Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Indkøbschef til Gymnasiernes Indkøbsfællesskab

Stenhus Gymnasium

Holbæk, Vestsjælland

Indrykket
03-06-2022

Gymnasiernes Indkøbsfællesskab som består af Stenhus, Slagelse, Nykøbing F., Vordingborg samt Midtsjællands Gymnasium søger en udadvendt, dynamisk og selvstændigt arbejdende indkøbschef som brænder for at lave gode, effektive og bæredygtige indkøb for de 5 gymnasier.

Om jobbet samt primære opgaver

Det forventes at du har erfaring med offentlige udbud, strategiske indkøb samt tilbudsindhentninger i alle afskygninger, og kan etablere fælles aftaler for skolerne, hvor du får ansvar for implementering og kvalitetssikring af nye såvel som eksisterende kontrakter og kontraktstyring.

Du får et spændende job med bred kontakt til brugerne på gymnasierne, hvor du efter behov skal forestå indkøbssupport og rådgivning af forskellige faggrupper. Du skal være god til at forhandle både små som store indkøb med en bred vifte af leverandører og være interesseret i, hvad der rører sig på markedet.

Du vil være kontaktperson for enkelte erfagrupper på skolerne og vil have kontakt til andre indkøbs-fællesskaber, SKI, Danske Gymnasier m.fl.

Om dig

Du forventes at kunne arbejde selvstændigt og planlægge din tid og dine opgaver mellem de fem gymnasier, hvor der altid er mange bolde i luften, og du må derfor være indstillet på, at løbende indkomne opgaver i høj grad vil påvirke din dagligdag. Du stortrives med mange forskelligartede indkøbsopgaver som kan spænde fra tilbudsindhentning på lakering af halgulve til indkøb af solceller og studenterhuer samtidig med, at du holder af at komme på de forskellige gymnasier som har hver deres behov og kultur. Du skal derfor være god til at lytte, kommunikere og samarbejde på tværs af organisationerne med de forskellige teams ledelse, undervisere, TAP og elever.

Du skal være struktureret og have gode analytiske evner. Du forventes desuden at være proaktiv i din tilgang til både eksisterende såvel som nye opgaver.

Som offentlig indkøber er ordentlighed, gennemsigtig, og integritet et vilkår og skal tænkes ind i alle forhold i tilrettelæggelsen af dit arbejde.

Det er en fordel, hvis du allerede har erfaring med statslige udbudsregler og sagsgange i offentlige myndigheder samt kendskab til undervisningssektoren og gymnasiernes rammevilkår. Desuden er det vigtigt, at du er praktiker. Din baggrund kan være som indkøbschef eller salgschef i en større offentlig organisation eller privat virksomhed. Det er dog vigtigt med kendskab til SKI-aftaler, EU- udbud o. lign.

Det er en forudsætning, at du har kørekort samt at du behersker dansk og engelsk i tale og skrift.

Vi tilbyder

En fuldtidsstilling på en spændende arbejdsplads med masser af liv og mennesker, hvor du selv har mulighed for at sætte dit præg på jobbet. Du vil have fast kontor på Stenhus Gymnasium, men du forventes at være en hyppig gæst på de øvrige gymnasier i indkøbsfællesskabet.

Stenhus Gymnasium er værtsinstitution for et administrativt fællesskab, der udover indkøbsfunktionen udfører løn- og personaleadministration, databeskyttelse og kreditorbogholderi for vores i alt 22 samarbejdsinstitutioner, hovedsagelig gymnasier. Vi er 9 ansatte (lønkonsulenter, økonomimedarbejder og jurister). Du bliver en del af teamet med fantastiske kolleger, hvor alle trygt byder ind i store og små drøftelser.

Du vil få stor fleksibilitet i arbejdets tilrettelæggelse med plads til god balance mellem arbejde og fritid.

Vi har et godt og konstruktivt samarbejde med vores institutioner, hvor service ligger meget højt på dagsordenen.

Vores nuværende indkøbschef vil sætte dig ind i opgaverne den første måned.

Om os

Gymnasiernes Indkøbsfællesskab består i øjeblikket af fem gymnasier, men vi arbejder på at få et par stykker mere med.  Du refererer til løn- og økonomichefen for de administrative fællesskaber.

Ansættelse

Ansættelse sker efter reglerne på statens område. Hvis du har en akademisk uddannelse, bliver du ansat på Overenskomst for Akademikere i staten (Medst.nr. 050-21), hvis du ikke har en akademisk uddannelse, vil ansættelsen ske på HK-overenskomsten i staten (Modst. nr. 033-19).

Ansøgning

Vi skal have din ansøgning med beskrivelse af dine kvalifikationer, din motivation for at søge stillingen, CV samt eksamensbeviser senest den 8. august kl. 12.00.

Din ansøgning skal sendes til: personale@stenhus-gym.dk .

Stillingen er til besættelse den 1. oktober 2022.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte løn- og økonomichef på Stenhus Mette Millard på telefon 59400939 eller afgående indkøbschef Jytte Colling på telefon 51481544.

Første samtalerunde vil være den 15. august og anden samtalerunde vil være den 22. august.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Stenhus Gymnasium

Adresse 1
Stenhusvej 20
4300 Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-06-2022
Udløber
08-08-2022
Kviknummer
LJA-83683801
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Handel, indkøb og transport, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Stenhus Gymnasium

Adresse
Stenhusvej 20
4300
Holbæk
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-06-2022
Ansøgningsfrist
08-08-2022
Kviknummer
LJA-83683801
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Handel, indkøb og transport, Ledelse
Beliggenhed