Gem annonce

HR-Konsulent

TryghedsGruppen

Virum, Storkøbenhavn

Indrykket
30-06-2022

Vil du være en del af en ambitiøs organisation, der arbejder for at skabe tryghed i Danmark?

 

Som ny konsulent i TryghedsGruppen får du mulighed for at bidrage til realiseringen af strategien Fælles om et trygt Danmark og TrygFondens nye 2030-strategi, Sammen skaber vi tryghed. Du vil i den sammenhæng spille en vigtig rolle som strategisk sparringspartner i forhold til organisationens administrative processer sammen med direktion, ledere og medarbejdere, ligesom du vil få ansvar for at understøtte HR-processer i relation til den fortsatte organisations- og kompetenceudvikling.

 

Vi tilbyder en bred ansvarsflade og opgaveportefølje, som bl.a. omfatter:

  • løbende tilpasning og udvikling af HR-processer såsom MUS, trivselsmåling samt rekrutterings- og onboardingforløb

  • rådgivning af direktion, ledere og medarbejdere om organisations- og kompetenceudvikling, herunder videreuddannelse

  • projektledelse af mindre projekter, herunder opfølgning på og fremdrift af udviklingsopgaver

  • opgaver vedr. f.eks. compliance, overenskomster og ferielov, hvilket også involverer opdatering og tilpasning af vores medarbejderhåndbog

  • en række administrative og IT-relaterede opgaver inden for medarbejdertiltrædelse, lønforhold m.m.

 

Vi søger en ambitiøs konsulent med en akademisk uddannelsesbaggrund og solid erfaring inden for det brede HR-område, herunder organisations- og kompetenceudvikling, ansættelsesvilkår og administration. Derudover vil erfaring med projektledelse være en fordel. Du arbejder struktureret, er resultatorienteret og sikrer fremdrift. Du er nysgerrig og mulighedsdrevet og har mod på og lyst til at lære nyt.

 

Som kollega og samarbejdspartner er du engageret, åben og positiv. Du er en holdspiller, der trives i et uformelt og tværfagligt arbejdsmiljø, hvor alle bidrager til den fælles opgaveløsning om at skabe værdi og tryghed.

 

Om TryghedsGruppen

TryghedsGruppen er den største aktionær i forsikringsselskabet Tryg og står bag TrygFondens almennyttige arbejde. TryghedsGruppen udbetaler i år bonus til sine 1,3 mio. medlemmer på i alt ca. 1,2 mia. kr. og har almennyttige uddelinger for op til 650 mio. kr.

 

TryghedsGruppen består af ca. 53 medarbejdere. Du refererer til økonomidirektør Ulrik Andersson og samarbejder med kolleger i hele TryghedsGruppen. Du bliver en del af et arbejdsfællesskab, som arbejder vidensbaseret, forpligtende og ansvarsfuldt, ligesom vi prioriterer et socialt og udviklende arbejdsmiljø.

 

Vilkår og proces

TryghedsGruppen prioriterer at være en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, hvor du bl.a. har mulighed for hjemmearbejdsdage.

 

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men for den rette ansøger kan deltid være en mulighed. Løn forhandles med udgangspunkt i relevant erfaring og kvalifikationer.

 

Er du nysgerrig? Så kan du læse meget mere på hjemmesiden www.tryghed.dk,

hvor du også kan finde information om organisering, vision, strategi og fremtidige kolleger. Har du spørgsmål om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte økonomidirektør Ulrik Andersson på mail ua@tryghedsgruppen.dk eller Stine Sørensen, rekrutteringskonsulent i Genitor, på tlf. 3141 9808.

 

Der er ansøgningsfrist den 30. august 2022. Herefter mødes ansættelsesudvalget og udvælger kandidater til første samtalerunde, som afholdes den 6. september. Anden samtalerunde afholdes den 19. september. Mellem de to samtalerunder gennemfører Genitor et testforløb og indhenter referencer.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

TryghedsGruppen

Adresse 1
Hummeltoftevej 49
2830 Virum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-06-2022
Udløber
30-08-2022
Kviknummer
LJA-83776359
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

TryghedsGruppen

Adresse
Hummeltoftevej 49
2830
Virum
Danmark
Praktisk information
Indrykket
30-06-2022
Ansøgningsfrist
30-08-2022
Kviknummer
LJA-83776359
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce