Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-Contractmanager til kontraktstyring og IT Life Cycle management i Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune, Rådhuset

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
17-11-2023

Er du interesseret i at være med til at opbygge et moderne IT-arkitekturlandskab i en af landets største kommuner, og har du erfaring med moderne IT-kontraktstyring? Så søger Frederiksberg Kommune nu en knivskarp contract manager, der får det primære ansvar for at sikre, at Frederiksberg har en moderne og effektiv styring af IT-kontrakter og IT-systemers livscyklus - fra anskaffelse til udfasning.  

 

Dine primære arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at:  

  • Implementere og drive IT-kontraktstyringskoncept der skal medvirke til at Frederiksberg Kommune bliver en af de førende kommuner i forhold til indgåelse og styring af effektive IT-kontrakter - til fordel for kommunen og for de mange samarbejdspartnere, som kommunen indgår aftaler med på IT-området  

  • Bistå ved konkret kontraktforhandling og sparring med forretningen ved indgåelse af IT-aftaler 

  • Være styrende i forhold til at implementere tværgående processer i kommunen, der sikrer at IT-systemer i Frederiksberg Kommune altid følger en fast, og kendt, livscyklus - både hvad angår krav, drift, arkitektur og dokumentation 

  • Være koordinerende i forhold til kommunens IT-anskaffelsesproces, hvilket betyder at du bliver den koordinerende i person i forhold til at sikre at kommunen ved IT-systemanskaffelser sikrer den rette kravsætning samtidig med at nyanskaffelser er tilpasset kommunens principper for god IT-arkitektur

  • Medvirke ved udbud på IT-området

  • At bistå forrentningen ved fortolkning af IT-kontraktspørgsmål eller tvister  

 

Vores forventninger til dig

Vi forestiller os, at den ideelle kandidat har interesse i og erfaring med IT-kontraktstyring. Vi forestiller os endvidere, at du ikke er bange for at være en aktiv medspiller og initiativtager i forhold til at udvikle og drive tværgående koncepter for IT-kontraktstyring og IT-Life Cycle Manament i samarbejde med IT-afdelingens og kommunens mange andre dygtige fagligheder, herunder IT-arkitektur og informationssikkerhed. 

 

Som contract manager vil du få en stor berøringsflade internt i Frederiksberg Kommune - men også ud imod eksterne samarbejdspartnere og leverandører. Du vil få en central rolle i forhold til, at forretningen kan få sat de rigtige krav i forhold til leverandører - samtidig med at du også bliver den der sætter rammerne for hvordan vi kravstyrer effektivt. Derfor forventer vi, at du som person er professionel, struktureret og åben i forhold til at indgå i mange forskellige samarbejdsrelationer.  

 

Du kan være uddannet jurist, men det er ikke afgørende, hvis du kommer med den rette erfaring og det rette drive i forhold til at kunne udvikle Frederiksberg Kommunes IT-kontraktstyring og principper for IT-livscyklus. 

 

En del af en arbejdsplads med mening

Vi tilbyder en arbejdsplads med mening. IT-afdelingens løsninger er et afgørende fundament for, at kommunen lykkes med at levere kvalitet og høj service til borgerne og virksomhederne i kommunen. 

 

I afdelingen har vi en uformel tone, og vi vægter faglighed og ordentlighed højt samtidig med, at vi har et godt socialt sammenhold. Vi tilbyder fleksible og gode arbejdsvilkår. Afdelingen er fysisk placeret på Smallegade 1 på Frederiksberg. 

 

Organisatorisk vil du være placeret i kommunens IT-afdeling og tilknyttet afdelingens Databeskyttelse og Compliance-team. I det daglige vil du få en tæt samarbejdsflade på tværs af IT-afdelingen.  

 

Sådan søger du stillingen

Vi ser frem til at modtage og læse din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Deadline for ansøgninger er den 3. december 2023. Samtaler forventes afholdt løbende. Tiltrædelse fra den 1. februar 2024. 

 

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Er du nysgerrig og har lyst til at høre mere om stillingen, kan du kontakte IT-arkitekturchef Bo Østerkjerhuus på telefon 28982666.

Frist:

3. december 2023, 12:00

 

Kontaktperson:

IT-arkitekturchef Bo Østerkjerhuus: telefon 2898 2666

 

Jobområde:

Andre job, Administration

 

Afdeling/institution:

IT

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Frederiksberg Kommune, Rådhuset

Adresse 1
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Adresse 2
Rådhuset,
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-11-2023
Udløber
03-12-2023
Kviknummer
LJA-85103280
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederiksberg Kommune, Rådhuset

Adresse
Rådhuset,
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-11-2023
Ansøgningsfrist
03-12-2023
Kviknummer
LJA-85103280
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed