Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Internationalt Kontor i Transport- og Boligministeriets departement søger skarp jurist med politisk interesse og stærke kompetencer inden for EU- og forvaltningsret

Transport- og Boligministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-11-2019

Internationalt Kontor i Transport- og Boligministeriet søger en jurist til arbejdet på vejtransportområdet. Vi søger en jurist med stærke kompetencer inden for forvaltnings- og EU-ret, som har interesse for politiske problemstillinger samt arbejdet i EU og internationalt regi.

 

På vejtransportområdet beskæftiger vi os med en bred vifte af juridiske opgaver, som både står højt på transportministerens dagsorden, og som har stor bevågenhed nationalt og i EU. Vi navigerer i et farvand præget af social dumping-dagsordenen med fokus på udfordringer med chaufførers lønforhold og arbejdsvilkår samt adgang til det danske vejtransportmarked.

 

Som jurist i Internationalt Kontor vil du deltage i den daglige ministerbetjening, udarbejde lovgivning, give juridisk rådgivning og faglig sparring, bidrage til den nationale beslutningsproces på EU-sager på ministeriets område samt deltage i forhandlingen af nye retsakter i EU og i internationalt regi. Du vil endvidere koordinere interne og eksterne arbejdsgrupper samt stå for håndtering af spørgsmål fra Folketinget, beslutningsforslag og lignende.

 

Vi søger en medarbejder, som

  • er uddannet jurist

  • har sans for detaljen, men som også kan have mange bolde i luften på én gang

  • er struktureret og analytisk

  • evner hurtigt at sætte sig ind i nyt stof

  • er god til at formulere sig skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk

  • har evnen til at samarbejde konstruktivt både internt og eksternt

  • har et grundlæggende kendskab til EU-ret og forvaltningsret

 

Både nyuddannede og erfarne opfordres til at søge.

 

Vi tilbyder

I departementet får du en tempofyldt hverdag på en social og engageret arbejdsplads. Vi er en ambitiøs arbejdsplads, hvor du hurtigt får selvstændigt ansvar for dine sager, som du vil følge hele vejen fra dit eget kontor til drøftelser hos ministeren og til behandling i Folketinget. Som jurist i departementet bliver du en del af et stærkt fagligt miljø, og du styrker din handlekraft, beslutningsdygtighed samt din juridiske dømmekraft og metode. Ligeledes udvikler du din evne til at forstå og overskue komplekse faglige problemstillinger og til at omsætte juraen til en konkret politisk kontekst og dagsorden.

 

Departementets jurister arbejder tæt sammen med andre faggrupper om specialiserede og komplekse opgaver, og du vil derfor få et bredt netværk med rig mulighed for kompetent faglig sparring. Vi arbejder tæt sammen på tværs af organisatoriske niveauer, kommandovejene er korte og cheferne er tilgængelige.

 

Ministeriet lægger vægt på en fleksibel arbejdstilrettelæggelse, så jobbet kan kombineres med et aktivt familie- og fritidsliv. Herudover får du gode kollegaer i et udviklingsorienteret og engageret arbejdsmiljø med en uhøjtidelig omgangstone.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Aflønning sker efter overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Caroline Tastesen. Departementets telefonnummer er 41 71 27 00.

 

På vores hjemmeside, www.trm.dk, kan du se og læse mere om det at være jurist i ministeriet samt om departementet som arbejdsplads.

 

Din ansøgning

Send din ansøgning med CV samt kopi af eksamensbevis med karakterudskrift fra både bachelor- og kandidatgraden senest torsdag den 14. november 2019. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.  

 

Vi indkalder løbende til samtaler.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Transport- og Boligministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 27
1220 København K
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 27
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-11-2019
Udløber
14-11-2019
Kviknummer
LJA-77002870
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Transport- og Boligministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 27
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-11-2019
Ansøgningsfrist
14-11-2019
Kviknummer
LJA-77002870
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed