Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR- og udviklingschef til Dansk Sygeplejeråd

Dansk Sygeplejeråd

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-11-2023

Vil du være en del af at stærkt hold, der brænder for at skabe resultater til vores medlemmer? Har du lyst til at binde HR, digitalisering og IT sammen med et stærkt udviklingsfokus? Og vil du stille dig i spidsen for høj trivsel, motivation og arbejdsglæde i hele Dansk Sygeplejeråds sekretariat? Så er du måske vores nye HR- og udviklingschef

 

Vi er en arbejdsplads med højt til loftet, en uhøjtidelig omgangsform og mange spændende opgaver. Vi søger en HR- og udviklingschef, der brænder for, at HR, digitalisering og IT spiller sammen på den bedst mulige måde til gavn for medlemmerne. Og som vil stå i spidsen for, at Dansk Sygeplejeråd er en god og udviklende arbejdsplads, både for medarbejdere og lederkolleger.

 

Du kommer til at stå i spidsen for 26 medarbejdere, som i dag fungerer i 4 teams: HR - løn og vilkår (med en teamchef), HR-udvikling inkl. digitalisering, IT (med en teamchef) og Ledelsessekretariatet (med en teamchef). Niveauet er højt, og vores faglige miljøer er stærke. Du er derfor en dygtig og erfaren leder. Du tænker strategisk og udviklingsorienteret. Dit instinkt er at spille medarbejdere og lederkolleger gode. Og dine personlige værdier og integritet gør, at du helt naturligt får følgeskab og skaber relationer.

 

Du får i hverdagen et tæt samarbejde med Dansk Sygeplejeråds politiske ledelse og direktion, vores lokale kredse og de øvrige afdelinger i sekretariatet.

 

Dine opgaver som HR- og udviklingschef er at:

 • Understøtte DSR som en datadrevet, medlemsfokuseret og professionel organisation.

 • Skabe fælles retning i afdelingen for mange forskellige fagligheder.

 • Bidrage til en åben og udadvendt afdeling, der understøtter organisationen i at nå de strategiske mål.

 • Sætte rammerne for høj trivsel, motivation og arbejdsglæde hos dine egne medarbejdere, ledere og i hele huset.

 • Understøtte, at HR, HR-udvikling og IT er med til at løse de udfordringer, DSR står midt i, bl.a. ved at digitalisere/automatisere arbejdsgange og implementere en ny cloudbaseret IT-strategi

 • Understøtte, at Ledelsessekretariatet leverer betjening af den politiske ledelse og direktion af høj kvalitet.

 • Skabe og styrke relationerne på tværs af sekretariatet og vores lokale kredse.

 • Rådgive den politiske ledelse og direktion.

 • Være øverste ansvarlige for arbejdsmiljø i sekretariatet. Du får dermed en central rolle i MED. I det daglige har du et tæt samspil med vores tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter.

 • Have et stærkt blik på strategisk kompetence-, ledelses- og organisationsudvikling,

 

Dine faglige og ledelsesmæssige kompetencer:

 • Du har en lang videregående uddannelse suppleret med lederuddannelse, og du har flere års erfaring som leder på et strategisk niveau i en kompleks politisk organisation.

 • Du er dokumenteret fagligt stærk inden for flere af afdelingens områder som minimum HR, organisationsudvikling og digitalisering.

 • Du er rummelig, balanceret og tillidsvækkende, og du navigerer sikkert mellem mange interne interessenter.

 • Du tænker forretningsstrategisk og innovativt.

 • Du evner at balancere mellem at være en tydelig, stærk og motiverende leder og at være en udpræget holdspiller, som har et engagerende og involverende udgangspunkt.

 • Du trives med en uforudsigelig hverdag, og du kan have mange bolde i luften på én gang, fordi du er god til at delegere og følge op.

 • Du har formodentlig erfaring med ledelse gennem ledere.

 • Derudover har du en god analytisk kapacitet og stærke kommunikative egenskaber.

 

Vi tilbyder:

Et spændende job i en af Danmarks indflydelsesrige organisationer, hvor du får store muligheder for at gøre en forskel og selv præge udviklingen af dit arbejdsfelt. Dansk Sygeplejeråd fylder 125 næste år, og vi er godt i gang med at forny os, så vi kan møde medlemmernes behov i fremtiden. Den rejse får du mulighed for at sætte store fingeraftryk på.

 

Vi kan love dig udfordrende og varierende opgaver, der også vil bidrage til din egen faglige og personlige udvikling.

 

Du bliver en del af et stærkt fællesskab, der arbejder tæt sammen om at løfte Dansk Sygeplejeråds dagsordener.

 

Dansk Sygeplejeråd har til huse i Kvæsthuset midt i København. Vi arbejder i storrumskontorer, og vi er en attraktiv arbejdsplads med gode muligheder for fleksibilitet i det fysiske fremmøde. Du bliver ansat på individuel kontrakt.

 

Ansøgningsfrist

Synes du stillingen lyder spændende, så send din ansøgning og CV senest torsdag d. 7. december 2023 kl. 12.00 via linket forneden.

 

Kontakt

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til adm. direktør Lars Pram 46954004 på eller Jens Marcussen hos Genitor på 31410587. Der indgår et testforløb i ansættelsesprocessen via et eksternt rekrutteringsfirma.

 

Frist:

07-12-2023, 12:00

 

Kontaktoplysninger:

Adm. direktør Lars Pram på 4965 4011 eller Jens Marcussen hos Genitor på 31410587

 

Arbejdssted:

Dansk Sygeplejeråd

Sankt Annæ Plads 30

1250 København K

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Sygeplejeråd

Adresse 1
Sankt Annæ Plads 30
1250 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-11-2023
Udløber
07-12-2023
Kviknummer
LJA-85082487
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Sygeplejeråd

Adresse
Sankt Annæ Plads 30
1250
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-11-2023
Ansøgningsfrist
07-12-2023
Kviknummer
LJA-85082487
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed