Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

INTERNSHIP IN IT PROJECT MANAGEMENT

Kamstrup A/S

Skanderborg, Østjylland

Indrykket
02-09-2019

Brænder du for at planlægge, styre og drive projekter? Kan du håndtere flere forskellige komplekse projekter og samtidig bevare det forkromede overblik? Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk team med erfarne og engagerede kollegaer?

Bliv en del af Metering Services i Kamstrup
Kamstrup er verdens førende producent af intelligente systemløsninger til måling af energi- og vandforbrug og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere. Som praktikant i IT Project Management bliver du en del af Metering Services og kommer til at indgå som projektleder i hosting-gruppens infrastrukturteam, der bl.a. har ansvaret for Kamstrups skandinaviske datacentre med hensyn til systemleverancer og dokumentationsopgaver. Teamet består af 8 erfarne og dedikerede kollegaer, og du vil opleve et arbejdsmiljø, hvor både frihed under ansvar og kompetenceudvikling er i fokus.

Et praktikforløb med fokus på projektledelse
I din praktikperiode kommer du til at arbejde med IT projektledelse og styring af kundeinstallationer samt egne hosting-installationer. Her vil du indgå som projektleder i et team af teknikere og samtidig fungere som sparringspartner for Kamstrups kunder.

Du vil i løbet af praktikperioden komme til at beskæftige dig med flere af følgende områder:

  • Planlægning af IT projekter

  • Ressource og kapacitets planlægning

  • Opfølgning og afstemning af fremdrift i projekter

  • Samarbejde med Kamstrup øvrige projektorganisation i ind- og udland

  • Arbejde med procesarbejde og standardisering

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en studerende, der med sit engagement og sin opdaterede teoretiske viden kan skabe værdi for Kamstrups IT projektleverancer. Du er i gang med en uddannelse til diplomingeniør, en kandidatuddannelse i IT eller lignende med stort fokus på projektledelse og eksekvering inden for IT, informations- og kommunikationsteknologier.

Som person er du ansvarsbevidst, struktureret og ser løsninger, hvor andre ser problemer. Da du vil være involveret i flere projekter på én gang, er det ligeledes vigtigt, at du er god til at bevare overblikket. Du er udadvendt og god til at kommunikere på alle niveauer og på tværs af både organisationen og kunder. Du skal kunne sætte dig i kundernes sted og være i stand til at se værdien af data fra kundernes side. Det vil derudover være en fordel, hvis du har erfaring med større kundeprojekter og forstår vigtigheden af at overholde deadlines.

Da vi er en international virksomhed, er det et krav, at du behersker engelsk og dansk i både skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare en praktik
Vi tilbyder et spændende og lærerigt praktikophold, hvor du vil få styrket både din personlige udvikling såvel som faglige kompetencer. Som praktikant får du frihed til at handle og tage ansvar, og faglig sparring er en naturlig del af hverdagen. Vi garanterer derfor en stejl læringskurve gennem dit praktikophold i Kamstrup.

I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og socialt sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter.

Der vil evt. blive givet en erkendtlighed, som påskønnelse for indsatsen, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af vores fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger.

Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2020 til ultimo juni 2020.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte Manager i Service Hosting, Metering Services, Jimmy S. Gulløve på tlf.: 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren.

Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også "følge" Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Kamstrup A/S

Adresse 1
Industrivej 28, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Adresse 2
Industrivej 28, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-09-2019
Udløber
30-11-2019
Kviknummer
LJA-75291736
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Kontor og administration, IT, web og teknologi, Projektledelse og styring
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kamstrup A/S

Adresse
Industrivej 28, Stilling
8660
Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
02-09-2019
Ansøgningsfrist
30-11-2019
Kviknummer
LJA-75291736
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Kontor og administration, IT, web og teknologi, Projektledelse og styring
Beliggenhed