Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-generalist til styrelse i rivende udvikling

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
27-05-2022

Om jobbet

Som HR-generalist i Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering får du en central rolle i den professionelle implementering af årshjulsprocesserne i HR. Du får også mulighed for at sætte dit præg på implementering af den strategiske kompetenceudvikling. Sammen med dine kollegaer, skal du udvikle HR-området i styrelsen, så det matcher udviklingen i styrelsen. Du vil i tæt samarbejde med kollegaer skulle drive en dataunderstøttet ledelsesinformation til styrelsens direktion og kontorchefer.

I samarbejde med resten af HR-teamet bliver din opgave at understøtte, at styrelsen er en attraktiv arbejdsplads, som kan rekruttere, udvikle og fastholde de rette kompetencer både ledere og medarbejdere. I styrelsen vægter vi trivsel højt, og der vil derfor også være rig mulighed for at indgå i den løbende udvikling af initiativer og politikker, som matcher styrelsens og ledelsens behov.

Konkret kommer du bl.a. til at arbejde med:

  • Koncepter for medarbejderudviklingssamtaler og facilitering af lønforhandlinger, trivselsmålinger samt onboarding af nye medarbejdere mm.
  • Udvikling af initiativer til understøttelse af den attraktive arbejdsplads f.eks. kompetenceudvikling og employer branding, herunder initiativer og planer for tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere

Din profil

Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse eller tilsvarende - og erfaring med HR-udvikling. Du er god til at kommunikere, og muligvis også til at facilitere, og så besidder du en skarp pen. Derudover kan du genkende dig selv i følgende:

  • Du er struktureret i din tilgang til din opgaveløsning
  • Du er god til at tænke i helheder og trives med at have mange forskellige opgaver
  • Du har organisatorisk og strategisk tæft og kan begå dig på alle niveauer i en organisation
  • Du er analytisk, har talforståelse og kan omsætte HR-data til beslutningsgrundlag
  • Du skal trives med samarbejde, men også med at arbejde selvstændigt med egne opgaver.

Vi er dine nye kolleger

Du kommer til at indgå i HR-teamet, hvor vi er fire medarbejdere og en funktionsleder, som løser opgaverne i fællesskab. Hos os bliver du en del af et engageret team med dygtige kollegaer, hvor vi prioriterer et godt sammenhold. HR-teamet er en del af kontoret Ressourcer, hvor vi er 30 kollegaer, som varetager økonomi, intern service samt en indkøbsfunktion, som står for udbud og indkøb i hele koncernen. Kontoret Ressourcer er ét af 16 kontorer i styrelsen, som har i alt ca. 330 medarbejdere.

Vi tilbyder bl.a.:

  • gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
  • stort ansvar med støtte fra kollegaer og leder
  • et ministerområde præget af nytænkning og strategiske muligheder

Om Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Vi er en drivende kraft i arbejdet med at udnytte data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi sikrer, at nogle af de mest anvendte og relevante offentlige data om vores land er let tilgængelige og kan kombineres på tværs, så de understøtter digitaliseringen af samfundet.

Styrelsen er en del af Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, der står i spidsen for arbejdet med at reducere drivhusgasudledningen med 70 pct. i 2030, og vi arbejder for, at denne reduktion understøttes af data.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Ønsker du yderligere oplysninger?

Du er velkommen til at kontakte kontorchef Sara Vibe Facklamm på telefon: 72 54 59 58 eller funktionsleder Maria Rydahl Ahlgreen på telefon: 72 54 56 03.

Er du klar til nye udfordringer?

Du søger jobbet online via linket Søg stillingen. Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV senest den 6. juni 2022.

Vi forventer at holde samtaler i uge 24 og 25.

Ansøgningsfrist: 06-06-2022

Arbejdssted: København NV

Hjemmeside: http://sdfe.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Adresse 1
Rentemestervej 8
2400 København NV
Danmark
Adresse 2
NULL
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-05-2022
Udløber
06-06-2022
Kviknummer
LJA-83659553
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Adresse
Rentemestervej 8
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-05-2022
Ansøgningsfrist
06-06-2022
Kviknummer
LJA-83659553
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed