Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-jurist til Miljøministeriets personaleadministration i Augustenborg

Miljøministeriet Departementet

Sønderborg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
08-09-2022

Brænder du for HR-jura, og vil du indgå i et HR juridisk samarbejde med de øvrige HR-jurister i Miljøministeriet - Naturstyrelsen, Miljøstyrelsen og departementet?

Vi søger en HR-jurist til vores velfungerende arbejdsplads med faglighed i højsædet og fokus på at skabe gode og stabile løsninger til HR-afdelingerne og medarbejderne i ministeriet. Derudover byder Sønderborg Kommune på gode muligheder for naturnære og kulturelle aktiviteter, og der er stort fokus på at hjælpe evt. tilflyttere på plads.

Alsidigt job med HR-juridisk ansvar

Som HR-jurist hos os, yder du HR-juridisk rådgivning til Miljøstyrelsen, Naturstyrelsen og departementet. Du løser f.eks. opgaver inden for ansættelsesretslig rådgivning om f.eks. disciplinærsager, behandling af aktindsigter og GDPR juridisk rådgivning. Som nærmeste kollegaer får du vores dygtige løn- og personalekonsulenter, som du rådgiver og hjælper med at fortolke overenskomstmæssige eller ansættelsesretslige spørgsmål. Derudover vil du skulle udarbejde juridiske beslutningsoplæg og juridiske notater til brug for kolleger i styrelser eller departementet. Du vil i en del af dit juridiske arbejde skulle koordinere og arbejde tæt sammen med andre HR-jurister på tværs af ministeriet.

Kvalifikationer

Du er uddannet jurist (cand.jur eller cand.merc.jur) med erfaring inden for HR-jura og forvaltningsret fra arbejde i fx en kommune, region, staten eller fra en større organisation. Derudover forventer vi, at du

  • Er fagligt stærk og kan lide at give en professionel rådgivning og sparring inden for HR-jura.
  • Kommunikerer klart og præcist og er i stand til at omsætte HR-jura til brugbare og snorlige løsninger.
  • Arbejder struktureret, løsningsorienteret og ansvarsbevidst.
  • Hurtigt danner dig et godt overblik og har blik for detalje og processer.
  • Løser opgaverne rettidigt og juridisk gennemarbejdede.
  • Er en engageret og serviceorienteret kollega, som har lyst og overskud til at hjælpe alle lag i organisationen,

Mere om os
Du ansættes i Miljøministeriets Personaleadministration, som er en del af departementets HR. Vi har beliggenhed i Augustenborg, hvorfra vi servicerer ministeriets to styrelser og vores departement. Vi sætter en ære i at være en betroet samarbejdspartner, der udfører vores opgaver på et højt fagligt niveau og arbejder målrettet med at løse opgaverne korrekt og til tiden. Personaleadministrationen består af 15 medarbejdere og en chef.

Vi arbejder i teams med henholdsvis personaleadministration, løn- og refusionsopgaver, analyse og systemer samt et personalejuridisk team. Vi arbejder sammen på tværs af uddannelser og kompetencer i et uformelt miljø og tror på, at høj faglighed sagtens kan forenes med humor og plads til smil. Vi deler viden og tror på, at vi finder de bedste løsninger i fællesskab.

Du bliver del af det personalejuridiske team med to jurister og vil skulle samarbejde og koordinere med vores HR-jurister i departementet i København og i Natur- og Miljøstyrelsen.

Du får intern oplæring, mulighed for deltagelse på kurser samt mulighed for relevant kompetenceudvikling.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten).

Ansættelse er som fuldmægtig eller konsulent afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er i departementet, Personaleadministrationen, Storegade 2, 6440 Augustenborg.

Stillingen er på fuld tid og ønskes besat 1. december 2022 eller snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte chef for Personaleadministrationen Henrik Klitgaard Jensen på tlf. 22 57 22 54 eller teamleder og jurist hos Departementets HR Christine Sønderskov Nielsen på tlf. 23 61 59 30 ved spørgsmål til opgaver og i forhold til løn- og ansættelsesvilkår.

Du kan læse mere om Miljøministeriet på vores hjemmeside www.mim.dk.

Overvejer du at flytte til området?
Tjenestestedet er beliggende i Sønderborg Kommune. Sønderborg byder på masser af muligheder for fleksibilitet for tilflyttere og pendlere, herunder partnerordning, fleksbolig og netværksarrangementer. Læs mere om tilflytterservice på www.sonderborg.dk/tilflytter.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, uddannelsesbevis m.m. senest søndag den 25. september 2022. Vi forventer, at afholde samtaler i uge 40. Der vil forud for samtalen skulle løses en case hjemmefra.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Miljøministeriet Departementet

Adresse 1
Storegade 2
6440 Augustenborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-09-2022
Udløber
25-09-2022
Kviknummer
LJA-84010745
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Miljøministeriet Departementet

Adresse
Storegade 2
6440
Augustenborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-09-2022
Ansøgningsfrist
25-09-2022
Kviknummer
LJA-84010745
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed