Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Internship in user experience design

Kamstrup A/S

Skanderborg, Østjylland

Indrykket
12-09-2018

Brænder du for user experience, og vil du arbejde strategisk med design og kundeinvolvering? Interesserer du dig for UX designstrategi, designmetoder og digital interaktionsdesign? Har du lyst til at udforme digitale strategier og konkrete løsningsdesigns? Har du mod på et praktikforløb i en international virksomhed med fuld fart på, hvor du indgår på lige fod med resten af dine kollegaer?

Bliv en del af et stærkt User Experience Team

Kamstrup er en af verdens førende producenter af intelligente måleløsninger til energi- og vandforbrug. Som praktikant i User Experience bliver du en del af et selvstændigt team bestående af seks designere. I teamet er der stort fokus på faglig sparring og dialog mellem kollegaer. Du vil ligeledes være i tæt dialog med vores R&D afdelinger samt være en naturlig del af nye projekter. Det tværorganisatoriske User Experience team arbejder målrettet på en sammenhængende brugeroplevelse, og at produktet tager udgangspunkt i kundens problemstilling. På den måde skaber vi kundeoplevelser af høj kvalitet.

Et job med fokus på ansvar, indflydelse og optimering

Som praktikant i User Experience bliver du en vigtig brik i User Experience teamet, hvor du er med til at sikre den optimale procesafvikling af tværorganisatoriske projekter. Som praktikant får du lov til at prøve kræfter med opgaver såsom value proposition design, interaction design, wireframing, workflow design, usability test, og  workshop afholdelse. Du kommer herved til at få praktisk erfaring med diverse UX metoder og digitale design værktøjer.

Din personlighed er vigtigt for os

Vi søger en studerende, der med sit engagement og sin opdaterede teoretiske viden kan bidrage til at styrke Kamstrups User Experience team. Du er i gang med en bachelor- eller kandidatuddannelse inden for digital design, interaktive medier, It og kommunikation eller lignende. så du har et solidt fagligt grundlag for at forstå både muligheder og begrænsninger i den digitale verden. Du har lysten til at lære mere om interaktive digitale medier, interaktionsdesign, IT og servicedesign, og du er ikke bleg for at udfordre det eksisterende for at optimere vores processer.

Som person er du ambitiøs, udadvendt og kan arbejde selvstændigt samtidig med, at du også er team-orienteret og sætter pris på sparring med kollegaer. Du er en god kommunikator, som formår at kommunikere md Product Managers, udviklere, kunder med flere. Du er ligeledes empatisk og kan skabe struktur og fremdrift i et miljø med mange ideer og muligheder.

Det er et krav, at du behersker flydende dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt. Har du derudover kendskab til tysk, er det et stort plus.

Vi tilbyder mere end bare en praktik

Vi tilbyder en praktik i en international virksomhed, hvor du får mulighed for at bringe din teoretiske viden i spil og afprøve den i praksis. Som praktikant hos Kamstrup vil du indgå på lige fod med de øvrige medarbejdere i teamet, og du kan derfor forvente en stejl læringskurve. Derudover har vi et godt arbejdsmiljø, hvor frihed under ansvar og kompetenceudvikling gennem kurser er en vigtig del af hverdagen.

I Kamstrup gør vi desuden meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen. Hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og sammenhold. Praktikken er lønnet, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde. Derudover tilbyder Kamstrup et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. 

Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2019 til ultimo juni 2019.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Data Analytics and UX Design, Hans Christian Jørgensen på
tlf.: 89 93 10 00 eller 

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren.

Kamstrup beskæftiger over 1400 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores
hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også "følge" Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.

Del dette job

Kontakt

Kamstrup A/S

Adresse 1
Industrivej 28, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Adresse 2
Industrivej 28, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-09-2018
Udløber
26-10-2018
Kviknummer
LJA-65443286
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Analyse, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kamstrup A/S

Adresse
Industrivej 28, Stilling
8660
Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-09-2018
Ansøgningsfrist
26-10-2018
Kviknummer
LJA-65443286
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Analyse, Strategi og udvikling
Beliggenhed