Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-Partner til Rigshospitalet

Rigshospitalet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-05-2024

Hvis du har kompetencerne, har vi en spændende og udfordrende stilling som HR-partner (genopslag)

 

Da vi ikke fandt vores nye kollega i første omgang, så prøver vi igen og tilbyder et udfordrende job på en levende og inspirerende arbejdsplads. En arbejdsplads, hvor ambitionerne er høje, visionen klar og fagligheden stor.

 

På Rigshospitalet har vi for nylig etableret en stærk fælles personale- og vagtplankonsulentenhed, hvor vi arbejder kliniknært i at understøtte direktion, ledere og øvrige samarbejdspartnere inden for det brede HR-område. Så hvis du har lyst til at være en vigtig rådgiver for ledere samtidig med, at du bliver involveret og udførende i både strategiske såvel som daglige personaleopgaver, kan du allerede sætte det første hak.

 

Som HR-partner bliver du en vigtig del af Rigshospitalets transformationsproces du bliver nemlig kulturbærer af, hvordan HR-området understøtter kerneopgaven. Det gælder i forhold til de personaleadministrative driftsopgaver, sparring om rekruttering, lønforhandlinger og sygefravær samt samtaler med forskellig kompleksitet.

 

Vi tilbyder

Du vil sammen med det øvrige team af HR-partnere og HR-specialister indgå i den samlede personale- og vagtplanskonsulentenhed med reference til HR-chefen.

 

Du vil blive primær HR-partner for en række forskellige afdelinger, hvor din opgave bliver at sikre en høj faglighed, ordentlighed og ikke mindst en sikker håndtering af personalejuridiske sager, herunder:

  • Rådgive og understøtte ledere på det personaleretlige område

  • Personaladministrative opgaver fra A til Z, så som at slå stillinger op, udfærdige lønaftaler mm.

  • Forhandling med de faglige organisationer

  • Mulighed for selv at påvirke udviklingen og gøre en forskel med din rådgivning til vores ledere.

Dit kontor vil være flydende, da du både får mulighed for at arbejde helt tæt på klinikken, på flere matrikler såvel som i den centrale HR-enhed. Det vil også være mulighed for hjemmearbejdsdage.

 

Dine kvalifikationer

Det vil være en stor fordel, hvis du har solid erfaring med personaleadministration, forhandlinger, ledelsesrådgivning og ansættelsesretlige problemstillinger. Herudover lægger vi vægt på, at du kan kommunikere sikkert og præcist - både skriftligt og mundtligt samt mestrer den svære samtale

 

Hvis du har erfaring fra region eller sundhedsvæsenet samt kendskab til at arbejde med overenskomster, er det også godt.

 

Det vigtigste er at du mestrer den brede vifte af HR-opgaver, så er vi mindre optaget af, hvilken grunduddannelse du har.

 

Som person er du imødekommende og sikrer fremdrift i din opgaveløsning. Du kan sætte dig ind i modtagerens behov og trives i et krydsfelt med mange interessenter.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst, og der ydes tillæg efter kvalifikationer. Stillingen er en fuldtidsstilling.

 

Tiltrædelse: 1. august 2024

 

Vil du vide mere?

Du er meget velkommen til at HR-chef Lise Bach Jepsen på mail Lise.Bach.Jepsen@regionh.dk eller mobil 2163 7305, hvis du vil høre mere om stillingen.

 

Din ansøgning

Send din ansøgning og CV senest den 5. juni 2024. Vi forventer at holde første samtale den 13. og 14. juni og anden samtale i uge 25.

 

Fakta

Jobtype

HR-Partner

 

Arbejdssted

Rigshospitalet - Blegdamsvej

 

Arbejdstid

37 timer ugentligt

 

Jobnummer

256316

 

Ansøgningsfrist

05-06-2024

 

Kontakt os

Lise Bach Jepsen

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rigshospitalet

Adresse 1
Blegdamsvej 9
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-05-2024
Udløber
05-06-2024
Kviknummer
LJA-85485248
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigshospitalet

Adresse
Blegdamsvej 9
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-05-2024
Ansøgningsfrist
05-06-2024
Kviknummer
LJA-85485248
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed