Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HK HANDEL søger faglig juridisk konsulent

HK Handel

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-07-2018

Del dette job

Kontakt
HK Handel
Weidekampsgade 8
900 København C
Web
Praktisk information
Oprettet
05-07-2018
Udløber
13-08-2018
Kviknummer
LJA-63055403
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Konsulent og rådgivning

Vi rådgiver og vejleder daglig vore HK-afdelinger og landsklubber med alle spørgsmål inden for vore overenskomstområder, og du skal være med til at varetage denne rådgivning, både på telefon og pr. mail, samtidig med at du skal forhandle de faglige sager primært inden for dit eget ansvarsområde.

 

Jobprofil

Vi forventer at:

 

  • Du er fortrolig og forhandlingsvant i det fagretlige system og har de nødvendige fagretlige juridiske kompetencer til selvstændigt at forhandle sagerne med arbejdsgiverforeningerne. Du har en solid viden om ansættelses- og arbejdsret og har måske en uddannelsesbaggrund som jurist, men kan også have opnået kvalifikationerne ved arbejde i anden faglig organisation.

  • Du skal være løsningsorienteret, da størstedelen af sektorens faglige sager bliver forligt ved forhandling. Du skal være fortrolig med at kunne indgå forlig på medlemmernes og organisationens vegne, der matcher sagens omstændigheder.

  • Du skal kunne se ud over aftaler og paragraffer og medvirke til at skabe løsninger, der fungerer på arbejdspladsen.

  • Du skal kunne rådgive og undervise HK-afdelingerne, og medlemmerne, om overenskomster og ansættelsesret samtidig med, at du kan inddrage andre relevante aftaler og anden lovgivning.

  • Du arbejder systematisk med fokus på de procedurer og aftaler, som det faglige arbejde hviler på. Det vil sige, du er velbevandret i aftale- og lovgrundlaget på det ansættelsesretlige område og i den kollektive arbejdsret.

  • Du er fuldkørende i gængse administrative jobfunktioner, idet der ikke er decideret sekretærmæssig bistand tilknyttet stillingen.

  • Du er bekendt den organiserende metode, da HK HANDEL er en organiserende fagforening, og kan anvende den i tilgangen til det faglige arbejde, eller er indstillet på at tilegne dig denne tilgang til arbejdet.

 

 

Din profil

Du skal evne at formidle og rådgive på flere niveauer, såvel mundtligt som skriftligt, og vi oplever dig som en engageret, udadvendt, arbejdsom og teamorienteret kollega.

 

Selv om mange arbejdsrutiner ligger i faste rammer i det faglige arbejde, er du ikke bange for at udfordre vante arbejdsgange, hvor det kan lette en travl hverdag.

 

HK HANDEL arbejder målrettet for at forbedre medlemmernes vilkår, herunder at sikre den bredest mulige tolkning af ansættelses- og fagretslige regler, du er derfor i dit arbejde indstillet på at udfordre kendte fortolkninger af fagretslige regler med nye vinkler med henblik på at sikre bedst mulige rettigheder for vore medlemmer i alle dele af arbejdslivet. 

 

Du har respekt og forståelse for at arbejde i et politisk system og evner at involvere dig selv og dine samarbejdspartnere i det politiske og faglige arbejde. Du har naturligvis et afklaret forhold til fagbevægelsens værdigrundlag.

Vi tilbyder

Et udfordrende, spændende og selvstændigt job med faglig og personlig udvikling blandt gode kolleger i en dynamisk organisation. Du må forvente at jobbet i perioder forudsætter mødedage og rejser i Danmark.

 

HK HANDEL vil fremstå professionel over for både vore medlemmer og HK-afdelinger, vore samarbejdspar-ter samt modparter, og dette skal afspejles i alt, hvad vi laver.

 

HK HANDEL er en organiserende fagforening og organisering er derfor omdrejningspunktet i alt, hvad vi laver.

 

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen er på flydende tid og reguleres af intern overenskomst med Tillidsmandsklubben. Vi tilbyder en attraktiv løn og hertil kommer særligt ferietillæg, fritvalgsordning og arbejdsgiverbetalt pensionsordning.

 

Tiltrædelse

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

HK HANDEL, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

 

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til faglig chef Kim F. Jensen, tlf. 4063 8903.

 

Ansøgning

Send din motiverede ansøgning bilagt CV via HK's hjemmeside: http://hk.dk/jobs - Søg stillingen 'Faglig juridisk konsulent til HK HANDEL'.

 

Ansøgningsfrist 13. august 2018.

 

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 21., 27. og 28. august 2018. 

 

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

HK Handel

Adresse
Weidekampsgade 8
900
København C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-07-2018
Udløber
13-08-2018
Kviknummer
LJA-63055403
Jobtype
Fuldtid
Fag
Jura, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan