Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Inspirerende og proaktiv personaleleder

Gældsstyrelsen

Thisted, Nordjylland

Indrykket
13-04-2021

Motiveres du af driftsledelse, og vil du være en del af en kultur, hvor vi vinder sammen? Drives du af at skabe resultater, og kan du få alle dine medarbejdere med ombord? Tager du ledelse alvorligt, og kan du gøre kvalitetssikring af gældsposter til en leg? Så læs videre her!

 

Ledelse en passion

Som funktionsleder i en af vores enheder får du personaleansvaret for 20-25 medarbejdere, som sammen løfter en omfangsrig opgave med at kvalitetssikre gældsposter, så de bliver klar til inddrivelse.

 

Din fornemmeste opgave som funktionsleder er at understøtte en kultur og et fællesskab omkring en samfundsmæssig vigtig opgave, der er kompleks og kræver stor detaljegrad. Udover målrettet at opnå de fastlagte mål og sikre den daglige ledelse af højt specialiserede medarbejdere, forventer vi også, at du proaktivt byder ind på og tager ansvar for gennemførelsen af opgaver, der involverer flere enheder og gavner det fælles mål. Det er vigtigt for os, at du ønsker at være en aktiv del af et stærkt fællesskab baseret på holdånd og nysgerrighed. 

 

Det er afgørende, at du er engageret i og motiveres af ledelsesopgaven, da dette vil være din primære opgave. Du bliver funktionsleder for en etableret enhed, hvor fagligheden er på plads. Du sikrer, at I når jeres mål og gerne mere til -, og samtidigt skal det være sjovt at gå på arbejde. Du synliggør succeserne fejrer dem - og fortsætter med at have fokus på de positive forandringer, der kan give endnu bedre resultater. Din succes ligger i at understøtte en kultur, hvor I overgår målsætningen og leverer kvalitetssikrede gældsposter sammen.

 

Solid ledelseserfaring med fokus på kultur, fælles ansvar og tværgående samarbejde

Vi forventer, at du har solid erfaring med driftsledelse omkring administrative opgaver, evt. ledelseserfaring fra en offentlig organisation. Det er naturligvis en fordel, hvis du har en lederuddannelse, dog er det ikke et krav.

 

Din ledelsesmæssige erfaring gør, at du kan sikre mål- og resultatstyring, der virker i praksis. Ligeledes står du gerne i spidsen for løbende finjustering og effektivisering af driften. Du evner at varetage den løbende styring og planlægning på området samt at identificere de fremtidige kompetencebehov og sikre den nødvendige kompetenceudvikling af medarbejdere.

 

Via dit drive, din energi og din lederstil skaber du motivation og engagement hos dine medarbejdere, hvor den enkelte kan yde sit bedste. Du formår at rumme medarbejdernes forskellige fagligheder og ved, hvordan du kan sikre, at medarbejderne spiller hinanden gode. Du leder dine medarbejdere under mottoet frihed under ansvar, hvor du involverer medarbejderne og uddelegerer opgaver, så medarbejderne udvikles og motiveres og derved leverer de bedst mulige resultater.

 

Sammen om en vigtig opgave

Når du bliver ansat i Gældsstyrelsen, bliver du en del af et stærkt fællesskab baseret på holdånd og nysgerrighed. Vi hjælper danskerne med deres gæld, både dem med penge til gode, og dem som har gæld til det offentlige. Det er en vigtig samfundsopgave, som kræver en høj faglighed og en stor menneskelig forståelse. Derfor vil du få masser af plads til at vokse både fagligt og menneskeligt. Som nyansat vil du opleve, at læringskurven er stejl. Men vi sørger for at klæde dig godt på til at løse dine opgaver. Hos os får du gode kolleger, der bakker dig op for vi er ét hold, og vi hjælper hinanden med at blive bedre.

 

Ansøgning og kontakt

Finder du stillingen interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning sammen med CV, eksamenspapirer og evt. yderligere materiale den 27. april 2021 via linket søg stillingen.

 

Ønsker du at vide mere om stillingen eller processen, er du velkommen til at kontakte underdirektør Maibrit Brandt på tlf. 7237 6533.

 

Vi forventer at afholde samtale onsdag den 5. maj 2021 samt anden samtale den 18. maj 2021. Der vil indgå en personprofilanalyse og en logisk test i processen. Der vil forud for ansættelse blive indhentet restanceoplysninger og straffeattest.

 

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen er klassificeret i lønramme 36. Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

 

Dit arbejdssted vil være Thisted Kystvej 4, 7700 Thisted.

 

Hvis ikke du bor i Thisted Kommune og gerne vil vide mere om f.eks. skoler, lokalmiljø, boligmuligheder mv. kan du kontakte Christian Volmer Nielsen fra Thisted Kommune på tlf. nr. 99 17 41 47 el. via mail: cvn@thisted.dk og du kan læse mere om området på Velkommen til Thy (thisted.dk)

 

Gældsstyrelsen din nye arbejdsplads

Vi hjælper borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige

 

Gældsstyrelsens mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld. Vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår. Vi arbejder med klare præstationsmål og transparens. Det gør vi, fordi vi er drevet af at inddrive mest mulig gæld til det offentlige. Vi lykkes med vores opgave, fordi Gældsstyrelsens ledere og medarbejdere har en høj grad af faglig dedikation og stor viden på deres område.

 

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor. 

 

Læs mere om Gældsstyrelsen på www.gaeldst.dk   

 

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Stillings-ID

141373

 

Ansøgningsfrist

27-04-2021

 

Arbejdssted

Thisted Kystvej 4, 7700 Thisted

 

Kontaktperson

Maibrit Brandt

Underdirektør

72376533

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Gældsstyrelsen

Adresse 1
Thisted Kystvej 4
7700 Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-04-2021
Udløber
27-04-2021
Kviknummer
LJA-81953109
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Gældsstyrelsen

Adresse
Thisted Kystvej 4
7700
Thisted
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-04-2021
Ansøgningsfrist
27-04-2021
Kviknummer
LJA-81953109
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed