Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Implementering af ældrereform kræver både dygtige jurister og generalister, der brænder for at gøre en forskel er det dig?

Social-, Bolig- og Ældreministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-05-2024

Vil du være med til at udvikle og fremtidssikre velfærden på ældreområdet i Danmark? Har du lyst til at komme helt ind i policy-maskinrummet på Slotsholmen? Er du motiveret af at få politiske visioner til at leve i praksis hos borgere og medarbejdere? Så er du måske vores nye kollega.

Stillingen

Der er netop indgået bred politisk aftale om en stor og ambitiøs reform af ældreområdet med mere selvbestemmelse til ældre borgere og mere tillid til medarbejdere og ledere i ældreplejen.

Nu skal reformens intentioner blive til virkelighed for borgere og medarbejdere i ældreplejen, hvilket kræver en stor og målrettet implementerings- og lovgivningsindsats. Derfor opruster vi med flere nye kolleger.

Der skal besættes flere stillinger af både jurister og generalister, som vil være med til at udvikle ældreområdet og sikre, at de politiske ambitioner kommer ud at leve i praksis.

Du kan bl.a. komme til at arbejde med:

  • Implementering af en omfattende reform af ældreområdet, herunder lovarbejde, udarbejdelse af nye styringsmodeller, understøttelse af partnerskaber og udformning af strategier bl.a. for udbredelse af velfærdsteknologi.
  • Policy-udvikling og ministerbetjening, herunder besvarelse af spørgsmål fra Folketinget, møder, forhandlinger, regeringssager mv.
  • Deltagelse i tværministerielt arbejde på ældre-, social- og boligområdet, herunder i forbindelse med regeringens Sundhedsstrukturkommission.
  • Tæt og løbende dialog med relevante interessenter mv.

Du vil blive en del af Center for Ældre og Tværgående Velfærd, hvor du sammen med et hold af dygtige, søde og engagerede kolleger får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer. Centeret betjener ældreministeren, og arbejder med at udforme og implementere politik på ældre-, social- og boligområdet.

Dig

Du har en relevant samfundsfaglig uddannelse. Det kan være jura, statskundskab, sociologi, økonomi eller lignende. Du kan være nyuddannet eller mere erfaren. 

Det vigtigste for os er, at du:

  • Er motiveret af at skabe resultater og har lyst til at omsætte politiske visioner til forandringer i praksis.
  • Har stærke analytiske kompetencer og politisk tæft.
  • Formulerer dig klart i skrift og tale.
  • Kan arbejde selvstændigt og samarbejde tæt med dygtige og engagerede kollegaer.
  • Har drive og godt humør og trives i en omskiftelig hverdag.

Kendskab til ældreområdet og erfaring med politikudvikling og implementering er en fordel, men ikke et krav.

Center for Ældre og Tværgående Velfærd

Center for Ældre og Tværgående Velfærd har hovedansvaret for betjening af ældreministeren i Social-, Bolig- og Ældreministeriets departement.

Du kommer til at indgå i et stærkt fagligt miljø med folk, der ønsker at gøre en forskel. Din konkrete opgaveportefølje vil komme til at afhænge af din profil med fokus på, at opgaverne harmonerer med dine kompetencer, interesser og erfaring. Centeret har en bred portefølje og plads til udvikling for både nyuddannede og meget erfarne medarbejdere og alt derimellem.

Centeret er normeret til 30 medarbejdere og har tre kontorchefer. Vi lægger vægt på at understøtte hinanden og sikre løbende sparring. Det er et center med masser af energi og godt socialt fællesskab. Vi har det sjovt, og vi hjælper hinanden.

Departementet

I Social-, Bolig- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for ældre og for udsatte mennesker i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, bolig- familierets- og ældreområdet. Heri indgår bl.a. ansvaret for rammerne for kommunernes indsatser over for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed.

Løn og ansættelse

Du bliver ansat, afhængigt af kvalifikationer, som enten fuldmægtig eller konsulent efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Ansættelsesområdet er Social-, Bolig- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social-, Bolig- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1060 København K.

Stillingerne ønskes besat med virkning fra den 1. august 2024 eller snarest muligt. Stillingerne er på fuldtid.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte kontorchef Jeppe Villumsen på tlf. 5084 7006 eller jevi@sm.dk, kontorchef Pernille Westh på tlf. 4185 1222 eller pw@sm.dk eller kontorchef Benjamin Haslund-Krog på 2117 1304 eller bhk@sm.dk.

Søg

Send ansøgning, CV og karakterbevis elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk. Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 10. juni 2024. Samtaler gennemføres umiddelbart herefter.

Vi opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Social-, Bolig- og Ældreministeriet

Adresse 1
Holmens Kanal 22
1060 København K
Danmark
Web
Adresse 2
Holmens Kanal 22
1060 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-05-2024
Udløber
10-06-2024
Kviknummer
LJA-85499468
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Social-, Bolig- og Ældreministeriet

Adresse
Holmens Kanal 22
1060
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-05-2024
Ansøgningsfrist
10-06-2024
Kviknummer
LJA-85499468
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed