Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR Konsulent til Koncern HR, Barselsvikariat (1 årig), Regionshuset Sorø

Region Sjælland

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
30-04-2019

Brænder du for at arbejde med international rekruttering? Kan du se dig selv arbejde med at tiltrække, rekruttere og fastholde medarbejdere? Så er det måske dig vi mangler i vores interne rekrutteringsfunktion.

Vi søger en HR Konsulent til et 1 årigt barselsvikariat, som har en stor interesse for at arbejde med rekruttering, og med særligt fokus på international rekruttering, HR-support og onboarding af internationale læger og specialister.

Lidt om jobbet
Du vil indgå i Region Sjællands interne rekrutteringsfunktion på 3 konsulenter og 1 sproglærer, som løser både administrative, driftsmæssige og strategiske opgaver. Rekrutteringsfunktionen arbejder bl.a. med lederrekruttering, regionens rekrutteringssystem og rekruttering af internationale læger og specialister. Din opgave vil være at varetage en strategisk og koordinerende funktion i forhold til international rekruttering og på at skabe en rekrutteringsproces, der også tager hensyn til ansøgeres medfølgende familie. Vi samarbejder også med en række leverandører om; boligsøgning, registrering, skatterådgivning mm.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Internationale rekrutteringer, hvor du vil bistå med hjælp til at understøtte regionen med ansættelse af udenlandske læger og specialister, herunder; at udarbejde job-/kompetenceprofiler, stillingsopslag, processtyring, kandidatkontakt, screening og afholde samtaler

  • Udvikling og systematisk arbejde med onboarding af udenlandske læger og specialister, ved at have særlig fokus på fastholdelse og integration

  • Kontakt til interne samt eksterne samarbejdspartnere og leverandører

  • Understøtte og supportere regionens interne rekrutteringssystem

  • Koordineringsopgaver og diverse ad hoc opgaver

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har en bachelor eller en kandidatgrad inden for et relevant område - eller har et solidt og bredt kendskab til HR området. Måske har du en sundhedsfaglig baggrund, der har givet dig viden om afdækning af kliniske kompetencer. Det vil selvfølgelig være en fordel, hvis du har erfaring inden for international rekruttering, og kan bidrage med viden omkring onboarding af medarbejdere. Det er en selvfølge, at du behersker engelsk i både skrift og tale og har en god organisationsforståelse. Du skal også kunne planlægge og tænke strategisk.

Du får en stor kontaktflade og kommer til at arbejde i en stor og kompleks organisation. Derfor er det vigtigt, at du er udadvendt, god til at skabe relationer og er en dygtig formidler. Du trives med at arbejde selvstændigt, men fungerer også i teamarbejde. Da rekrutteringsfunktionen løser mangeartede opgaver i forskellige niveauer, skal du kunne se dig selv arbejde på et strategisk plan, og have interesse for at løse både drifts- og administrative opgaver.

Det vi kan tilbyde dig
Du vil få en spændende stilling i en stor offentlig organisation, hvor du vil blive en del af et stærkt fagligt og kollegialt fællesskab, som prioriterer et godt samarbejde i hverdagen. Du får mulighed for sparring med rekrutteringsfunktionens øvrige konsulenter, og komme vidt omkring i organisationen.

Vi har stor fleksibilitet i forhold til planlægning, så der kan skabes balance mellem arbejde og privatliv. Vi har arbejdsplads i Regionshuset i Sorø, men da du vil få en del kontakt med regionens virksomhedsområder, så skal du være indstillet på transport rundt i regionen.

Du vil blive en del af Koncern HR Strategi og Udvikling, som er en strategisk og udviklingsorienteret enhed på 11 dygtige konsulenter og 1 studentermedhjælper, der løser et bredt udsnit af strategi-, udviklings- og driftsopgaver inden for ledelsesudvikling, rekruttering, arbejdsmiljø, personalepolitik, MED systemet, HR medarbejderundersøgelser mv.

Stillingen er et 1 årigt barselsvikariat på 37 timer inkl. frokost med flekstid.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
26. maj 2019
Der afholdes første samtale d. 3.juni 2019 og anden samtale d. 11.juni 2019.

Har du spørgsmål til stillingen:

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 18.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Del dette job

Kontakt

Region Sjælland

Adresse 1
Ærtekildevej 1
4100 Ringsted
Danmark
Adresse 2
4180 Sorø
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
93566631
Praktisk information
Oprettet
30-04-2019
Udløber
26-05-2019
Kviknummer
LJA-72927835
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
HR og personale, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Sjælland

Adresse
Ærtekildevej 1
4100
Ringsted
Praktisk information
Indrykket
30-04-2019
Ansøgningsfrist
26-05-2019
Kviknummer
LJA-72927835
Jobtype
Vikar/barsel
Kategori
HR og personale, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed