Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Højt kvalificeret jurist med interesse for EU-ret og den grønne omstilling til Skatteministeriet

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-11-2020

Ansøgningsfrist: 16-12-2020

 

Vil du være en del af det juridiske værksted fra start til slut, når der skal udarbejdes lovforslag, folketingssvar og findes løsninger på komplekse udfordringer? Er du fagligt stærk, og har du lyst til at arbejde med grøn omstilling på et område tæt på den politiske verden og med stort offentligt fokus? Så er du måske vores nye jurist i Miljø, Energi og Motor.

 

Arbejd på et dynamisk politikområde

Du bliver en del af kontoret Miljø, Energi og Motor i afdelingen for Lovgivning og Økonomi, som har ansvar for ministerbetjening, politikudvikling, lovgivning og nationale retssager inden for miljø-, energi- og bilafgifterne. Kontorets fagområde har stort politisk fokus og dækker emner, som berører den almindelige dansker og erhvervslivet. Fx spiller kontoret en central rolle i udmøntningen og udviklingen af regeringens ambitioner om en grøn omstilling og indfrielse af målsætningen om 70 pct. reduktion af CO2-udledningen i 2030.

 

Kontoret deltager også i internationale fora herunder i nordiske samarbejder og i EU-arbejdsgrupper, når nye EU-regler på det miljø- og energipolitiske område skal forhandles.

 

Som jurist i Miljø, Energi og Motor har du derfor mulighed for at komme til at arbejde med en lang række forskellige opgaver på et dynamisk politikområde, herunder udarbejdelse af ny lovgivning, materiale til politiske møder, svar til Folketinget, samrådsmateriale, notater, talepunkter og internationalt arbejde.

 

Dit arbejde vil bringe dig vidt omkring, da mange arbejdsopgaver løses i tæt samarbejde med andre kontorer i departementet, på tværs af ministeriets styrelser og andre ministerier. I Skatteministeriet lægger vi stor vægt på helhedsperspektivet i opgaveløsningen, og du vil derfor også komme i kontakt med mange forskellige faglige områder i forbindelse med dine opgaver. Jura og samfundsøkonomi går også hånd i hånd hos os, og der vil være et tæt samarbejde mellem kontorernes økonomer og jurister, om de opgaver vi løfter.

 

Central spiller, der tør tage ansvar

Vi søger en fagligt højt kvalificeret jurist med en uddannelse som cand.jur., cand.merc.jur. eller lignende - gerne med solid, praktisk erfaring med lovsnedkeri og ministerbetjening fx fra et andet ministerium eller tilsvarende organisation. Gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner er også en forudsætning.

 

Du har lyst til at være en central spiller, som kan tage ansvar både for opgaver med kort frist, og som kan drive større processer inden for kontoret fagområde, navnlig i relation til udvikling og udarbejdelse af ny lovgivning i samarbejde med andre dele af Skatteministeriets koncern og andre ministerier. Du brænder for faglig udvikling og nyder at give ideer og viden videre til andre. Du er samtidig grundig og omhyggelig og sætter en ære i at levere en færdig opgave.

 

Vi forventer, at du er ansvarsbevidst og er parat til at gøre en ekstra indsats, når det er nødvendigt. Men vi er samtidig fleksible i forhold til medarbejdernes behov og lægger vægt på, at det skal være sjovt og inspirerende at gå på arbejde.

 

Nyuddannede kan også komme i betragtning.

 

Arbejd tæt på det, der tæller

I Skatteministeriet arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retning og skaber løsninger for skatteforvaltningen.

 

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, hvor vi dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der er også plads til det sociale.

 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket Ansøg via link senest den 16. december. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Mette Kildegaard Graversen på telefonnummer 7237 5852.

 

Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen.

 

Tiltrædelse snarest muligt med ansættelse som fuldmægtig eller konsulent efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

 

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. 

 

Hvis der bliver ledige stillinger i andre kontorer i Lovgivning og Økonomi, kan du også komme i betragtning til dem.

 

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job

 

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede uanset køn, alder religion eller etnisk tilhørsforhold at søge stillingen.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-11-2020
Udløber
16-12-2020
Kviknummer
LJA-81427340
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-11-2020
Ansøgningsfrist
16-12-2020
Kviknummer
LJA-81427340
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed