Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Initiativrig stud.jur. til håndtering af fortolkningsspørgsmål

Arbejdstilsynet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-04-2018

Har du interesse for arbejdsmiljø, og har du lyst til at få indblik i arbejdet i en offentlig styrelse? Trives du med at have mange bolde i luften, og er du omhyggelig og selvstændig? Så har vi en spændende studenterstilling i Arbejdsmiljøfaglig Center.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

Du kan læse mere om os på www.at.dk.

Vær med til at skabe et godt arbejdsmiljø

I Arbejdsmiljøfaglig Center har vi 10 fagkontorer, som til sammen har ansvaret for reguleringen af arbejdsmiljøområdet og administrerer en omfattende lovgivning. Vores opgave er bl.a. at fastholde og udvikle et højt vidensniveau på arbejdsmiljøfaglige kerneområder samt sikre, at ny viden omsættes til handling med de rigtige situationstilpassede virkemidler, og at den nye viden deles internt i Arbejdstilsynet og med eksterne interessenter.

Som vores nye student bliver du tilknyttet kontoret for ergonomisk og psykisk arbejdsmiljø, hvor du. kommer du til at bidrage til udarbejdelsen af nye arbejdsmiljøretlige regler og fortolkning af eksisterende.

Dine primære opgaver vil bl.a. omfatte:

  • at bidrage til regelarbejdet
  • håndtering af konkrete fortolkningsspørgsmål
  • lettere sagsbehandling særligt på hviletidsområdet
  • ad hoc opgaver.

 

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

  • er stud.jur.
  • er initiativrig og selvstændig
  • har gode formuleringsevner både mundtligt og skriftligt
  • har lyst og evne til at arbejde med konkrete opgaver og regelarbejde
  • har gode samarbejdsevner.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers

arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Dit daglige arbejdssted er Arbejdstilsynet, Landskronagade 33, 2100 København Ø.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Jane Hansen på tlf. nr. 7220 8807.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Emina Cilas i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5235.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag den 30. april.

Del dette job

Kontakt
Arbejdstilsynet
Landskronagade 33
2100 København Ø
Kontakt
Landskronagade 33
2100 København Ø
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
30-04-2018
Kviknummer
LJA-59308030
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura
Ansøg nu
Lignende job

reMarkable

Kemneren, Bergen kommune

Del dette job

Virksomhedsinformation

Arbejdstilsynet

Adresse
Landskronagade 33
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
30-04-2018
Kviknummer
LJA-59308030
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Fag
Jura
Beliggenhed