Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Internship in Market Intelligence

Kamstrup A/S

Skanderborg, Østjylland

Indrykket
16-05-2019

Interesserer du dig for at sikre et validt og faktabaseret beslutningsgrundlag for forretningsudvikling? Er du analytisk stærk og har en god økonomisk forståelse? Synes du, det er sjovt at arbejde med det internationale marked som fokus?

 

Bliv en del af Market Intelligence teamet

I Market Intelligence arbejder vi fokuseret på at bidrage til Kamstrups ambitiøse vækstmål og indfri vores vision om at blive den førende leverandør af intelligente løsninger til måling af energi og vand.

 

Som praktikant vil du indgå i vores team bestående af fem tætte kollegaer. De arbejder alle for at sikre Kamstrup den nødvendige viden omkring eksisterende og potentielle markeder samt konkurrenter og fungerer som videnscenter på tværs af organisationen.

 

Et praktikforløb med fokus på det internationale marked

Du vil indgå i og have dit primære fokus på at skabe et afgørende vidensgrundlag for en arbejdsgruppe, som beskæftiger sig med at vurdere potentiale på nye markeder og træffe beslutninger om hvordan Kamstrup evt. skal gå i markedet. Det er en tværorganisatorisk arbejdsgruppe med deltagelse fra Salg, Product management, Market Intelligence og Marketing. Mere konkret skal du:

 

  • Opsnappe globale indikatorer på vigtig markedsudvikling

  • Indsamle data om specifikke markeder, herunder økonomisk udvikling og lovgivning, der har relevans for Kamstrup og Kamstrups produkter.

  • Overvåge potentielle kunder inkl. udarbejdelse af kundeprofiler på specifikke markeder

  • Overvåge konkurrentadfærd

 

Derudover vil der evt. være en række ad hoc opgaver indenfor Market Intelligence området som kan omfatte både gennemførelse af traditionel markeds-og konkurrentovervågning samt diverse kundemålinger.

 

Du vil få direkte reference til vores Business Development Manager som leder Market Intelligence teamet.

 

Din personlighed er vigtig for os

Vi søger en ambitiøs studerende, der med sit engagement og sin opdaterede teoretiske viden kan bidrage til Kamstrups forretningsudvikling. Du har et solidt teoretisk fundament, da du er i gang med din kandidatuddannelse som cand.merc., cand.oecon. eller lignende, og du brænder nu efter af få omsat din viden til praksis.

 

Som person er du analytisk stærk og har en god økonomisk forståelse. Du er idérig og lader dig ikke stoppe af, at information ikke altid er let tilgængelig, samtidig med at du aldrig går på kompromis med at sikre at, de informationer, du indsamler og anvender, er valide. Du tager ansvar og arbejder selvstændigt og struktureret med dine opgaver i en travl hverdag, men sætter også pris på et tæt samarbejde med dine kolleger. Du stiller gerne spørgsmål, som kan udfordre teamets eksisterende arbejdsprocesser.

 

Derudover skal du synes det er sjovt at arbejde i et internationalt miljø, som fx involverer indsamling af informationer og sparring med kolleger på tværs af landegrænser.

 

Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

 

Vi tilbyder mere end bare en praktik

Vi tilbyder en praktikantstilling, hvor du får frihed til at handle og tage ansvar. Vi har høje forventninger, men giver dig også en reel chance for at udvikle dine faglige og professionelle kompetencer i sparring med erfarne kolleger.

 

I Kamstrup gør vi desuden meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og sammenhold. Praktikken er lønnet, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af vores fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

 

Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo august 2019 til ultimo december 2019.

 

Kamstrup ligger i Stillingen mellem Aarhus og Skanderborg, og bus 200 kører lige til døren.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Business Development Manager, Bo Jakobsen på tlf. 89 93 10 00.

 

 

Om Kamstrup

Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren.

 

Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også "følge" Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Kamstrup A/S

Adresse 1
Industrivej 28, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Adresse 2
Industrivej 28, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-05-2019
Udløber
15-06-2019
Kviknummer
LJA-73434359
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Salg og marketing
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kamstrup A/S

Adresse
Industrivej 28, Stilling
8660
Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-05-2019
Ansøgningsfrist
15-06-2019
Kviknummer
LJA-73434359
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Kommunikation og medier, Salg og marketing
Beliggenhed