvikling af forretningen.

 

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV (referencenummer: DK-05253).

 

Bording Link A/S er en del af F.E. Bording koncernen. Bording koncernen består af en række virksomheder, der tilbyder produkter, ydelser og løsninger inden for Marketing Communication Services. Virksomhedens mission er at hjælpe kunderne med at målrette og optimere deres kundekommunikation. Alle virksomhederne i Bording koncernen besidder hver deres unikke kompetencer inden for kundekommunikation og interaktion, og i fællesskab skabes der unikke kundeoplevelser igennem hele kunderejsen.

 

Bording Link A/S er en fusion mellem Jysk Formular Print A/S, som Bording købte sig ind i i 2008, og Formula A/S. Efter at have overtaget 100 % ejerskab af begge virksomheder blev de fusioneret i 2014, og navnet ændret til Bording Link A/S. Der er omkring 50 medarbejdere i virksomheden på Norddjurs.

Del dette job

Kontakt
Bording Link A/S
C M Rasmussens Vej 1
8961 Allingåbro
Praktisk information
Oprettet
14-06-2018
Udløber
14-07-2018
Kviknummer
LJA-62349722
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Bording Link A/S

Adresse
C M Rasmussens Vej 1
8961
Allingåbro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-06-2018
Udløber
14-07-2018
Kviknummer
LJA-62349722
Jobtype
Fuldtid
Fag
IT og web
Beliggenhed