Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Internship in online marketing

Kamstrup A/S

Skanderborg, Østjylland

Indrykket
12-09-2018

Er du struktureret og arbejdsom, og har du interesse for online markedsføring? Har du lyst til at arbejde med søgemaskineoptimering, user experience og blive selvkørende i et af de største corporate CMSer? Kunne du tænke dig at være en del af et stærkt samarbejde i en international virksomhed?

Bliv en del af Global Marketing i Kamstrup
Kamstrup er en af verdens førende producenter af intelligente systemløsninger til måling af energi- og vandforbrug. Som Online Marketing Intern bliver du en del af vores globale marketingteam, hvor tiden ikke står stille. Du tilknyttes online-teamet, hvor vi arbejder fokuseret og målrettet, og samtidig bidrager hver og én til godt humør og en venlig omgangstone. Kombinationen af dygtige, flittige medarbejdere og et værdifuldt samarbejde gør, at vi kommer i mål med opgaverne.

Et praktikforløb med ansvar og udfordringer
I vores online-team bliver du en del af en hverdag, som byder på ansvar og udfordringer i et internationalt miljø. Du kommer til at bistå vores Online Specialister med at øge Kamstrups synlighed Online, optimere og skabe mere trafik på Kamstrups hjemmeside, så den konverterer trafikken til relevante forretningskontakter.

Din personlighed er vigtig for os
Som person er du udadvendt, engageret og har et stort ønske om at lære og suge viden til dig. Du er i gang med din bachelor eller kandidat inden for digital kommunikation eller marketing, hvor du har mulighed for som minimum at være i praktik i 4 mdr. Du har lyst til at øse ud af din nyerhvervede viden gennem studiet med henblik på at arbejde efter best practice.

Det er vigtigt, at du har flair for digitale medier og generelt er hurtig til at sætte dig ind i nye IT-værktøjer. Samtidig evner du at arbejde selvstændigt, men du kan også forvente et team, der er parat til sparring, og som gerne tager imod gode idéer, der kan udfordre og optimere vores processer.

Da vi er en international virksomhed, er det et krav, at du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare en praktik
Som praktikant i online-teamet vil du få en unik mulighed for at afprøve din teoretiske viden i praksis. Derudover bliver du en del af et team, hvor udfordrende arbejdsopgaver, daglig sparring og kompetenceudvikling er i højsædet. Du vil således gennemgå en særdeles udviklende læringsproces, som du kan anvende i din fremtidige karriere.

I Kamstrup gør vi desuden meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen. Hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og sammenhold. Praktikken er lønnet, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde, samt et væld af andre personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2019 til ultimo juni 2019.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Online Marketing Manager, Anne-Li Kathrine Damhus Korsgaard på tlf. 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren.

Kamstrup beskæftiger over 1400 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også "følge" Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.

Del dette job

Kontakt

Kamstrup A/S

Adresse 1
Industrivej 28, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Adresse 2
Industrivej 28, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-09-2018
Udløber
26-10-2018
Kviknummer
LJA-65442636
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
IT og web, Kommunikation og medier, Salg og marketing, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Norges institusjon for menneskerettigheter

Norges institusjon for menneskerettigheter

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kamstrup A/S

Adresse
Industrivej 28, Stilling
8660
Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-09-2018
Ansøgningsfrist
26-10-2018
Kviknummer
LJA-65442636
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
IT og web, Kommunikation og medier, Salg og marketing, Strategi og udvikling
Beliggenhed