Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-chef/partner til Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland

Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland

Midtjylland

Indrykket
01-12-2017

En stilling som HR-chef/partner for HR i Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland er ledig til besættelse.

 

Kriminalforsorgen er en del af Justitsministeriets koncern og forvalter en central opgave i straffe-sagskæden: At fuldbyrde straf. Kriminalforsorgen har således ansvaret for fængsler, arresthuse og pensioner samt for at føre tilsyn med prøveløsladte og betinget dømte. Endvidere har kriminalforsorgen ansvaret for at drive udrejsecentre for afviste asylansøgere. Læs mere om kriminalforsorgen på vores hjemmeside og om strukturen her: http://www.kriminalforsorgen.dk/Struktur-6443.aspx.  

 

Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland blev sammen med kriminalforsorgens øvrige tre regionale områder etableret i 2014, hvor en række ledelses- og administrationsområder blev samlet på regionalt niveau. Området ledes af en regional direktør, som har ansvaret for den daglige ledelse og drift af områdekontoret samt områdets i alt 7 institutioner og 22 tjenestesteder. Områdedirektøren indgår tillige i Kriminalforsorgens overordnede koncernledelse.

 

HR-chefens/partnerens primære opgave er at sikre driften i området og dets institutioner samt at være en solid ledelseskraft for områdekontorets HR-enhed. HR-chefen/partneren refererer til områdedirektøren og indgår desuden i et tæt samarbejde med de tre øvrige regionale HR-chefer/partnere og chefen for Koncern HR i Direktoratet for Kriminalforsorgen. Samarbejdet er forankret i et særligt HR-partnerskab under Koncernledelsen, hvis formål blandt andet er at sikre ensartet praksis på tværs af landet i HR spørgsmål. HR-chefen/partneren indgår i områdeledelsen sammen med områdedirektøren, områdecheferne og institutionscheferne.

 

HR-chefen/partneren har ansvaret for sikker og effektiv personaleadministration med flow fra ansættelse til afgang, herunder barsel, tjenestefrihed, sygefravær, arbejdsskadesager, refusion, disciplinærsager, etc.

 

Desuden er chefen ansvarlig for god forvaltning på HR-området, især

 

 • Rekruttering og onboarding

 • Årlige og løbende lønforhandlinger

 • Datadrevne koncernfælles indsatser på arbejdsmiljøområdet, herunder i forhold til sygefravær og nedbringelse af vold og trusler

 • Standardisering og ensartning af praksis og arbejdsgange samt digitalisering af arbejdsprocesser

 • Styring af vagtplanlægning og arbejdstidsstyring

 • Kompetenceafdækning og kompetenceindsatser centreret om MUS

 • Implementering af koncernfælles standarder og opfølgning på revisioner

 • Ledelsessparring med områdets områdedirektør samt institutionscheferne.

 • Styring og koordinering af personaleforvaltningen i områdets institutioner

 • Controlling og opfølgning på strategiske indsatser

 • Tillidsbaseret samarbejde med de faglige organisationer

 

 

Kriminalforsorgens HR-organisation er fortsat under udvikling og forbedring med henblik på at gøre den fagligt stærkere og mere omkostningseffektiv. Der må derfor forventes yderligere justering og optimering af HR-organisationen i de kommende år. Dette vil kunne påvirke både opgavefordelingen og indholdet i stillingen som regional HR-chef/partner.

 

Kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at HR-chefen/partneren har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og konkret erfaring med ledelse, forhandling og personaleadministration. Det er en fordel med erfaring med ledelse og HR i offentlige organisationer med institutioner og ansatte på flere tjenestesteder. Vi lægger også vægt på erfaring med digitalisering af arbejdsprocesser og implementering af fælles standarder samt controlling af samme.

 

Kendskab til tjenestemandslovgivning er en fordel og til overenskomstområdet et must.

 

Vi forventer, at du

 

 • er en dygtig leder, der sikrer målopfyldelse i enheden gennem prioritering af opgaver og ressourceforbrug samtidig med, at du er parat til at hjælpe kollegaerne i de andre enheder.

 • leder anerkendende og skaber tillidsfulde relationer til kollegaer og medarbejdere i områdets institutioner, i områdeledelsen og på tværs af kriminalforsorgen.

 • delegerer tillidsfuldt beslutningskompetencer og opgaver til medarbejderne og følger op, når der er behov for det.

 • kan kommunikere tydeligt og i øjenhøjde med kriminalforsorgens medarbejdere og eksterne interessenter

 • sikrer målopfyldelse på tværs af området

 

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til relevant overenskomst. Indplacering efter AC-overenskomsten vil ske som chefkonsulent. Hvis du i forvejen er ansat som tjenestemand i staten, vil der i forvejen være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

 

Arbejdspladsen i Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland er beliggende i områdekontoret i Hobro, Adelgade 75, 5500 Hobro.

 

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til områdedirektør Una Jensen på telefon 72 55 41 10. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår fås ved henvendelse til HR specialkonsulent Søren Stuckert, Direktoratet for Kriminalforsorgen.

 

Ansøgning

Stillingerne søges elektronisk via knappen Søg stillingen.

 

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest søndag den 10. december 2017.

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 50-51. I samtalen deltager områdedirektøren, chefen for Koncern HR og en HR-konsulent.

 

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge. 

Del dette job

Kontakt
Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland
Adelgade 75
5500 Hobro
Praktisk information
Oprettet
01-12-2017
Udløber
10-12-2017
Kviknummer
LJA-52209500
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR og personale, Kommunikation og medier
Ansøg nu
Lignende job

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland

Adresse
Adelgade 75
5500
Hobro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-12-2017
Udløber
10-12-2017
Kviknummer
LJA-52209500
Jobtype
Fuldtid
Fag
HR og personale, Kommunikation og medier
Beliggenhed