Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

INTERNSHIP IN FILMPRODUCTION AND DIGITALIZATION

Kamstrup A/S

Skanderborg, Østjylland

Indrykket
02-09-2019

INTERNSHIP IN FILMPRODUCTION AND DIGITALIZATION Har du teknisk flair for at for at lave små korte film ved brug af simpel teknologi såsom telefon og synes du at VR og AR er spændende? Brænder du for at digitaliserer eksisterende materiale og redigere? Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk team med erfarne og engagerede kollegaer?

Bliv en del af Kamstrup Academy i Kamstrup
Kamstrup er en dansk teknologivirksomhed og en af verdens førende leverandører af intelligente måleløsninger til energi- og vandforbrug. Vores produktion, administration og udvikling er samlet på hovedkontoret i Stilling, syd for Aarhus. Som Intern, vil du blive en del af Kamstrup Academy, som er et mindre team. Vi har en stor berøringsflade ud i organisationen og kundekontakt indenfor forsyningsområderne el, vand og varme. Vores mission er, at være førende indenfor læringsfilm og digitalisering af læringskoncepter ved brug af ny teknologi.

Teamet består af fagprofiler med specialisteret viden indenfor læring og undervisning i en kombination af kommercielt mind-sæt. I teamet bliver der sat pris på nye initiativer, og vi garanterer en spændende og udfordrende praktik med en stejl læringskurve.

Har du lyst til at nørde filmproduktion sammen med os?
Som Intern i Filmproduction & Digitalization får du en vigtig rolle i forhold til at producere og redigere læringsfilm, arbejde med digitalisering af undervisningskoncepter til Kamstrups kunder samt eksperimentere med open source. Derudover skal du lave forundersøgelser indenfor VR og AR. I teamet er vi meget optaget af at udforske teknologier for effektiv læring og global skalering, såsom e.learning, film, AR etc.

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en studerende, der har lyst til at lære fra sig og eksperimentere med e-learning, VR og AR open source software og som vil være med til at skabe noget nyt og unikt i forhold til digitalisering af vores undervisning. Din uddannelsesretning er mindre relevant, men kan være multimediedesign, fotografelev, filmskole el.lign. Vi forventer, at du har kendskab til at digitalisere, redigere og lave småfilm. Som person har du gå-på-mod og en praktisk tilgang til problemløsning. Du er omhyggelig, engageret og god til at kommunikere på alle niveauer i organisationen. Du kan arbejde selvstændigt, men sætter også pris på team-arbejde og sparring med dine kolleger. Ligeledes arbejder du effektivt og trives i et travlt miljø, hvor ikke to dage ligner hinanden. Du er nysgerrig og har lyst til at lære nyt indenfor teknologi, webinar og e-learning.

Da vi er en international virksomhed er det et krav, at du behersker både engelsk og dansk i skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare en praktik
Vi tilbyder en udfordrende praktikstilling i et internationalt og fagligt miljø, hvor du får ansvaret for konkrete opgaver og projekter. Vi har høje forventninger, men giver dig også en reel chance for at udvikle dine faglige og professionelle kompetencer i sparring med erfarne kolleger.

I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og socialt sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter.

Der vil evt. blive givet en erkendtlighed, som påskønnelse for indsatsen, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af vores fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Derudover opfordrer vi til at du sender en lille håndfuld af det arbejde, som du er allermest stolt af. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2020 til ultimo juni 2020.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Academy Teamlead, Mette Jessen på tlf.: 89 93 10 00.

Om Kamstrup Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også "følge" Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Kamstrup A/S

Adresse 1
Industrivej 28, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Adresse 2
Industrivej 28, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-09-2019
Udløber
30-11-2019
Kviknummer
LJA-75291733
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Kontor og administration, IT, web og teknologi, Kommunikation og medier
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kamstrup A/S

Adresse
Industrivej 28, Stilling
8660
Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
02-09-2019
Ansøgningsfrist
30-11-2019
Kviknummer
LJA-75291733
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Kontor og administration, IT, web og teknologi, Kommunikation og medier
Beliggenhed