Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Horesta søger en erfaren jurist/advokat

HORESTA

Indrykket
18-10-2018

I HORESTA er vi på jagt efter en erfaren jurist/advokat med interesse og erfaring inden for arbejds- og ansættelsesret, som vi kan kalde vores nye kollega.

Som advokat i HORESTAs juridiske afdeling vil du indgå i et dygtigt engageret team med otte andre advokater og to sekretærer. Du skal her varetage den juridiske rådgivning af vores medlemsvirksomheder i alle arbejdsretlige forhold - såvel kollektive som individuelle - samt varetage arbejdsgiverinteresserne i forhandlinger med lønmodtagerorganisationer og andre aktører.

Du skal endvidere som advokat repræsentere virksomhederne i retssager i såvel det fagretlige system, som ved domstolene. Du vil derfor have rig mulighed for at udbygge den procedureerfaring, du muligvis har i forvejen.

Endelig skal du jævnligt afholde kurser og undervise ledelsen i medlemsvirksomhederne i arbejdsmarkedslovgivning samt forståelse af HORESTAs kollektive overenskomster med bla. 3F og HK og i det hele taget være med til at holde virksomhederne opdateret på ny lovgivning og praksis.

Hvem er du?

Du har relevant erfaring inden for arbejds- og ansættelsesret, f.eks. fra et advokatkontor, en arbejdsgiverforening eller en faglig organisation.

Din faglighed er i top, og det er du bevidst om. Du tager gerne ordet og sætter dagsordenen.  Du formulerer dig klart på skrift, og er god til at gøre juraen let forståelig for beslutningstagere i tale. Du arbejder selvstændigt og er god til at prioritere din arbejdstid.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø med godt humør, præget af høj faglighed og dygtige, engagerede kollegaer - også i husets øvrige afdelinger. Vi kan lide at have travlt og servicere vores medlemmer, som i dag er et af Danmarks største væksterhverv, hvor der hver dag sker noget nyt.

Lønnen aftales individuelt efter kvalifikationer.

Send os på lmo@horesta.dk en motiveret ansøgning med CV og eksamensbevis senest mandag den 5. november 2018. Samtaler forventes afholdt uge 45-46.

HORESTA er hotel-, restaurant- og turisterhvervets arbejdsgiverforening. Vores medarbejderteam består af 45 dygtige, engagerede medarbejdere - advokater, økonomer, kommunikationseksperter samt andre specialiserede rådgivere - som hver dag leverer service og rådgivning til vores 2000 medlemsvirksomheder, samt repræsenterer branchens interesser i pressen, på Christiansborg og i Bruxelles. Vi bygger vores værdier på tillid & ansvar, fleksibilitet & samarbejde, troværdighed, dygtighed og engagement.


Del dette job

Kontakt
HORESTA
Vodroffsvej 32
1900 Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet
18-10-2018
Udløber
05-11-2018
Kviknummer
LJA-66793794
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

HORESTA

Adresse
Vodroffsvej 32
1900
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-10-2018
Udløber
05-11-2018
Kviknummer
LJA-66793794
Jobtype
Fuldtid
Fag
Jura
Beliggenhed