Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-jurist

Industriens Pension

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-07-2018

Trives du godt med alle funktioner i HR og særligt med at sikre det juridiske fundament? Har du lyst til at rådgive medarbejdere og ledere om stort set alt vedrørende personalemæssige forhold, og har du flair og interesse for It og SoMe?

 

Vi søger en dygtig og engageret HR-jurist og vil gerne høre fra dig.

 

Om jobbet 

Industriens Pension har fokus på værdiskabelse, og sammen med din kollega og HR-chefen skal du bidrage til, at HR fortsat skaber værdi for organisationen. Vi dækker alle HR-facetter, og den ledige stilling har generel compliance af HR-funktionen som sit fokusområde. Da vi er en lille enhed, dækker vi bredt for hinanden, og personaleadministrative opgaver er en del af stillingen, ligesom deltagelse i forskellige HR-relaterede projekter på tværs vil være. Udvikling og opdatering af vores HR-systemer løser vi i samarbejde med it-afdelingen.

 

Dit job vil bevæge sig på flere niveauer og indeholde opgaver som fx at:

 

  • Sikre juridisk korrekt administration og implementering af GDPR, ny ferielov o.a.  

  • Behandle og rådgive i personalesager

  • Bidrage til og gennemføre diverse udviklingsopgaver, herunder HR-målinger

  • Bidrage til fortsat udvikling af HR-funktionen, herunder professionalisering i forhold til SoMe

  • Varetage diverse administrative opgaver, også i forbindelse med rekrutteringer

  • Være primær-ressource på ét af vores HR-systemer, inkl. projektledelse ved opdatering og udvikling af funktioner 

 

Vi søger

En jurist med erfaring fra det ansættelsesretlige område, som har lyst til at arbejde inden for det brede HR-felt og samtidig tage ansvar specielt for den juridiske del. Det er et plus, hvis du arbejder naturligt med SoMe og digitale løsninger i det hele taget.

 

Du har stærke analytiske kompetencer med sans for detaljer og arbejder struktureret og målrettet. Du drives af at skabe resultater og optimere processer, og du har erfaring med HR-opgaver generelt.

 

Det er væsentligt, at du har en god fornemmelse for de mennesker, du arbejder sammen med og rådgiver/servicerer, og at du er kommunikerende og udadvendt. Skriftlig og mundtlig kommunikation på dansk behersker du til fulde.

 

Vi tilbyder

En udfordrende og afvekslende hverdag, hvor du kommer til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger i et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi har en dejlig arbejdsplads med ca. 200 ansatte, og vores charmerende lokaler er centralt placeret i København - 5 minutters gang fra både Nørreport og Vesterport Station.

 

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, gode muligheder for faglig og personlig udvikling og personalegoder som sundhedsforsikring, frokostordning mm.

 

Mere information

Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

 

Stillingen forventes besat pr. 1.10.18, og samtaler og test forventes gennemført i 2. del af august måned.

 

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte HR-chef Mette Bruun, fra d. 30.7.18, på telefon 33668080 eller mobil 30517444.

 

 

 

Industriens Pension er et af landets største pensionsselskaber med ca. 400.000 medlemmer og 8.000 virksomheder, der indbetaler til os.

Vi er en veldrevet virksomhed med god trivsel og høj medarbejdertilfredshed. Vores investeringer har givet et afkast på 9,5% i gennemsnit om året de seneste 10 år, og vi har branchens laveste administrationsomkostninger.

 

Industriens Pension er kåret til Danmarks bedste pensionsselskab i 2017, fordi afkastet gennem mange år har ligget i top, og administrationsomkostningerne er meget lave.

Med vores it-platform har vi et godt grundlag for at fortsætte de senere års markante forretningsudvikling og bevare positionen som et af landets førende pensionsselskaber, og i 2018 er Industriens Pension kåret til Årets Digitale Finansvirksomhed blandt danske pensionsselskaber.


Del dette job

Kontakt
Industriens Pension
Nørre Farimagsgade 3
1364 København K
Praktisk information
Oprettet
25-07-2018
Udløber
24-08-2018
Kviknummer
LJA-63730442
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR og personale, Jura, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Industriens Pension

Adresse
Nørre Farimagsgade 3
1364
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-07-2018
Udløber
24-08-2018
Kviknummer
LJA-63730442
Jobtype
Fuldtid
Fag
Administration, HR og personale, Jura, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed