Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hvidvasktilsynet i Erhvervsstyrelsen udvider og søger kolleger til bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-01-2023

Hos Erhvervsstyrelsens Hvidvasktilsyn arbejder vi benhårdt for, at virksomhederne lever op til deres del af ansvaret i kampen mod hvidvask og terrorfinansiering. Lige nu har vi brug for dygtige kolleger til vores tilsynsindsats. Kan du formidle kompliceret jura, så det er til at forstå? Har du den fornødne autoritet til at optræde som tilsynsmyndighed?  Så er du måske vores nye kollega.

 

Bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering står stadig højt på den politiske dagsorden, og indsatsen er en vigtig samfundsopgave for både myndigheder og private aktører.

 

Erhvervsstyrelsen er en vigtig spiller i kampen mod hvidvask og vi arbejder for, at bl.a. revisorer, ejendomsmæglere, skatterådgivere, bogholdere, kontorhoteller, selskabsoprettere og kunsthandlere kender og efterlever deres forpligtelser.

 

Vi løfter mange forskellige opgaver fra information, vejledning og udgående kontrol til tværgående samarbejde både internt og eksternt - nationalt og internationalt - samt deltagelse i det politiske arbejde.

 

Lige nu har vi brug for dygtige kolleger til vores tilsynsindsats. Så hvis du har mod på en alsidig hverdag, hvor der nogle dage er brug for paragraf-nørderi på kontoret, mens andre dage går med udgående tilsynsbesøg hos virksomhederne, så er vi muligvis det rette match for dig. 

 

Om stillingerne i Hvidvasktilsynet

Erhvervsstyrelsens tilsynsindsats er risikobaseret og retter sig mod de områder, hvor der er størst risiko. Indsatsen i forhold til de enkelte brancher er derfor tilrettelagt ud fra risiko og behov, og omfatter såvel udgående kontrolbesøg som vejlednings-initiativer, samarbejde med brancheorganisationer og andre myndigheder samt internationalt samarbejde. 

 

Fokus er på de udgående kontrolbesøg hos virksomheder, hvor du selvstændigt planlægger gennemfører og følger op på tilsynsbesøg i tæt samarbejde med dine kolleger. Du skal med fornøden autoritet kunne optræde som tilsynsmyndighed, herunder stille krav om efterlevelse af forpligtelserne, der følger af lovgivningen på området. 

 

Du vil også få mulighed for at deltage i informations- og vejledningsaktiviteter, hvor du gennem dialog og vejledning skal bistå de virksomheder og brancheorganisationer, der ønsker at efterleve hvidvaskloven.

 

Samtidig lægger vi stor vægt på tværgående samarbejde - både internt i Erhvervsstyrelsen og med andre myndigheder og i forhold til brancheorganisationerne på området.

 

Om dig

Som vores nye medarbejder skal du kunne sætte kryds ved en eller flere af nedenstående kompetencer:  

  • Du er fagligt dygtig og brænder for at bruge dit fag. Du kan være knivskarp cand.jur., cand. merc. jur. eller anden baggrund med tilsvarende juridisk forståelse. 

  • Du har erfaring med at sætte dig ind i kompliceret stof - fx lovkrav, praksis, dokumentation eller regnskabsmateriale - og hurtigt danne dig et overblik. Du kan spotte de væsentlige problemstillinger og drage konklusioner. 

  • Du er en dygtig formilder og kan omsætte kompliceret stof til klare og tydelige budskaber, som er letforståelige - både mundtligt og på skrift. Erfaring med konkret sagsbehandling er en fordel.

  • Du har viden eller erfaring med udgående kontrolarbejde, f.eks. fra politiet, Skatteforvaltningen eller fra anden tilsyns- og kontrolmyndighed.

  • Du er ikke bange for tal og statistik, ligesom du har erfaring med at læse og forstå regnskaber.

  • Du har indsigt i eller erfaring fra en eller flere af de brancher, som Erhvervsstyrelsen fører tilsyn med.

 

Uanset baggrund og erfaring skal du kunne lide at arbejde selvstændigt og struktureret og du tager helt naturligt et ansvar for at følge opgaverne til dørs. 

 

Vi har fokus på relationer som grobund for gode resultater, og derfor er et godt socialt miljø vigtigt for os. Du skal derfor være åben og vise interesse for opgaverne og dine kolleger.

 

Du skal kunne indgå i et team, hvor alle tager selvstændigt ansvar for den fælles dagsorden og hvor der er fokus på udvikling af den enkelte som en del af team-fællesskabet. Vi forventer en høj grad af initiativ og engagement, hvor alle bidrager selvstændigt til at løfte teamets fælles opgaver. 

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 1200 medarbejdere, som arbejder på fem forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier, digitale løsninger og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for forhandling af tillæg. Der er tale om faste fuldtidsstillinger, og tiltrædelse vil være hurtigst muligt.

 

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte kontorchef Christine Holst Maxner på telefon 35 29 16 28 eller tilsynsmedarbejder Alice Borg på telefon 35 29 12 53 Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Diana O. Jørgensen på telefon 91 33 71 39.

 

Interesseret?

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stilling i annoncen og følger instruktionerne. Din ansøgning, CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest tirsdag den 31. januar 2023.

 

Vi planlægger at holde samtaler i uge 6 og 8. Vi anvender test i forbindelse med ansættelsen.

 

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

 

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Vision:

Vi skaber de bedste rammer for ansvarlige virksomheder

 

Mission:

I partnerskab med andre gør vi det enkelt og attraktivt at drive ansvarlig virksomhed og skabe udvikling i hele Danmark

 

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 31-01-2023

Arbejdssted: København

 

Hjemmeside

https://erhvervsstyrelsen.dk/

 

Spørgsmål om jobbet

Diana O. Jørgensen

HR-rekrutteringspartner

91 33 71 39

 

Christine Maxner

Kontorchef

35 29 16 28

 

Alice Friis Andersen Borg

35 29 12 53

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-01-2023
Udløber
31-01-2023
Kviknummer
LJA-84431834
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-01-2023
Ansøgningsfrist
31-01-2023
Kviknummer
LJA-84431834
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed