Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-jurist med interesse for jura såvel som de opgaver, hvor juraen ikke er hele svaret

Copenhagen Business School

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
26-01-2023

Motiveres du af en hverdag, hvor du yder rådgivning, sparring og administrativ støtte til dine kollegaer på tværs af organisationen? Ønsker du at blive del af en af Danmarks førende uddannelsesinstitutioner, hvor vi assisterer vores kollegaer med at sikre, at CBS kan blive ved med at levere forskning og uddannelse på et højt internationalt niveau, så kan en stilling som HR-jurist i CBS HR & Legal måske være noget for dig.

 

CBS HR & Legal består af cirka 53 medarbejdere, der med forskellige faglige baggrunde varetager rådgivning og sagsbehandling på tværs af CBS inden for HR og forskellige juridiske områder. Afdelingens overordnede mål er sammen med kollegaer på tværs af organisationen at sikre forretningsmæssigt brugbare og juridisk holdbare løsninger, som muliggør, at CBS lever op til sit formål som universitet, er compliant og værner om sit omdømme bedst muligt.

 

Dine arbejdsopgaver vil, i samarbejde med CBS øvrige HR-jurister, være:

 • Samarbejde og sparre med kollegaer i HR & Legal og på tværs af CBS om administration og udvikling af HR området på CBS

 • Rådgive og sparre med ledere og andre kollegaer om personalejuridiske spørgsmål

 • Sagsbehandling inden for det personalejuridiske område, herunder håndtering af svære personalesager

 • Undervisning af kollegaer i organisationen inden for HR

 

Hvad tilbyder CBS?

Vi tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling, hvor du kan blive udfordret og tage ansvar. Du har stor indflydelse på din egen arbejdsdag og for fleksibel tilrettelæggelse af din arbejdstid.

 

HR & Legal tilbyder desuden:

 • En spændende og varieret stilling med muligheder for at gøre en forskel og være med til at forme og udvikle arbejdet med HR og personalejuridisk rådgivning på CBS.

 • En arbejdsdag, hvor du får mulighed for både at dykke ned i personalejuridiske problemstillinger og indgå i samarbejder, hvor juraen spiller en rolle, men måske ikke har hele svaret.

 • En arbejdsplads, hvor vi ser værdien i at mødes på kontoret og være sammen som et team, men hvor du også kan arbejde på distancen.

 • Et uformelt miljø med dygtige og engagerede kollegaer med forskellige baggrunde.

 • Mulighed for at bidrage til et fortsat positivt arbejdsmiljø.

 • Muligheden for at være del af en respekteret uddannelsesinstitution med forskning og uddannelse på et højt niveau og i et internationalt miljø.

 • Gode muligheder for videre-/efteruddannelse.

 

Jurist med interesse for formidling og sagsbehandling

Du er cand.jur eller cand.merc.jur, enten med kendskab til eller interesse for offentlig arbejds- og ansættelsesret, samt forvaltningsret.

 

Endvidere lægger vi vægt på, at du:

 • Har interesse i at samarbejde med forskellige fagligheder og med sager, hvor svaret ikke nødvendigvis findes i juraen.

 • Arbejder struktureret og selvstændigt med en pragmatisk og løsningsorienteret tilgang

 • Ser en værdi i, at dit arbejde både består af juridisk sagsbehandling og muligheden for at udvikle arbejdet med HR på tværs af CBS.

 • Har nogle års erfaring med arbejds- og ansættelsesret.

 • Kan arbejde selvstændigt og træffe beslutninger samtidig med at du også kan indgå i samarbejder på tværs af teamet, afdelingen og CBS.

 • Er god til at formidle komplekse problemstillinger på en forståelig måde - at omsætte jura til praksis.

 • Evner en klar og tydelig kommunikation, også på engelsk.

 • Formår at skabe gode relationer.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer inkl. frokostpause. Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation, med indplacering og aflønning afhængig af kvalifikationer og erfaring. Der vil ved ansættelsen være mulighed for at forhandle personlige tillæg. Arbejdsstedet vil være Solbjerg Plads, Frederiksberg.

 

Ansøgning og kontakt

Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV. Ansøgningsfrist er den 12. februar 2023. Vi forventer at afholde samtaler i uge 7.

 

Har du indledende spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Jesper Smedegaard Madsen, tlf. 4185 2485 / jsm.legal@cbs.dk.

 

Vi tager imod ansøgninger fra kvalificerede kandidater uanset alder, køn, race og etniske baggrund.

 

Ansøgningsfrist: 12-02-2023

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Copenhagen Business School

Adresse 1
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-01-2023
Udløber
12-02-2023
Kviknummer
LJA-84462503
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Forskning og undervisning, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Copenhagen Business School

Adresse
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-01-2023
Ansøgningsfrist
12-02-2023
Kviknummer
LJA-84462503
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Forskning og undervisning, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed