Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-jurist søges til Kriminalforsorgen Hovedstaden, HR-enheden

Kriminalforsorgen Hovedstaden

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-11-2019

Har du lyst til at gøre en forskel i en organisation i udvikling med en samfundsmæssig vigtig opgave? Har du styr på de personalejuridiske regler og muligheder? Og brænder du for at rådgive og understøtte chefer og ledere ift. vanskelige personalesager?

 

Så har vi en stilling til dig, hvor der er mulighed for indflydelse på opgaverne, en varieret hverdag med spændende både personalejuridiske og organisatoriske udfordringer.

 

Du bliver en del af HR-enheden, der er et team på ca. 10 medarbejdere, der varetager HR opgaverne for områdets institutioner samt områdekontoret. Arbejdet i enheden er båret af tæt dialog med de chefer, ledere og kolleger, der modtager vores ydelser, hvorfor samarbejde og fleksibilitet er nøgleord for enheden. Vi har forskellige fagligheder, og drives alle af at hjælpe vores chefer og ledere til at bedrive god ledelse og af at understøtte organisationen med effektive HR-processer.

 

Om jobbet

Du bliver en del af HR-enheden i Områdekontoret i København, og dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

 • Konkret sagsbehandling og rådgivning af personalejuridisk karakter.

 • Ledelsesunderstøttelse og sparring ift. personalespørgsmål, vanskelige personalesager, regler, politikker og processer mm.

 • HR opgaver indenfor f.eks. lønforhandling, aktindsigtssager, ændrede ansættelsesforhold, bidrage til implementering af nye regler og krav. 

 • Øvrige ad hoc HR-opgaver afhængig af din baggrund, f.eks. undervisning af ledere, ad hoc analyse- og udviklingsopgaver og HR procesoptimerings-/dokumentationsopgaver.

 • Tværgående opgaver i Kriminalforsorgen, f.eks i form af deltagelse i arbejdsgrupper eller underpartnerskaber under HR-partnerskabet.

 

Kvalifikationer

Du er f.eks. Cand. Jur., Cand. Merc. Jur eller har på anden vis tilegnet dig personalejuridiske kompetencer. Optimalt set har du minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling fra det offentlige eller private. Nyuddannede kan dog også komme i betragtning. Vi lægger vægt på, at du:

 • Har den personalejuridiske værktøjskasse i orden og mestrer balancen mellem regler og rådgivning.

 • Forstår de forretningsmæssige behov og tænker i både løsninger og mulige konsekvenser.

 • Arbejder selvstændigt og leverer kompetent sagsbehandling med brugbar kvalitet.

 • Bevarer overblikket, også når der er travlt, tænker proaktivt og følger dine sager til dørs.

 • Arbejder effektivt, struktureret og har en analytisk tilgang til opgaverne.

 • Har en god dømmekraft og er god til at træffe beslutninger.

 • Er god til at samarbejde med mange forskellige personalegrupper i enheden samt i områdets institutioner.

 • Kan lide at sparre med kollegaer, spiller ind med din faglighed og bidrager også til "rugbrødsarbejdet"

 

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til tjenestemandsret og/eller forvaltningsret, men det er ikke et krav.

 

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde en afvekslende hverdag med en bred pallette af opgaver, mange forskellige samarbejdspartnere og et godt og uformelt arbejdsmiljø. Vi har et højt fagligt niveau og en enhed med erfarne og engagerede medarbejdere med forskellige fagligheder. Du vil have en tæt sparring med de andre medarbejdere i enheden og løbende dialog med ledere i organisationen.

 

Løn- og ansættelsesforhold

Du vil blive tilknyttet Kriminalforsorgen Hovedstaden, som dækker institutioner i Nordsjælland, Bornholm og på Færøerne og dit tjenestested vil være Områdekontoret i København, Sankt Kjelds Plads 11, 2100 København Ø.

 

Da HR enheden servicerer alle områdets institutioner i Hovedstaden, skal man påregne mødeaktivitet i et mindre omfang forbundet med stillingen på de øvrige matrikler og i Direktoratet. Der stilles tjenestebil til rådighed.

 

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den gældende overenskomst for akademikere i staten som fuldmægtig med rådighedsforpligtigelse eller specialkonsulent, afhængig af erfaring og kompetencer.

 

Arbejdsvilkårene er fleksible og familievenlige, og der er mulighed for at aftale nedsat tid.

 

Ansøgning

Ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale sendes via knappen nedenfor.

 

Ansøgningen skal være modtaget senest mandag den 9. december kl. 12. Vi forventer at afholde samtaler løbende, så send gerne din ansøgning snarest muligt! 

 

Alle kandidater, som indkaldes til samtale, vil skulle give samtykke til at blive tjekket i det Centrale Kriminalregister.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR- og sekretariatschef, Lone Bekker på telefon 72 55 46 12, eller pr. e-mail på lone.bekker@kriminalforsorgen.dk.  

 

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden

Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 7 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

 

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

 

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Kriminalforsorgen Hovedstaden

Adresse 1
Sankt Kjelds Plads 11
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Sankt Kjelds Plads 11
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-11-2019
Udløber
09-12-2019
Kviknummer
LJA-77793279
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kriminalforsorgen Hovedstaden

Adresse
Sankt Kjelds Plads 11
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-11-2019
Ansøgningsfrist
09-12-2019
Kviknummer
LJA-77793279
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed