Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR Jurist

FOSS

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
22-01-2021

Har du erfaring med personalejura og leder du efter et job, hvor du sidder med en bred vifte af personalejuridiske opgaver? Så er du måske vores nye personalejurist, der skal have det overordnede ansvar for at hjælpe ledere og kollegaer inden for juridiske og arbejdsretslige både i Danmark og globalt.

FOSS er en international virksomhed med ca. 1.600 medarbejdere fordelt på mere end 30 lande. Den globale HR-afdeling tæller 20 medarbejdere, hvoraf de fleste er placeret i Hillerød.

Hvad kan du forvente?

Som HR-jurist bliver du involveret i mange typer opgaver. Du kan én dag sidde med en reorganisering i Hillerød og en anden dag en afskedigelse i Brasilien. En del af dine opgaver vil relatere sig til opgaver uden for Danmark fx afskedigelser og ansættelseskontrakter for den øverste ledelse. Til disse opgaver arbejder vi tæt sammen med lokale advokater, der har kendskab til landets specifikke regler og procedurer.

I samarbejde med de to HR busines partnere vil du for den danske organisation arbejde med performancesager, afskedigelser, reorganisering og langtidssyge. Du vil også være den, der sikrer, at vi overholder de juridiske rettigheder og pligter inden for arbejdsmarkedslovgivning, Industriens Overenskomst og Industriens Funktionæroverenskomst - fx. når vi indgår lokalaftaler med tillidsrepræsentanterne.

Du vil være den eneste jurist i afdelingen, så du vil også støtte vores HR-assistent, der varetager ansættelseskontrakter og vores lønbogholder i juridiske spørgsmål.

Du vil referere til SVP for HR, der ligeledes er placeret i Danmark.

Hvem er du?

Jobbet kræver, at du har en juridisk uddannelsesmæssig baggrund, fx cand.jur., cand.merc.jur eller lignende. Du behøver ikke komme med mange års erfaring, men det er et krav, at du har arbejdet med juridisk rådgivning inden for arbejdsmarkedslovgivning helst i en større virksomhed. En del af opgaverne ligger uden for Danmark, og derfor skal du kunne kommunikere på engelsk. Det betyder også, at vi forventer at du kender de vigtigste juridiske termer på engelsk - så hvis en leder spørger dig, hvad en non-disclosure agreement er, så forventer vi, at du kan svare.

Hvad kræver det af dig?

Vi sætter en ære i bidrage til de forretningsmæssige resultater og yde god service, og vi leder efter en kandidat, som har lyst til at være en del af dette. Vi forventer, at du har et øje for pragmatiske løsninger, som passer med FOSS værdier. Du har samtidig empati for de medarbejdere eller ledere, som måske er i en svær situation.

Hvorfor skal du vælge os?

FOSSs HR-afdeling har været på en spændende rejse fra at være et forholdsvis lille team på to lokationer til nu at være ca. 20 medarbejdere fordelt på 4 lande, der arbejder strategisk og meget tæt sammen med alle forretningsområderne. Samtidig har vi det sjovt og et fantastisk teamwork i HR.

Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du sende din ansøgning via linket nedenfor.

Bemærk venligst, at vi kun accepterer ansøgninger, der sendes via linket. Vi håber at besætte stillingen med start senest 1. april, så vi interviewer løbende derfor: hvis du er interesseret i stillingen, håber vi du søger med det samme. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, bedes du kontakte HR Business Partner Charlotte Ott på 48208155


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

FOSS

Adresse 1
Nils Foss Allé 1
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-01-2021
Udløber
21-02-2021
Kviknummer
LJA-81621091
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

FOSS

Adresse
Nils Foss Allé 1
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-01-2021
Ansøgningsfrist
21-02-2021
Kviknummer
LJA-81621091
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed