Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-konsulent til VIVE

VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd

København, Storkøbenhavn

Indrykket
02-09-2020

Kan du arbejde med alle dele af HR? VIVE søger en specialkonsulent, der får ansvaret for VIVEs HR, løn- og personaleadministration. Du kommer til at løse dine opgaver i tæt samarbejde med administrationschefen, VIVEs chefgruppe, lønmedarbejderen og de øvrige kolleger i VIVEs administration, ligesom vi arbejder tæt sammen med Statens Administration om at sikre VIVEs medarbejdere korrekt løn til tiden.

VIVE skaber og formidler viden om velfærdssamfundets udvikling, borgernes levevilkår og indretningen af den offentlige sektor og er en projektstyret organisation, hvor vores administration arbejder tæt sammen med forskere og analytikere omkring tilvejebringelse og håndtering af information på velfærdsområdet. Her kommer du ind i billedet med dit blik for sikre, smidige og effektive HR-processer.

Jobbet

Du bliver ansvarlig for VIVEs løn- og personaleadministration samtidig med, at du skal være udførende på både administrative og udviklingsorienterede HR-opgaver. Du skal også sikre en effektiv HR-administration ved at levere hurtige og korrekte ansættelsesbreve til nyansatte, vejledning ifm. barsel, sygdom mv. og derudover give ledelsessparring ved både personaleudvikling og personalesager. Hertil kommer en række udviklingsopgaver, hvor implementeringen af det nye Statens HR-system vil fylde en del i det kommende år. Der vil være mulighed for fleksibilitet i din tilrettelæggelse af arbejdet.

Din profil

Vi forventer, at du har en akademisk uddannelse som cand.jur., cand.merc.hrm. eller lignende kombineret med flere års hands-on-erfaring fra statslig HR-administration og -udvikling.

Endvidere skal du:

  • Have erfaring med tilrettelæggelse af effektive processer.

  • Hurtigt kunne sætte dig ind i nye personalejuridiske opgaver.

  • Have erfaring fra ledelsesbetjening og -rådgivning.

  • Have flair for at bruge administrative it-systemer.

  • Være velformuleret både skriftligt og mundtligt.

  • Have stærke samarbejdsevner.

  • Kunne fungere godt i en hverdag med opgaveskift og skarpe deadlines.

 

Det er en fordel, hvis du også har erfaring fra universitetsverdenen eller andre forsknings- og analyseinstitutioner og dermed kendskab til stillingsstruktur, bedømmelse af forskere, ph.d-uddannelsesforløb mv.

Vi tilbyder

Et attraktivt og udviklende job med afveksling i opgaverne og bred kontaktflade til hele huset. Stor fleksibilitet i hverdagen, en uformel og respektfuld omgangsform og gode kolleger, der lægger vægt på samarbejde. Du refererer til administrationschefen.

 

Vilkår

Du ansættes som specialkonsulent i henhold til overenskomst mellem Akademikerne og Skatteministeriet (Finansministeriet). Afhængigt af dine kvalifikationer og erfaringer kan der være mulighed for ansættelse som chefkonsulent. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

VIVE har afdelinger i både København og Aarhus. Angiv i din ansøgning, hvilken lokation, der vil passe dig bedst.

Vil du vide mere

VIVE gennemfører forsknings- og analyseopgaver på det velfærdspolitiske område og er en projektstyret organisation, hvor de administrative medarbejdere arbejder tæt sammen med VIVEs forsknings- og analysemedarbejdere omkring tilvejebringelse og håndtering af information på velfærdsområdet.

Du kan finde yderligere oplysninger om VIVE her på www.vive.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte administrationschef Hanne Friis Kaas på telefon 2240 5363 eller på mail hfk@vive.dk.

Ansøgning

Vi skal have modtaget din ansøgning bilagt CV senest den 18. september 2020 kl. 12.

Vi forventer at holde samtaler i uge 39.

Du søger stillingen via vores elektroniske rekrutteringssystem, som du finder ved at klike her.

VIVE ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge.

VIVE er en uafhængig statslig institution, som producerer og formidler forskning og analyser om velfærdssamfundet og den offentlige sektor.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd

Adresse 1
Herluf Trolles Gade 11
1052 København K
Danmark
Tlf
33480823
Adresse 2
Herluf Trolles Gade 11
1052 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-09-2020
Udløber
18-09-2020
Kviknummer
LJA-80997809
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu
Job i virksomheden

VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd

Del dette job

Virksomhedsinformation

VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd

Adresse
Herluf Trolles Gade 11
1052
København
Danmark
Tlf: 33480823
Praktisk information
Indrykket
02-09-2020
Ansøgningsfrist
18-09-2020
Kviknummer
LJA-80997809
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed