Gem annonce

HR-chef til Folketinget

Folketinget

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-10-2020

Tør du tænke nyt i løsningen af Folketingets Administrations mange HR-opgaver, og kan du kombinere den daglige drift med helheds- og udviklingsorientering i et selvledende miljø?

Folketingets Administration ønsker at løfte HR-arbejdet til et nyt niveau. Du kommer til at stå i spidsen for en strategisk forandringsproces med et skærpet fokus på rekruttering, udvikling og fastholdelse af medarbejder- og ledelseskompetencer.

Nogle af dine første opgaver bliver at deltage i arbejdet med at styrke ledelsesudviklingen på tværs af organisationen. Du bliver også ansvarlig for udvikling af et nyt koncept for medarbejdermålinger og for forberedelse og gennemførelse af overenskomstforhandlinger.

Du kommer til at stå i spidsen for Personalekontoret, som er en stabsfunktion med reference til Folketingets direktør. Kontoret har 13 medarbejdere.

Dit hovedansvar bliver at lede og videreudvikle Folketingets HR og personaleadministrative funktioner og at videreudvikle arbejdsgange, der sikrer et godt og værdiskabende samarbejde med Folketingets øvrige chefer og med Folketingets tilknyttede institutioner. Du skal formidle strategiske beslutningsoplæg til direktionen og Folketingets Præsidium og varetage generel rådgivning af chefer og medarbejdere om personaleforhold.

Det er vigtigt, at du formår at sætte rammerne for et godt samarbejde i en travl enhed, og at du har modet og evnen til at prioritere opgaver og samtidig skabe fokus og effektiviseringer.

Det er vigtigt for dig:

  • At have en bred kontaktflade til hele organisationen og være i kontakt med mange forskellige aktører.

  • At være en tæt og troværdig sparringpartner for direktionen og den øvrige ledelse.

  • At sikre struktureret og effektiv drift og udvikling af HR-funktionen.

  • At bidrage til den overordnede HR-strategi gennem veldokumenterede argumenter.

 

Din profil

Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse og solid faglighed på HR-området. Især vil indsigt i overenskomster og aftaler, ansættelsesret og personaleadministrative processer veje tungt ved besættelse af stillingen.

Du har dokumenteret erfaring med personaleledelse og med håndtering af ledelsesopgaver med et betydeligt opgavespænd, erfaring med ledelsesopgaver i en politisk styret organisation og erfaring med at sætte en udviklingsdagsorden på HR-området.

Du har en god strategisk og organisatorisk forståelse og kan ud fra et helhedssyn bidrage aktivt i forhold til udviklingsopgaver på tværs af hele organisationen i et positivt samspil med chefer og medarbejdere og i overensstemmelse med strategier og handleplaner.

Forudsætninger for at lykkes i stillingen er herudover:

  • At du er fagligt stærk og på plads ledelsesmæssigt.

  • At du har personlig robusthed og integritet.

  • At du kan reflektere over opgavernes løsning og sikre et ordentligt og nuanceret beslutningsgrundlag.

  • At du har stærke forhandlingskompetencer og politisk musikalitet, som kan bidrage til et konstruktivt tværfagligt og tillidsfuldt samarbejde overalt i organisationen.

 

Løn og ansættelse

Du bliver ansat efter rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten, løngruppe 1. Herudover kan der forhandles et pensionsgivende kvalifikationstillæg.

Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes forud for tiltrædelse i stillingen.

Tiltrædelse den 1. februar 2021 eller snarest derefter.

Ansøgningsfrist

Torsdag den 29. oktober 2020 kl. 12.00.

Yderligere oplysninger

Et eksternt konsulentfirma medvirker ved ansættelsen.

Yderligere oplysninger kan indhentes hos Folketingets direktør Marie Hansen på tlf. 3337 3001 og Director af Human Capital Services hos Basico, Lykke Pedersen, på tlf. 2888 2510.

Stillings- og personprofil kan tilgås via dette link: https://www.ft.dk/da/organisation/folketingets-adminstration/job/hr-chef-i-folketinget-2020.

Læs mere om administrationens organisering, de enkelte enheders arbejde, årsrapporter m.v. ved at klikke på dette link: www.ft.dk/da/organisation.

 

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Folketinget

Adresse 1
Christiansborg
1240 København K
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
12-10-2020
Udløber
29-10-2020
Kviknummer
LJA-81262944
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Folketinget

Adresse
Christiansborg
1240
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-10-2020
Ansøgningsfrist
29-10-2020
Kviknummer
LJA-81262944
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce