Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-chef til Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
03-10-2019

Høje-Taastrup er en udviklingskommune, hvor der er en kultur for at være nysgerrig på nye løsninger, det gælder både fysisk planlægning og udvikling af kommunen som organisation. Som ny HR-chef i Høje-Taastrup Kommune bliver du en vigtig og værdsat sparringspartner for direktionen og centerchefer og for kommunens ledere og tillidsrepræsentanter.

 

HR-centret er en vellidt samarbejdspartner for hele kommunen og et center med en løsningsfokuseret tilgang. Som HR-chef vil en af opgaverne være arbejdet med den fortsatte implementering af HR-strategien, der bl.a. fokuserer på skabelsen af effekt gennem professionelle ledelsesteams samt forenkling og udvikling af kerneopgaven.

 

Udover målrettet at understøtte kommunens ledere, skal du være med til at sikre, at medarbejderne oplever Høje-Taastrup Kommune som en attraktiv arbejdsgiver, der sikrer god trivsel og et udfordrende arbejdsliv.

 

Som HR-chef refererer du til direktør Charlotte Markussen, og du indgår i kommunens tværgående chefforum. Du bliver chef for et velfungerende HR-center, der har 26 kompetente og engagerede medarbejdere.

 

Vi forventer, at du som ny HR-chef har et solidt kendskab til HR-området, har en personalejuridisk sikker hånd, og at du har ledelseserfaring fra en politisk ledet organisation. Du kan læse mere om stillingen og de specifikke krav og forventninger til den nye HR-chef i en uddybende job- og personprofil.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Charlotte Markussen på telefon 2199 7750 eller chefkonsulent i Genitor Vibeke Rosenbeck på telefon 3148 4740. Se også https://www.htk.dk/Borger.aspx for mere information om Høje-Taastrup Kommune.

 

Stillingen besættes på overenskomstvilkår og efter aftale om aflønning af chefer med udgangspunkt i en årsløn på ca. 730.000 - 770.000 kr. ekskl. pension. Hertil kommer resultatløn på op til 40.000 kr. årligt.

 

Ansøgningsfristen udløber den 27. oktober 2019.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Høje-Taastrup Kommune

Adresse 1
Bygaden 2
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-10-2019
Udløber
27-10-2019
Kviknummer
LJA-76146128
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Høje-Taastrup Kommune

Adresse
Bygaden 2
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-10-2019
Ansøgningsfrist
27-10-2019
Kviknummer
LJA-76146128
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse, Strategi og udvikling
Beliggenhed