Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-konsulent til rekruttering, løn og støttede jobs i HR, Strategi og Økonomi i Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
02-01-2020

Om jobbet

HR Udvikling har i øjeblikket fokus på initiativer, der skal styrke forvaltningens rekrutteringsindsats fra strategi til sikre og effektive processer. Til det har vi brug for en engageret HR-konsulent, som primært kan være med til at understøtte den brede rekrutteringsindsats, herunder chef- og lederrekrutteringer. Du skal have viden om og interesse for at omsætte og realisere de politiske målsætninger for støttede beskæftigelse, som er en strategisk prioriteret indsats. Og du skal have lyst til at arbejde med løn og overenskomster, fx vejlede om lønindplaceringer og lønfremskrivninger.

 

Den ledige stilling har et bredt spænd af arbejdsopgaver med fokus på aktiviteter, der kan understøtte forvaltningens arbejde med rekruttering, løn og støttede jobs. Det betyder, at du skal have interesse for og kendskab til det brede HR-felt. Du skal desuden kunne indgå i større HR-projekter, hvor du blandt andet skal være med til at opbygge nye arbejdsgange.

 

Du får en stor berøringsflade i forvaltningen og på tværs af hele Københavns Kommune.

 

Om dig

Vi forventer, at du:

  • har en relevant akademisk uddannelse og minimum tre års erfaring med rekruttering og rekrutteringsprocesser fra en lignende stilling

  • evner at navigere i en politisk styret organisation

  • har flair for tal og HR-data

  • evner at omsætte og oversætte politiske beslutninger til praksis

  • kan kommunikere præcist og forståeligt på skrift og i tale

 

Herudover lægger vi stor vægt på, at du har gode samarbejdsevner på alle niveauer i organisationen, at du er tillidsskabende og har lyst til at være en del af teamet i HR Udvikling.

 

Vi har en høj faglig standard, hvor sparring på tværs af forskellige fagområder er en naturlig del af hverdagen.

 

Om os

Du bliver ansat i teamet HR Udvikling, der er en del af stabsenheden Center for HR, Strategi og Økonomi (HRSØ), som består af ca. 70 medarbejdere. HRSØ har ansvaret for bl.a. strategiarbejde, organisationsudvikling, HR-opgaver, analyser, budget og regnskab. Vi arbejder som strategisk samarbejdspartner for forvaltningens enheder og er sparringspartner for forvaltningens direktion, borgmester og politiske udvalg.

 

I HR Udvikling bliver du en del af et stærkt team bestående af 12 konsulenter, der arbejder bredt med HR, men som hver især besidder en faglig profil inden for arbejdsmiljø, jura, rekruttering, kompetenceudvikling m.v. Vores ambition er at understøtte forvaltningens ledere til at være fantastiske ledere i og for Kultur- og Fritidsforvaltningen (KFF). Og vi understøtter, driver og udvikler forvaltningen med det formål at give plads til kerneopgaven.

 

Vi tilbyder sparring og rådgivning for forvaltningens enheder gennem en partnerstruktur og skaber sammenhængskraft. I HR Udvikling prioriterer vi kompetenceudvikling højt og har fokus på samarbejde og sparring. Det er vigtigt for os, at der er en god balance i vores opgaver og udviklingsmuligheder. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og der skal være plads til et godt familieliv.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling på gennemsnitligt 37 timer om ugen. Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer og i henhold til gældende overenskomst. Hertil kommer en arbejdsgiverbetalt pension på 18,63 %. Vi tilbyder en fleksibel arbejdstid, hvor det også vil være muligt med en enkelt hjemmearbejdsdag, når opgaverne tillader det.

 

Tiltrædelse den 1. marts 2020 eller hurtigst muligt herefter.

 

Yderligere information

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte leder af HR Udvikling Tine Schack-Nielsen på 5171 4567.

 

Søg via nedenstående link senest søndag den 19. januar 2020

 

Vi afholder første samtale den 23. januar og anden samtale den 27. januar. Kandidater, der går videre til anden samtale, må forvente at skulle løse en case i forbindelse med samtalen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

Adresse 1
Nyropsgade 3
1602 København V
Danmark
Adresse 2
Nyropsgade 3
1602 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-01-2020
Udløber
19-01-2020
Kviknummer
LJA-78325612
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

Adresse
Nyropsgade 3
1602
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
02-01-2020
Ansøgningsfrist
19-01-2020
Kviknummer
LJA-78325612
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed