Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR - konsulent til Region Hovedstadens Psykiatri

Region Hovedstadens Psykiatri

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-05-2024

Synes du at det kunne være spændende at være med til at rådgive og vejlede lederne i Danmarks største psykiatri indenfor HR-området? Og vil du være med til at sætte dit fingeraftryk på strategisk prioriterede udviklingsopgaver? Så er den her stilling lige noget for dig.

 

Bliv del af en udviklingsorienteret og fleksibel arbejdsplads

I Region Hovedstadens Psykiatri arbejder vi med nogle af de mest sårbare og udsatte grupper i samfundet. Vi hjælper dem med at forbedre deres liv, forstå deres liv og forandre deres liv. Denne vision er en stor drivkraft for os. Vi er en udviklingsorienteret og fleksibel arbejdsplads, der prioriterer trivsel, faglig og personlig udvikling i jobbet samt en passende balance mellem arbejdsliv og privatliv.

 

Du bliver en del af HR-afdelingen, hvor vi arbejder med HR-relaterede opgaver for ca. 5.500 medarbejdere i Region Hovedstadens Psykiatri. Vi er organiseret i sektioner, og du bliver en del af Sektion for Personaleforhold. I sektionen er vi 14 medarbejdere med forskellig faglighed, der understøtter lederne på vores 9 psykiatriske centre med support, sparring og vejledning indenfor alle facetter af HR-området, lige fra rekruttering og løn til personalesager og vagtplanlægning.

 

En spændende hverdag med alsidige arbejdsopgaver

Du får en arbejdsdag, hvor opgaverne varierer, og hvor der er en høj grad af selvstændighed.

 

Du bliver sparringspartner for lederne på 1-2 af vores psykiatriske centre, som du skal rådgive og vejlede i forbindelse med rekrutteringsprocessen, herunder også udarbejdelse af lønaftaler, rådgivning om overenskomstfortolkning og vejledning om lønspørgsmål. Vi har et tæt samarbejde med sektionens jurister fx ved overenskomstspørgsmål og fortolkning af forhånds- og lokalaftaler.

 

Du bliver også ansvarlig for at udarbejde sagsfremstillinger, kommentering af dagsordener, besvarelse af politikerspørgsmål, opdatering af personalepolitikker, ligesom du ad hoc vil indgå i forskellige relevante arbejdsgrupper.

 

Dine primære opgaver bliver blandt andet, at:

  • udarbejde, kvalitetssikre og annoncere stillingsopslag - du er ansvarlig for at drive ca. 25 rekrutteringer hver måned

  • rådgive og vejlede ledere - fx omkring kandidatprofil, proces, annoncering samt hjælpe med at indkalde til samtaler og udsende afslag samt oprette personalesager i Silkeborg Data Personaleweb

  • udarbejde lønaftaler og rådgive og vejlede lederne om lønforhandling ved nyansættelser.

Herudover bliver du involveret i udviklingsopgaver indenfor HR, som er målrettet hele psykiatrien.

 

Hvem er du?

Du har en relevant videregående akademisk uddannelse, fx cand.merc. eller lignende og har gerne erfaring fra en tilsvarende stilling i en HR-funktion.

 

Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • er initiativrig, imødekommende, hjælpsom og sætter en ære i at yde god service

  • er selvstændig og trives med daglig drift, hvor struktur og overblik hjælper dig med at holde snor i mange administrative opgaver

  • er god til tal og systemer

  • har kendskab til og lyst til at arbejde med udviklingsopgaver indenfor HR

  • har gode mundtlige og skriftlige kompetencer

  • har gå på mod ift. at varetage nye opgaver

  • har personlig gennemslagskraft.

 

Hvad tilbyder vi?

Du får en spændende, udfordrende og ansvarsfuld stilling med en bred kontaktflade til psykiatriens ledere. Arbejdsopgaverne løser du i et tæt samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer.

 

Du bliver del af et team, med højt til loftet, hvor der er plads til et godt grin, hvor vi dagligt sparrer med hinanden, samarbejder effektivt og hjælper hinanden i travle perioder. Vi finder ofte på nogle spændende sociale arrangementer, der kan højne vores gode relationer, da vi mener, at de bløde værdier er en vigtig del af arbejdslivet.

 

Vi forventer ikke, at du ved alt om psykiatrien på forhånd. Derfor får du et skræddersyet introduktionsforløb til psykiatrien og til jobbet ud fra din erfaring og kompetencer. Du får tilknyttet en mentor, der hjælper dig med at komme godt ind i rollen, og som præsenterer dig for organisationen.

 

Løn og vilkår

Stillingen er en fast fuldtidsstilling med start den 1. august 2024.

 

Du ansættes i henhold til overenskomst for akademikere ansat i regioner m.v.

 

Arbejdsstedet er Region Hovedstadens Psykiatri, Kristineberg 3, 2100 København Ø.

 

Har vi vakt din interesse?

Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via linket på siden senest tirsdag den 4. juni 2024. Vi forventer at holde samtaler i uge 24. Der vil muligvis være en case, som du skal løse ifm. med samtalen.

 

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen og om os, er du meget velkommen til at kontakte sektionschef for Personaleforhold Maria Schwartz Sauer på tlf. 61 15 47 30 eller mail maria.schwartz.sauer.01@regionh.dk

 

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien"

 

Fakta

Jobtype

HR-konsulent

 

Arbejdssted

Region Hovedstadens Psykiatri

 

Arbejdstid

Fuldtid

 

Jobnummer

256291

 

Ansøgningsfrist

04-06-2024

 

Kontakt os

Maria Schwartz Sauer

 

Læs mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på

www.psykiatri-regionh.dk/job-i-psykiatrien

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Hovedstadens Psykiatri

Adresse 1
Kristineberg 3
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-05-2024
Udløber
04-06-2024
Kviknummer
LJA-85485321
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstadens Psykiatri

Adresse
Kristineberg 3
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-05-2024
Ansøgningsfrist
04-06-2024
Kviknummer
LJA-85485321
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed