Gem annonce

Danmarks Innovationsfond,

København
12-01-2018

Innovationsfonden søger to ambitiøse studenter til kommunikation

Kontakt

Danmarks Innovationsfond

Østergade 26A
1100
København
Praktisk information
Oprettet:
12-01-2018
Udløber:
30-01-2018
Kviknummer:
LJA-54561768
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Kommunikation og medier
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:

Er du studerende og drømmer du om at arbejde med presse, politik, events, design, sociale medier og analyser? Bliver du begejstret over nye ideer, skæve løsninger og banebrydende forskning? 
 
Hver dag møder vi ildsjæle, der brænder for deres ideer. Ideer som potentielt kan vende op og ned på verden, som vi ser den i dag. I Innovationsfonden investerer vi i start ups, forskere og virksomheder, som finder nye løsninger på samfundets udfordringer eller har drivet til at skabe en god forretning for dem selv og Danmark.  
 
Som student i fondens kommunikationsafdeling arbejder du med presse, sociale medier, web, nyhedsbreve, events, mediemåling, research og eventuelt grafik. Du laver interviews, skriver artikler, tweeter fra konferencer, raffinerer PowerPoints for ledelsen og fungerer ofte som koordinator af fondens arrangementer f.eks. en årlig prisuddeling, projekttests på Roskilde Festival eller Innotalks med internationale oplægsholdere.   
 
Generelt forventer vi, at du: 
 

  • har en interesse for nyhedsmedier og politik   
  • har skarpe formidlingsevner, skriver fejlfrit og kan producere indhold til alle fondens medier  
  • kan lide at arbejde med andre og har let ved at begejstres over nye ting f.eks. ny teknologi 
  • er selvstændig, ansvarsfuld og struktureret i forhold til at drive egne opgaver og projekter 
  • er digitalt begejstret og har nemt ved at sætte dig ind i nye medier og digitale systemer   
  • har en forståelse for arbejdet i en offentlig organisation  
  • er studerende fra en relevant videregående uddannelse 
 

Passer du helt eller delvist til en af følgende profiler, hører vi gerne om det i din ansøgning, men det er ikke et krav. 
 
Eventmageren/projektlederen: Du trives med at tage initiativ og ansvar og tager naturligt rollen som ham eller hende, der organiserer og koordinerer. Du har let ved at tilrettelægge og strukturere opgaver og er en mester i at overholde deadlines. Du sprudler, når der skal udtænkes events som Folkemødet, informationsmøder, prisuddelinger, konferencer eller når fonden tester projekter på Roskilde Festival.  
 
Den visuelle kommunikatør: Du brænder for visuel kommunikation at fortælle historier i billeder og grafik og kan evt. selv fotografere, stå for grafisk design eller optage og redigere video. Du er samtidig ikke bange for at kombinere det visuelle med tekst, så du kan formidle hele historien på bedste vis eller lave et infografisk slide til direktørens oplæg. Du vil kunne følge en designmanual, når du f.eks. laver posters, flyers eller webbannere.  
 
Om os: 
Hverdagen i Innovationsfonden er travl og tonen uformel. Du kommer til at arbejde i Danmarks Innovationsfonds kontor i indre by. Her får du ca. 45 engagerede og erfarne kolleger med mange forskellige baggrunde samt kommer til at indgå i den samlede gruppe af ca. 8 studenter i fonden.   
 
Stillingen er 15 timer om ugen. Arbejdstiderne er fleksible, og der tages så vidt muligt hensyn til eksamensperioder og aflevering af større opgaver. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Pernille Rype på 6190 5060.  
 
Du ansættes i Innovationsfonden efter overenskomst mellem Finansministeriet, OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Hvis du vil vide mere om processen for ansættelsesforløbet, kan du kontakte studenterne i Uddannelses- og Forskningsministeriets Koncern HR på 7231 8081 eller på studentermails@ufm.dk.  
 
Søg stillingen 
Klik på knappen søg stillingen eller søg via vores hjemmeside. Din ansøgning mv. skal være uploadet senest tirsdag den 30. januar 2018 kl. 12.00.  
 
Vi forventer at holde samtaler løbende.  
 
Danmarks Innovationsfond ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen. 
 
 

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Populære job

Projektleder til bæredygtighedsindsats

Wonderful Copenhagen
Frist: 
26-01-2018

Vil du være Danske Advokaters nye retschef?

Danske Advokater
Frist: 
26-01-2018

Regnskabschef

FOF København
Frist: 
01-02-2018
Lignende job
PLUS AGENCY ApS
København, Storkøbenhavn
Frist:
22-01-2018
Memox & Øresund Psykoterapi ApS
København, Storkøbenhavn
Frist:
01-02-2018