Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Indkøbs- og kontraktchef - genopslag

Gymnasiefællesskabet

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
21-06-2022

Vi søger en ny indkøbs- og kontraktchef, da vores nuværende indkøbschef snart går på pension. Gymnasiefællesskabet er et administrativt fællesskab, og vi servicerer 25 STX og HF skoler inden for Indkøb og udbud, HR & løn, bogholderi, IT & digitalisering, bygning, jura og datasikkerhed. Vi bor i en smuk fredet ejendom ved Domkirkepladsen i Roskilde.

 

Dine væsentligste opgaver 

Du får ansvaret for at videreudvikle, lede og drive indkøbsafdelingen i Gymnasiefællesskabet. Du bliver bindeled mellem eksterne udbudskonsulenter og skolernes ledelser som projektkoordinator ved EU-udbud på bl.a. rengøringsservice og kantinedrift, og du bliver vores bindeled med leverandører, SKI, Statens Indkøb, og andre samarbejdspartnere.

 

Dine primære opgaver i samarbejde med vores indkøbsassistent

  • Rådgive partnerskolerne omkring indkøb & indkøbsaftaler, bæredygtighed og miljø, indkøbspolitik mv.

  • Konkurrenceudsættelse, forhandling og indgåelse af ca. 60 mindre lokale aftaler under tærskelværdierne for EU-udbud samt kontraktopfølgning på de lokale kontrakter i vores kontraktstyringssystem

  • Igangsættelse af indkøbsanalyse- og fakturakontrolopgaver

  • Sikre at skolerne informeres om bestående og nye lokale aftaler, SKI- og Statsaftaler som styres via aftalemodulet i Indfak

  • Supportere skolerne med kontraktstyring af deres individuelle kontrakter og aftaler

  • Afholde lokale møder på skolerne om indkøbsopgaver, udbud/konkurrenceudsættelser, kontraktstyring og bæredygtighed

  • Afholde erfa-møder for partnerskolernes medarbejdere som arbejder med indkøb

  • Implementering af og opfølgning på eksisterende e-handelsløsning via Indfak

  • Samarbejde med andre afdelinger i Gymnasiefællesskabet vedrørende tværgående indkøbs- og kontraktopgaver

 

Din profil

Du har interesse for mange forskellige aftaleområder, og du tilgår dit virke både kommercielt, innovativt og løsningsorienteret.

Du har en proaktiv tilgang til nye og eksisterende aftaleområder og opgaver.

Du er god til at gå forrest og få andre til at følge dig, og du er interesseret i miljø og bæredygtighed.

Du har gode analytiske evner, kan planlægge og arbejde struktureret, og du er indstillet på, at løbende indkomne opgaver i høj grad vil påvirke din arbejdsdag.

Du trives med at have mange bolde i luften uden at miste overblikket, og du kan finde alternative løsninger på udfordringer.

Du er god til at lytte og du kan kommunikere og samarbejde på alle niveauer med skolernes ledelse, medarbejdere og dine kollegaer i huset.

 

Vi forventer også, at du er en dygtig forhandler og praktiker, og at du har erfaring og flair for at arbejde i en organisation med mange interessenter. Det er en fordel, hvis du kender reglerne og principperne for offentlige indkøb, herunder udbudsreglerne i udbudsloven. Vi forestiller os, at du måske har erfaring som indkøbschef, indkøbskoordinator eller lign. Det er en forudsætning, at du har kørekort og gerne egen bil samt, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Vi tilbyder

Et fuldtidsjob hvor du selv i høj grad har mulighed for at præge, optimere og udvikle afdelingens opgaver og projekter et sted hvor samspillet med alle interessenter står højt på agendaen. Der er gode udviklingsmuligheder, såvel fagligt som personligt, og du får 25 rigtig gode kollegaer i huset at samarbejde med.

Vores nuværende indkøbschef vil sætte dig godt ind i opgaverne i den første måned, og herefter være din eksterne sparringspartner i en periode ved behov. Der vil være relativt god tid til at du kan komme godt ind i aftaleområderne inden de skal genudbydes/genforhandles.

Du bliver en del af ledergruppen i Gymnasiefællesskabet, og du refererer til direktøren og til forretningsudvalget for Indkøb. Afdelingen er en lille enhed bestående af 1 chef og 1 indkøbsassistent. Enheden arbejder tæt sammen med skolernes ledelser og lokale indkøbere samt Gymnasiefællesskabets øvrige fagområder og afdelinger.

 

Ansættelsen vil ske i henhold til cirkulære om Ansættelse af chefer ved institutioner for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriet område. Hvis du har en akademisk uddannelse vil stillingen blive indplaceret i lønramme 36, hvortil der ydes 18% i pension. Hvis du ikke har en akademisk uddannelse vil ansættelsen ske i henhold til HK overenskomsten på statens område.  Vi forestiller os en samlet lønpakke inkl. pension mellem 700.000 kr. til 775.000 kr. afhængig af dine personlige kvalifikationer og erfaringer.

 

Ansøgning og kontakt

Din ansøgning med en beskrivelse af dine kvalifikationer, din motivation for at søge stillingen, og dit cv bedes ske senest den 10. august 2022. Ansøgning sker via Gymnasiefællesskabets hjemmeside www.gymnasiefaellesskabet.dk. Stillingen forventes besat pr. 1. oktober 2022. For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Camilla Schaldemose tlf. 2129 2043 eller afgående Indkøbschef Heid Povlsen tlf. 4114 6115.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Ansøgningsfrist

10-08-2022

 

Tiltrædelsesdato

01-10-2022

 

Arbejdstid

37 timer

 

Kategori

Fuldtid

 

Hjemmeside

https://gymnasiefaellesskabet.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Gymnasiefællesskabet

Adresse 1
Skolegade 3
4000 Roskilde
Danmark
Adresse 2
Skolegade 3
4000 Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-06-2022
Udløber
10-08-2022
Kviknummer
LJA-83744446
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Handel, indkøb og transport, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Gymnasiefællesskabet

Adresse
Skolegade 3
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-06-2022
Ansøgningsfrist
10-08-2022
Kviknummer
LJA-83744446
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Handel, indkøb og transport, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed