Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Innovativ .Net Backend-udvikler til udvikling af digitalt medlemsunivers hos Djøf

Djøf

Storkøbenhavn

Indrykket
13-02-2020

Vil du være en del af en stærk faglig organisation med en klar digital strategi målrettet 97.000 medlemmers behov? Hos Djøf bliver du en del af et hus med fokus på kompetenceudvikling og videndeling.

Djøfs digitale strategi
Djøf ønsker at omsætte ydelser til brugbare digitale produkter, der er tilgængelige for alle og noget særligt for medlemmerne. Det vil vi gøre ved at skabe konkrete redskaber, som giver værdi for medlemmerne. Resultatet bliver et digitalt medlemsunivers med fokus på det enkelte medlems behov og præferencer, med løbende udvidelse af funktionaliteter og kommunikationsmuligheder.

Dit team er en del af afdelingen, Digitalisering og IT
Du bliver en del af et agilt team, som holder daglige stand up-møder efter SCRUM-tankegangen, med 14 dages sprint. Der vil også være tilknyttet eksterne konsulenter i forbindelse med app-udvikling, udvikling af teamet og af de agile processer og metoder.

Du bliver en del af et udviklerteam på seks kolleger, en Tech Lead og en Frontend Lead, der udvikler løsninger på djoef.dk, djoefbladet.dk og Djøfs hybrid-app.

Fokus på kvalitet, optimering og et godt samarbejde i hverdagen
Som udvikler bidrager du til, at Djøf fastholder den høje kvalitet i vores leverancer. Vi har fokus på løbende forbedring af den eksisterende kodebase, så vi fortsat kan øge kvalitet, modularisering og testbarhed af koden.

Du får større og mindre udviklings- og tilpasningsopgaver, som løses selvstændigt eller i samarbejde med dit udviklerteam. En række opgaver planlægges og løses i samarbejde med en af teamets projektledere eller koordinatorer i forhold fx UX.

Du medvirker til personalisering af indhold på djoef.dk via Sitecore XP. Du er med til at vedligeholde og tilpasse Sitecore-platformen, så den bedst muligt understøtter interne forretningsgange og leverer en brugervenlig opdateringsflade til de ca. 50 indholdsredaktører.

I Backenden koder du i C# i .Net Framework på en Sitecore-platform samt i .Net Core Web API. Der arbejdes efter SOLID principperne. Udviklingen foregår i Visual Studio.

Arbejdsopgaver vil involvere, udvikling, test og dokumentation med følgende faglige forventninger til dig

  • Du har stor erfaring med C# og med ASP.NET Core.

  • Du har erfaring med Web API og MVC.

  • Du har erfaring med Design Patterns.

  • Du har erfaring med Unit Testing og TDD.

  • Du behersker dansk i både skrift og tale.

  • Du arbejder efter Scrum metode.

Det er er fordel, hvis du har erfaring med GIT, Sitecore/CMS, Continuos integration og webforms.

Som person er du ambitiøs, udadvendt, selvkørende, og du har et naturligt drive for at lære nyt, hvorfor du også holder dig opdateret på ny teknologi.

Du arbejder struktureret på basis af viden og fakta, og du har fokus på kvalitet i dine løsninger. Du er god til at følge de besluttede standarder med fokus på at overholde deadlines.

Du er i øvrigt en teamspiller, som ikke er bange for at tage ansvar og for at tage ordet. Du udviser ro i pressede situationer, og du har erfaring med at arbejde i et agilt setup. Du formår proaktivt at udfylde din rolle i et selvkørende team.

Du tilbydes et godt arbejdsmiljø og central beliggenhed midt i København, ved Nørreport station

Du bliver en del af et hus med masser af humor, og dit team er velfungerende med et godt samarbejde. Djøf har fokus på høj faglighed og kvalitet i opgaveløsningen, hvorfor du får mulighed for at udvikle solide løsninger. Du tilbydes gode udviklingsmuligheder, og du får en agil arbejdsramme, hvor du kommer til at præge Djøfs digitale services.

Løn og pension efter kvalifikationer med udgangspunkt i relevante aftaler.

Ansøgning
mind4people er rekrutteringspartner på dette job - send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlig Mariane Lind på 20 44 99 33 eller lind@mind4people.dk 

Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads.

Tiltrædelse er snarest muligt, og der holdes samtaler løbende.

97.000 samfundsvidenskabelige akademikere og studerende har valgt at være medlemmer af Djøf. De arbejder som medarbejdere og ledere i den private og offentlige sektor i både ind- og udland. Som ansat i Djøf sikrer du sammen med engagerede kolleger de bedste vilkår for, at medlemmerne kan udfolde deres potentiale i både studie- og arbejdsliv. Djøf oplever et stigende medlemstal og høj tilfredshed med vores rådgivning og aktiviteter. Sammen med medlemmerne arbejder vi for at udvikle samfundet til gavn for alles bedste.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Djøf

Adresse 1
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Adresse 2
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
14-03-2020
Kviknummer
LJA-79339658
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Adresse
Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-02-2020
Ansøgningsfrist
14-03-2020
Kviknummer
LJA-79339658
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi
Beliggenhed