Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-udviklingskonsulent

BUPL

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-08-2022

Vil du være med til at udvikle såvel BUPLs HR-funktion som BUPLs forbundskontor, så er du måske den rette til en projektstilling i et år.

 

BUPL er pædagogernes faglige organisation, og forbundskontoret er den del af organisationen, der understøtter den øverste politiske ledelse. Vi har et stærk samspil med de politisk valgte om en administration, der er involverende, vedholdende og kompetent. På forbundskontoret har vi en stor faglighed og arbejder for, at vores politikere kan realisere de politiske målsætninger.

 

Forbundskontoret er kendetegnet ved et stærkt tværgående samarbejde mellem de faglige enheder. Herudover har HR også et tæt samspil med BUPLs 12 fagforeninger. HR består i dag af en leder, to juridiske konsulenter, to lønkonsulenter og en sekretær. Du vil blive en del af det hold.

 

På Forbundskontoret ser vi løbende på mulighederne for at udvikle organisationen og os selv. Som støtte til udviklingsopgaver søger vi en konsulent, der i en periode kan supplere HR-funktionens udviklingskompetencer.

 

I enheden har vi ansvaret for alle HR-opgaver på forbundskontoret og yder rådgivning til de lokale fagforeninger. På enkelte områder, fx lønudbetaling og tidsregistrering, løses HR-opgaverne for det samlede BUPL.

 

HR-opgaverne er fx systematisk og strategisk kompetenceudvikling, lederudvikling, organisationsudvikling, overenskomstforhandling og bæredygtighed. De nævnte områder, og andre, som du måske får øje på, vil vi gerne udvikle i samarbejde med dig, med fokus på at vi leverer endnu flere konkrete brugbare resultater, der gør en forskel i praksis.

 

Vi vil også gerne se på måden vi arbejder på, og søger derfor en konsulent, der også kan være med til at udvikle enhedens praksis, så vi dygtiggør os undervejs. Vi vil gerne være et andet sted inden for det år, du er ansat både i de produkter og resultater vi skaber, og i den måde vi arbejder på.

 

Vi har endnu ikke beskrevet de konkrete opgaver - dem skal du beskrive i samarbejde med konsulenter og leder af HR.

 

Vi har brug for en kollega, der er med til at definere, igangsætte, facilitere og afslutte en proces, som udmønter sig i klare strategier og nye handlinger, som har stærke formidlingsevner, og kan omsætte interview og work-shop-dialog til præsentation af konkrete initiativer.

 

Du skal være udviklingsorienteret og have stor erfaring med forandringsprocesser, der involverer interessenterne, og med at omsætte forandringer til nye værdiskabende handlinger.

 

Vi forventer, at du

  • Har en relevant mellemlang eller lang videregående uddannelse med fokus på analyse og organisationsudvikling eller tilsvarende erfaring fra fx en HR-udviklingsfunktion.

  • har erfaring med proces- og projektledelse.

  • har god forståelse for tværfaglige sammenhænge og motiveres af at påtage dig ansvaret i små og store projekter.

  • er god til at skabe relationer og har et kreativt øje for sammenhænge og muligheder.

  • trives med en opgave, der kræver styring og overblik i en længerevarende periode.

  • kan identificere konkrete handlinger der ligger i forlængelse af vores strategier.

 

Kendskab til arbejdet i en faglig og/eller politisk organisation er en fordel, men ikke et must det er til gengæld gode samarbejdsevner på alle niveauer i organisationen.

 

Ansættelsesforhold

Aflønning følger en intern fælles overenskomst med bl.a. DJØF. Yderligere oplysninger om BUPL som organisation og arbejdsplads kan ses på www.bupl.dk.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af HR og Intern service Lene Veggerby på telefon 21477688.

 

Ansøgning

Send din ansøgning til BUPL via e-mail jobibupl@bupl.dk senest 17. august 2022 kl. 10.00.

Der er planlagt afholdelse af første samtalerunde den 22. august 2022 og anden samtalerunde den 25. august 2022.

 

BØRNE- OG UNGDOMSPÆDAGOGERNES LANDSFORBUND

SUNDKROGSKAJ 20

2100 KØBENHAVN Ø

TLF: 3546 50 00

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

BUPL

Adresse 1
Sundkrogskaj 20
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Sundkrogskaj 20
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-08-2022
Udløber
17-08-2022
Kviknummer
LJA-83799240
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

BUPL

Adresse
Sundkrogskaj 20
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-08-2022
Ansøgningsfrist
17-08-2022
Kviknummer
LJA-83799240
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed