Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR Konsulent til Rekruttering & Fastholdelse, Koncern HR (Barselsvikariat)

Region Sjælland

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
03-07-2020

Koncern HR Udvikling i Region Sjælland søger en HR konsulent, som brænder for at arbejde med rekruttering og fastholdelse på både strategisk og operationelt niveau. Stillingen er et barselsvikariat på 7 måneder.

Du bliver en del af fagområdet Rekruttering & Fastholdelse, hvor vi er 3 konsulenter, 1 chefkonsulent og 2 sproglærere. Vi hører under Koncern HR Uddannelse og Udvikling, som løser et bredt udsnit af strategi-, udviklings- og driftsopgaver inden for ledelsesudvikling, rekruttering og fastholdelse, arbejdsmiljø, personalepolitik, MED systemet, HR medarbejderundersøgelser, faglig efteruddannelse mv.

Din arbejdsdag vil byde på mange forskelligartede opgaver af både drifts- og udviklingsmæssig karakter, og du vil have en bred kontaktflade med både ledere og medarbejdere. Afhængigt af din profil og erfaringsniveau vil du komme til at arbejde med:

  • Strategiske udviklingsopgaver i et samarbejde på tværs af enhedens fagområder. Opgaverne handler om at kunne rekruttere og fastholde de kompetencer, regionen har brug for, herunder konkrete indsatser med overskrifter som Onboarding & Offboarding, Brug af flere faggrupper og De rigtige kompetencer nu og i fremtiden
  • Support og koordineringsopgaver på enkelte rekrutteringsprocesser i forbindelse med specialistrekrutteringer og internationale rekrutteringer, herunder udarbejde kampagnemateriale, styre rekrutteringsprocesser og kontakt til kandidater

Hvem er du?

Du har en akademisk baggrund og gerne erfaring med HR udviklingsopgaver fra en større virksomhed eller offentlig organisation. Fagligt skal du brænde for fagområderne rekruttering og kompetenceudvikling i bred forstand. Som person har du nemt ved at skabe gode relationer og indgå i et bredt funderet udviklingsarbejde. Det er også vigtigt, at du kan arbejde struktureret og har et godt overblik, og kan tænke løsninger ind i en større sammenhæng, da du bliver en del af en kompleks organisation, hvor der ofte kan være flere interesser og løsninger i spil.

Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde dig et spændende barselsvikariat i en stor offentlig organisation, hvor du får mulighed for at fordybe dig i et fagområde, der spænder bredt og som vores organisation har stort fokus på. Du bliver en del af et stærkt fagligt og kollegialt fællesskab, og du vil få grundig oplæring og sparring af kolleger. Vi arbejder både teambaseret og selvstændigt og har stor fleksibilitet i forhold til planlægning, så der kan skabes balance mellem arbejde og privatliv.

Stillingen er et barselsvikariat á 7 måneders varighed på 37 timer inkl. frokost med flekstid. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. Du får arbejdsplads i Regionshuset i Sorø.

Du er velkommen til at kontakte Chefkonsulent Tina Sølling på tlf. 23 65 04 89 eller HR Udviklings- og Uddannelseschef Kim Leck Fischer på tlf. 50 52 52 80, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgning

Er jobbet lige dig, så upload en motiveret ansøgning og CV, hvor du fortæller om din erfaring med / eller kendskab til rekruttering og fastholdelse, og hvilke spidskompetencer, du kommer med.

Koncern HRs hovedopgave er at understøtte og udvikle Region Sjælland som en attraktiv arbejdsplads. For at kunne honorere omverdenens krav til kvalitet, service og effektivitet er det vigtigt, at Region Sjælland kan tiltrække, fastholde og udvikle en kompetent stab af tilfredse medarbejdere og ledere, der lokalt og i samspil med andre kan levere og udvikle en god offentlig service til regionens borgere, kommuner og virksomheder.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Sjælland

Adresse 1
Ærtekildevej 1
4100 Ringsted
Danmark
Adresse 2
4180 Sorø
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
23650489
Praktisk information
Oprettet
03-07-2020
Udløber
03-08-2020
Kviknummer
LJA-80590502
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Etterretningstjenesten

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Sjælland

Adresse
Ærtekildevej 1
4100
Ringsted
Praktisk information
Indrykket
03-07-2020
Ansøgningsfrist
03-08-2020
Kviknummer
LJA-80590502
Jobtype
Vikar/barsel
Kategori
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed