Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

INTERNSHIP IN MARKET INTELLIGENCE

Kamstrup A/S

Skanderborg, Østjylland

Indrykket
02-09-2019

Interesserer du dig for markedsanalyser og forretningsudvikling? Er du analytisk stærk, og har du en god økonomisk forståelse? Er du klar til et lærerigt praktikophold i en højteknologisk virksomhed med det internationale marked som fokus?

Bliv en del af Market Intelligence i Kamstrup
I Market Intelligence arbejder vi fokuseret på at bidrage til Kamstrups ambitiøse vækstmål og indfri vores vision om at blive den førende leverandør af intelligente løsninger til måling af energi og vand.

Som praktikant vil du indgå i vores dynamiske Market Intelligence team bestående af fire tætte kollegaer, som alle arbejder for at sikre Kamstrup den nødvendige viden omkring eksisterende og potentielle markeder. Du vil således være med til at styrke Kamstrups strategisk position på det globale marked, ligesom du også bliver en del af et team, der fungerer som videnscenter på tværs af organisationen.

Et praktikforløb med fokus på det internationale marked
Du kommer til at referere direkte til vores Business Development Manager inden for områder såsom indsamling og vedligeholdelse af markeds- og konkurrentinformation samt kundeanalyser. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære løbende markeds-, kunde- og konkurrentovervågning, informationssøgning og analysearbejde. Herunder hører indsamling og bearbejdelse af data omkring:

  • Konkurrenter

  • Potentielle samarbejdspartnere

  • Markedsandele

  • Priser

  • Specifikke markedsforhold

Derudover vil du foretage kundetilfredshedsmålinger og potentialevurderinger af eksisterende samt potentielle globale markeder og virksomheder.

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en ambitiøs studerende, der med sit engagement og sin opdaterede teoretiske viden kan bidrage til Kamstrups forretningsudvikling. Du har et solidt teoretisk fundament, da du er i gang med din kandidatuddannelse som cand.merc., cand.oecon. eller lignende, og du brænder nu efter af få omsat din viden til praksis.

Som person er du analytisk stærk og har en god økonomisk forståelse. Du er idérig og stiller gerne spørgsmål, som kan udfordre teamets eksisterende arbejdsprocesser. Derudover interesserer du dig for markeds- og konkurrentanalyser i et internationalt perspektiv. Du trives med at arbejde selvstændigt og struktureret med dine opgaver i en travl hverdag, men sætter samtidig også pris på et tæt samarbejde med dine kolleger.

Det er et krav, at du behersker engelsk og dansk i både skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare en praktik
Vi tilbyder et lærerigt praktikophold med en unik mulighed for at arbejde med internationale markeder. Du får frihed til at handle og tage ansvar, og derudover chancen for at udvikle dine faglige og professionelle kompetencer i sparring med erfarne kolleger.

I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og socialt sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter.

Der vil evt. blive givet en erkendtlighed, som påskønnelse for indsatsen, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af vores fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge via dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger.

Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2020 til ultimo juni 2020.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Business Development Manager, Bo Jakobsen på tlf.: 89 93 10 00

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren.

Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også "følge" Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Kamstrup A/S

Adresse 1
Industrivej 28, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Adresse 2
Industrivej 28, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-09-2019
Udløber
30-11-2019
Kviknummer
LJA-75291737
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Kontor og administration, Analyse og information, Kommunikation og medier
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kamstrup A/S

Adresse
Industrivej 28, Stilling
8660
Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
02-09-2019
Ansøgningsfrist
30-11-2019
Kviknummer
LJA-75291737
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Kontor og administration, Analyse og information, Kommunikation og medier
Beliggenhed