Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-Chef

Gentofte Kommune

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
23-05-2024

Vil du som HR-chef være med til understøtte den fortsatte udvikling af Gentofte Kommune som en attraktiv arbejdsplads? Motiveres du af at udvikle og søsætte strategiske indsatser, der kan tiltrække og tilknytte kompetente medarbejdere? Og trives du med at være en del af en ambitiøs organisation, hvor der er højt til loftet, og hvor vi bruger vores faglighed til at skabe de bedste løsninger sammen med borgerne?

 

Gentofte kommune søger en visionær og relationsstærk HR-chef, der vil tage ansvaret for HR-området i en veldrevet ressourcestærk hovedstadskommune med 7.5000 borgere og 6.000 ledere og medarbejdere.

 

Du bliver ansvarlig for en HR- og innovationsenhed med 12 medarbejdere og en teamleder samt en personalejuridisk og administrativ enhed med syv medarbejdere og en teamleder. Du træder ind i stærke arbejdsfællesskaber, hvor alle deler ambitionen om at have stor forretningsindsigt og være relevante samarbejdspartnere for kommunens mangeartede arbejdspladser.

 

Du kommer tæt på direktionen og får berøring med alle dele af organisationen, og du bliver en del af et tværgående Chefforum, der prioriterer tid til strategisk udvikling og fælles ledelsesudvikling. Du refererer til kommunaldirektøren sammen med tre øvrige tværgående stabschefer, som du får et tæt samarbejde med.

 

Vi søger en HR-chef, der arbejder samskabende, udviser tillid og ro og har god dømmekraft. Du har erfaring fra HR-området, gode relationelle kompetencer og organisatorisk og politisk tæft. Du skal have gode kommunikative evner både skriftligt og mundtligt og udstråle en imødekommende autoritet. Ordentlighed og professionalisme gennemsyrer vores organisation, og du bliver som kommunens HR-chef en vigtig bærer af disse værdier.

 

Gentofte kommune er - på linje med landets øvrige kommuner - udfordret med hensyn til at fastholde og tiltrække kompetent arbejdskraft, som er afgørende for, at vi kan skabe velfærd sammen med borgerne. Derfor er kommunens største fælles, strategiske dagsorden at fortsætte udviklingen af attraktive arbejdspladser med et godt arbejdsmiljø.

 

Som HR-chef bliver du ansvarlig for at udvikle og drive store, tværgående indsatser som Gentofte Kommunes jobløfte og store kompetenceinitiativer som f.eks. en ledelsesuddannelse i fastholdelse og rekruttering og Gentofte Gentænkt, som understøtter arbejdspladser i at gentænke ledelse og organisering. Der er i den administrative og politiske ledelse et stort fokus på at estimere og evaluere effekten af HR-tiltag, og du skal derfor være en stærk analytisk profil, der også går datadrevet til udviklingsopgaver.

 

Samarbejdet med MED-organisationen og de faglige organisationer er en af HR-chefens væsentligste opgaver. Derfor er HR-chefen også fast medlem af kommunens Hovedudvalg, hvor organisationens personalepolitiske og strategiske arbejdsmiljøtiltag drøftes og udvikles.

 

Der arbejdes i både den politiske og administrative organisation med at forbedre arbejdsgange og fjerne og forandre det, der unødigt bøvler i hverdagen. Her er det vigtigt, at kommunens HR-område går forrest, så det sikres, at enhedernes kompetencer og ressourcer bringes bedst muligt i spil, og en høj grad af trivsel fastholdes.

 

Du kan se en uddybende job- og personprofil med de yderligere krav og forventninger, Gentofte Kommune har til den nye HR-chef her (PDF), og du kan se information om kommunen på www.gentofte.dk. Du er velkommen til at ringe til kommunaldirektør Torben Frølich på tlf. 2129 6856 eller til partner i Genitor Henning Meldgaard på tlf. 3141 0563 for yderligere information.

 

Gentofte Kommune tilbyder løn, der forhandles efter erfaring og kvalifikationer. Du kan søge stillingen via ansøgningsknappen. Ansøgningsfristen er den 9. juni 2024.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Gentofte Kommune

Adresse 1
Bernstorffsvej 161
2820 Gentofte
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-05-2024
Udløber
09-06-2024
Kviknummer
LJA-85497989
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Gentofte Kommune

Adresse
Bernstorffsvej 161
2820
Gentofte
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-05-2024
Ansøgningsfrist
09-06-2024
Kviknummer
LJA-85497989
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed