Gem annonce

HR-rådgiver til Policy og Koordinationselementet

Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Midtjylland

Midtjylland

Indrykket
26-03-2020

Har du en interesse og erfaring med HR og lyst til at udvikle dig i et HR-team, hvor vi yder HR-strategisk rådgivning til direktionen og cheferne?

 

Så har du muligheden for at blive en del af en meningsfuld organisation med fagligt spændende opgaver og gode muligheder for karriereudvikling.

 

Om os

Rådgivningsafdelingen har ekspertise inden for HR og skal understøtte operationaliseringen af Forsvarets HR-strategi. Afdelingen bidrager endvidere, i samarbejde med den øvrige del af Forsvarsministeriets Personalestyrelse, til løsning af alle HR-relaterede opgaver. Afdelingen består for nuværende af ca. 100 medarbejdere og indeholder fire sektioner. De tre af sektionerne udgøres af en HR-partnerstruktur, som fysisk er placeret sammen med de styrelser og myndigheder, de støtter.

 

Den sidste sektion er en tværgående Policy- og Koordinationssektion, hvori Policy- og Koordinationselementet, som du bliver en del af, indgår. Policy og Koordinationselementet består af i alt 9 medarbejdere som sidder i Karup. Det er en blanding af civile og militære ansatte i elementet, der har en central og koordinerende rolle på tværs af styrelser og myndigheder vedrørende operationaliseringen og implementeringen af HR-strategien, samt øvrige HR-tiltag. I samarbejde med HR-partnerne skal elementet, og resten af Forsvarsministeriets Personalestyrelse, bidrage til løsning af alle HR-relaterede opgaver ved såvel militære som civile styrelser og myndigheder.

 

Om stillingen

Du bliver i Policy og koordinationselementet en del af et dynamisk team af dygtige medarbejdere, hvor samarbejde, koordination og evnen til at arbejde tværfagligt i en hurtig omskiftelig hverdag er i højsædet.

 

Dine overordnede opgaver og ansvarsområder bliver bl.a.:

 

Rådgivning og vejledning af chefer og HR-Partnere i relation til HR-området.

 

Tværgående koordination.

 

Sagsbehandling, eksempelvis høringssvar til andre styrelser i forsvaret.

 

Understøtte processer i forhandling og operationalisering af aftale- og overenskomstområdet, herunder NYLØN for både medarbejdere og chefer.

 

Bidrage til den praktiske forankring af Persondataforordningen (GDPR) i det daglige arbejde ved ledelsen og medarbejdere, herunder behandling af indsigtsanmodninger.

 

Sikre en hurtig, professionel og løsningsorienteret sagsbehandling af udviklingsrelaterede medarbejdersager.

 

Fokus på udvikling af selvbetjeningsløsninger og digitaliseringsprojekter, der kan understøtte hele koncernen.

 

Ledelsesevaluering

 

FOKUS (forsvarets kompetence og udviklingssystem)

 

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor det gode arbejdsmiljø og worklife-balance er i fokus. Du får en spændende og udfordrende stilling med gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt.

 

Du får en spændende hverdag med afveksling og komplekse opgaver og er sammen med teamets øvrige medarbejdere med til at præge HR-dagsordenen inden fro Ministerområdet. Du bliver en del af en energisk arbejdsplads med topmotiverede og fagligt dygtige medarbejdere, der alle har arbejdsopgaver, som de hver især brænder for og tager et stort ejerskab for, siger Charlotte Mabrouk, der står klar til at tage godt imod dig.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse på kandidatniveau eller tilsvarende, alternativt er du kaptajn/kaptajnløjtnant.

 

Du har erfaring med sagsbehandling inden for HR-området i en større organisation og gerne en politisk styret organisation. Har du tillige kendskab til Forsvaret, vil det blive betragtet som en fordel.

 

For at opnå succes i stillingen er du helhedsorienteret og tillidsvækkende, og du forstår at rådgive chefer samt have fokus på kundernes behov for at tilsikre en høj kvalitet. Da du arbejder med personfølsomme sager, er det vigtigt, at du er yderst kvalitetsbevidst i din opgaveløsning. Det er vigtigt at du er god til at samarbejde og er bevidst om, at gode løsninger oftest opstår i sparring med andre. Som HR-rådgiver evner du selvstændigt at iværksætte løsning af opgaver inden for udstukne rammer, herunder foretage den nødvendige koordination med interne og eksterne interessenter. Det betyder at du optræder kompetent, imødekommende og troværdigt i samarbejdet med dine kollegaer.

 

Som person er du en stærk formidler, udadvendt og sætter en ære i positiv dialog, da du er sparringspartner for mange forskellige mennesker internt såvel som eksternt.

 

Ansættelsesvilkår

Du ansættes du efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

 

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

 

Hvis du har en civil uddannelsesbaggrund, vil du blive ansat som fuldmægtig i henhold til gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Afhængig af din erfaring og kvalifikationer kan der forhandles tillæg i forbindelse med ansættelsen. Du vil tillige modtage en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

 

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

 

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

 

Kontakt og ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Charlotte Anita Ben Mabrouk telefon: 7281 9202.

 

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du ringe til HR-konsulent i Forsvarsministeriets Personalestyrelse HR-konsulent Pia Knudsen på telefon: 7281 9144.

 

Ansøgningsfristen er den 3. maj 2020. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

 

Du skal søge jobbet via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

 

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Midtjylland

Adresse 1
Adresse 1
 
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-03-2020
Udløber
03-05-2020
Kviknummer
LJA-79959324
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Midtjylland

Praktisk information
Indrykket
26-03-2020
Ansøgningsfrist
03-05-2020
Kviknummer
LJA-79959324
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce