Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-chef til Koncern-IT

Skive Kommune

Skive, Vestjylland

Indrykket
05-01-2022

Koncern-IT i Skive Kommune er omdrejningspunktet for IT-drift, IT-support, sikkerhed og digitalisering. IT og Digitalisering står højt på kommunens strategiske dagsorden. Din overordnede opgave som IT-chef bliver at sikre stabil drift og den fortsatte udvikling af Skive Kommune på IT-området og selvfølgelig at holde styr på sikkerhed og økonomi.

 

Som IT-chef får du hele Skive Kommune som berøringsflade

 • Internt som leder af afdelingen

 • Som kollega og sparringspartner i stabschefgruppen, hvor vi har fokus på rådgivning og betjening af direktionen og det politiske niveau

 • Og som en del af strategisk chefforum, hvor vi mødes omkring at drive Skive Kommune som virksomhed ud fra et helhedssyn på tværs af forvaltninger.

 

Vi er helt aktuelt i gang med at indføre porteføljestyring som en metode til at skabe stærkere strategisk sammenhængskraft i organisationen. Det skal bl.a. lede frem til en ny koncernstrategi i 2022, hvor Digital og Effektiv forvaltning er en af overskrifterne. Her spiller IT en vigtig rolle som et strategisk fokusområde.

 

Koncern-IT er en del af Økonomi og IT, og IT-chefen refererer til økonomichefen. I afdelingen er vi 15 medarbejdere, der er kompetente og selvkørende i forhold til at løse opgaverne indenfor support, drift og udvikling. Vi har generelt en uformel omgangstone med plads til forskellighed, og der er kort vej fra bund til top. Der er stor tillid mellem ledere og medarbejdere, og det kommer til udtryk i stor frihed under ansvar.

 

Spændende strategiske opgaver

Vi har en bred vifte af 200+ programmer og platforme som udvikles og driftes i tæt samarbejde og dialog med de enkelte forvaltninger og afdelinger. Den overordnede opgave er at understøtte fagforvaltningerne i at sikre optimal udnyttelse af eksisterende og fremtidige IT-systemer, så vi kan leve op til krav om sikkerhed, høj kvalitet og optimale arbejdsgange i forhold til sagsbehandling og kommunikation med borgerne. Derfor skal du fungere som ambassadør, dvs. at du kan skabe den rette dialog med interessenterne og stå på mål for de beslutninger der tages.

 

I den kommende tid ligger der en vigtig opgave i at omsætte fællesoffentlige og fælles kommunale digitaliseringsstrategier til en sammenhængende digitaliseringsstrategi for Skive Kommune. Strategien skal udarbejdes og implementeres i tæt dialog med aktører og interessenter i hele organisationen.

Der ligger også en opgave i at udvikle en ny model for IT-governance fx i forhold til ansvar og roller (fx systemejer, superbrugere og IT-strategigruppen), finansiering og procedurer for anskaffelse af nye systemer.

 

Vi arbejder derudover, som mange andre kommuner, med sikkerhed, implementering af fællesoffentlige projekter, Næste generation Digital Post (NgDp) og National Standard for Identiteters Sikringsniveauer (NSIS). Derudover arbejdes der i øjeblikket bl.a. med udskiftning af netværksplatform samt omlægning fra Citrix- til klient-miljø.

 

Dine kompetencer og styrker

Du kommer med en relevant ledelseserfaring og lederuddannelse, og du har en baggrund indenfor IT og digitalisering. Det er en fordel, hvis du også har erfaring fra en politisk ledet organisation, gerne en kommune, og ved, hvad det kræver at få understøttet udviklingen og skabt retning for hele området.

 

Derudover forventer vi, at du har følgende styrker

 • Du har indsigt i økonomi og økonomistyring, og du forstår dig på kontrakter, udbud, udlicitering og ikke mindst samarbejde med leverandører.

 • Du har viden om informationssikkerhed og forståelse for GDPR

 • Du arbejder værdibaseret og udlever vores værdier udvikling, trivsel og ordentlighed i alt, hvad du beskæftiger dig med.

 • Du er visionær på den måde, at det ikke nødvendigvis er dig, der har svaret, men du kan lede organisationen i retning af en fælles vision.

 • Du er dygtig til at lytte og skabe dialog med mange forskellige aktører, ledere og medarbejdere i Koncern-IT og resten af organisationen, så vi finder de bedste løsninger i fællesskab.

 • Du leder tillidsbaseret dvs., at du gerne uddelegerer og giver ansvar fra dig til de dygtige medarbejdere, så deres kompetencer bringes i spil.

 • Du arbejder målrettet og har overblik over processer, organiserer og koordinerer og holder fremdrift og sikrer implementering.

 • Du er selvkørende, så du griber opgaver fra det politiske niveau, direktionen, stabschefgruppen og organisationen og bidrager til, at de bliver ført ud i livet.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Jens Jørgen Iversen på telefon 99 15 56 15 eller IT-konsulent Jes Strickertson på telefon 29 69 62 11.

 

Send os din ansøgning, hvor du beskriver, hvordan du vil byde ind på de opgaver, vi har beskrevet.

 

Ansøgningsfrist

20. januar.

 

Vi forventer at holde 1. samtalerunde 28. januar og 2. samtalerunde 8. februar. Der vil muligvis indgå en personprofil, hvis du går videre til 2. samtale.

Vi ønsker, at du tiltræder 1. april 2022.

 

Du bliver ansat efter gældende overenskomst og principperne om lokal løndannelse med baggrund i dine kvalifikationer og relevant erfaring.

 

 

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

 

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.

Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.

 

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skive Kommune

Adresse 1
Torvegade 10
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-01-2022
Udløber
20-01-2022
Kviknummer
LJA-83180244
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skive Kommune

Adresse
Torvegade 10
7800
Skive
Danmark
Praktisk information
Indrykket
05-01-2022
Ansøgningsfrist
20-01-2022
Kviknummer
LJA-83180244
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed