Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-chef til organisation i udvikling

Dansk Arbejdsgiverforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-11-2020

Kan du gennem dine solide relationskompetencer og erfaring skabe udvikling i en af Danmarks stærkeste interesseorganisationer? Har du lyst til at omsætte din dybe HR-faglighed og passion for talent, ledelse og organisation til konkrete resultater, som gør en forskel for vores organisation? Og er du en stærk rådgiver med god dømmekraft? Så er du måske Dansk Arbejdsgiverforenings nye HR-chef.

 

Du tager ansvar for drift og udvikling af HR-området

Som HR-chef bliver du ansvarlig for ledelse og drift af HR-området med fokus på at understøtte en arbejdsplads, som er attraktiv for DAs medarbejdere. Du skal sikre, at DAs HR-aktiviteter og initiativer understøtter vores opgaveløsning og den retning, som tegnes i vores nye 5-årige strategi, hvor vi bl.a. skal styrke tværgående samarbejde og vidensdeling.

 

Du kommer til at lede et lille HR- & lønteam. Du bliver personalejuridisk ansvarlig og garant for, at alle HR-processer sker i overensstemmelse med lovgivningen. Og så står du gerne på mål for at levere Best Practice HR med afsæt i relevant data, så administrative HR-processer optimeres og digitaliseres.

 

En helt central del af opgaven er også at støtte, rådgive og coache ledere og medarbejdere i DA. Vi arbejder hele tiden på at understøtte et godt arbejdsmiljø, og det skal du have lyst til at hjælpe os med.

 

Som HR-chef skal du også udvikle, drive og implementere organisationsunderstøttende initiativer inden for talent, ledelse og organisationsudvikling og dermed sikre, at vi som organisation er personalemæssigt gearet til udvikling og forandring.

 

Erfaren HR-ansvarlig med lyst til ledelse

Du er kendt som en stor HR-kapacitet med styr på din værktøjskasse og HR-jura. Du elsker at arbejde med alle aspekter af HR og har altid organisationens behov for øje. Du er dygtig til at opbygge gode relationer, og så har du pondus og giver gerne din mening til kende. Måske har du allerede ledererfaring, men ellers får du her chancen for at udleve dine lederambitioner.

 

Vi forestiller os at du har:

  • 5-10 års relevant erfaring.

  • En kandidatuddannelse.

  • Solid juraforståelse (men du behøver ikke være jurist).

  • Veludbygget HR-værktøjskasse.

  • Stærke coaching og rådgivningskompetencer.

  • Gode kommunikationsevner også på engelsk.

  • Erfaring fra en lignende organisation eller f.eks. centraladministrationen.

 

For at lykkes i jobbet skal du både have orden i penalhuset og kunne tænke nyt i forhold til optimering af arbejdsgange og udvikling af nye HR-initiativer. Dit engagement og høje ambitionsniveau samt evne til at vække tillid gør dig desuden til en leder, der kan færdes overalt i organisationen, kommunikere på samtlige niveauer og få medarbejdere og ledere til at arbejde sammen mod fælles mål.

 

Om os

Dansk Arbejdsgiverforening er en af grundpillerne i den danske model. Vi løfter et samfundsansvar og forhandlinger, løsninger, analyser og viden er kerneydelser for Dansk Arbejdsgiverforening. Som hovedorganisation favner og servicerer vi vores medlemmer, når det kommer til arbejdsmarkedspolitik, og vi samler trådene under overenskomstforhandlingerne.

 

Vi er ca. 140 medarbejdere som brænder for at gøre det mere attraktivt at drive virksomhed i Danmark. Vi lægger vægt på samarbejde, et stærkt fagligt og socialt fællesskab samt løbende udvikling af den enkeltes kompetencer. Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone i organisationen.

 

Er du interesseret?

Seneste frist for ansøgning er den 1. december 2020.

Vi holder 1. samtaler den 8. december 2020 og 2. samtaler den 15. eller 17. december 2020. I forbindelse med 2. samtalen vil du skulle besvare en case.

 

Start snarest muligt.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Ledelse, kommunikation og service, Lea Juel Henriksen på 29 20 02 15.

 

Kontakt os

Lea Juel Henriksen

Kommunikationschef

ljh@da.dk

33389215

 

Ansøgningsfrist

01-12-2020

 

Om stillingen

Arbejdssted København 

Læs mere om Dansk Arbejdsgiverforening

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Arbejdsgiverforening

Adresse 1
Vester Voldgade 113
1790 København V
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
16-11-2020
Udløber
01-12-2020
Kviknummer
LJA-81389962
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Arbejdsgiverforening

Adresse
Vester Voldgade 113
1790
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-11-2020
Ansøgningsfrist
01-12-2020
Kviknummer
LJA-81389962
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse
Beliggenhed